2019 wordt topjaar voor seriekijkers dankzij deal HBO en Telenet

2019 wordt topjaar voor seriekijkers dankzij deal HBO en Telenet

Telenet verlengde én verruimde onlangs zijn contract met de Amerikaanse zender HBO. Dankzij de nieuwe deal bieden ze vanaf 2019 het volledige gamma HBO-topreeksen aan. Klassiekers als Sex and the City, Flight of the Conchords en The Wire, maar ook recente toppers zoals Big Little Lies, Insecure en Game of Thrones zijn doorlopend beschikbaar via Play en Play More.

Story image

Dankzij deze deal bevestigt HBO zijn vertrouwen in de samenwerking met Telenet als Home of HBO. In dit home: enerzijds steeds de nieuwste films, (mini-)series, comedyshows, documentaries en talkshows gelijktijdig met hun release in de VS. Anderzijds geeft de deal ook toegang tot de back catalogue van de legendarische Amerikaanse zender. Dat betekent dat nostalgische bingewatchers hun hart kunnen ophalen met klassiekers als Sex and the City, Curb Your Enthousiasm, Boardwalk Empire, Rome, The Sopranos, True Blood, The Wire, …

Story image

Hieronder een overzicht van enkele toptitels die vanaf 2019 in de bibliotheken van Play en Play More te zien zullen zijn. Een volledige lijst met alle titels is onderaan terug te vinden.

Animals (S1-S3)
Ballers (S1-S4)
Big Little Lies (S1)
Boardwalk Empire (S1-S5)
Camping (S1)
Carnivale (S1-S2)
Crashing (S1-S2)
Curb Your Enthusiasm (S1-S9)
Divorce (S1-S2)
Entourage (S1-S8)
Flight Of The Conchords (S1-S2)
Game Of Thrones (S1-S7)
Generation Kill (S1)
Getting On (S1-S3)
Girls (S1-S6)
Here and Now (S1)
High Maintenance (S1-S2)
Insecure (S1-S3)
Last Week Tonight With John Oliver (S3-S5)
Little Britain Usa (S1)
Mike Judge Presents: Tales From The Tour Bus (S1-S2)
Random Acts Of Flyness (S1)
Rome (S1-S2)
Room 104 (S1-S2)
Sex and the City (S1-S6)
Sharp Objects (S1)
Silicon Valley (S1-S5)
Six Feet Under (S1-S5)
Succession (S1)
The Deuce (S1-S2)
The Newsroom (S1-S3)
The Night Of (S1)
The Sopranos (S1-S6)
The Wire (S1-S5)
Togetherness (S1-S2)
Treme (S1-S4)
True Blood (S1-S7)
True Detective (S1-S2)
Veep (S1-S6)
Westworld (S1-S2)
Wyatt Cenac'S Problem Areas (S1)

Bovendien staat er uiteraard in 2019 heel wat op de releasekalender. Hieronder een overzicht:

Barry: S2
Big Little Lies: S2
Crashing: S3
Game of Thrones: S8 (final season)
High Maintenance: S3
Succession: S2
The Deuce: S3
Veep: S7

Overzicht HBO-titels 2019_TELENET PLAY & PLAY MORE.pdf 51 KB

Alle series zullen beschikbaar zijn voor Telenet Digital TV-klanten met een Play-abonnement. Ook Play More-abonnees kunnen al deze series kijken en hebben daarbovenop toegang tot een uitgebreid filmaanbod. Telenet Play More kost 24,95 euro per maand, Telenet Play kost 11,95 euro per maand. Een overzicht van alle aankomende premières op Play en Play More vind je hier terug.

 

Entertainment
Over Telenet Group NV

Als aanbieder van entertainment- en telecommunicatiediensten in België is Telenet Group steeds op zoek naar de perfecte beleving in de digitale wereld voor zijn klanten. Het bedrijf spitst zich onder de merknaam Telenet toe op het aanbieden van digitale televisie, hogesnelheidsinternet en vaste en mobiele telefoniediensten aan residentiële klanten in Vlaanderen en Brussel.

Onder de merknaam BASE levert het mobiele telefonie in België. De afdeling Telenet Business bedient de zakelijke markt in België en Luxemburg met connectiviteits-, hosting- en security oplossingen. Meer dan 3000 medewerkers hebben samen 1 doel voor ogen: leven en werken eenvoudiger en aangenamer maken.

Telenet Group is een onderdeel van Telenet Group Holding nv en is genoteerd op Euronext Brussel onder ticker symbool TNET. Voor meer informatie, surf naar www.telenet.be. Liberty Global - één van 's werelds grootste geconvergeerde video-, breedband- en communicatiebedrijven - innoveert en versterkt mensen in zes landen in Europa om optimaal gebruik te maken van de digitale revolutie. Liberty Global bezit een rechtstreeks belang van 57,9% in Telenet Group Holding SA/NV (exclusief eventuele eigen aandelen die deze laatste van tijd tot tijd in zijn bezit heeft).

Op deze overviewpagina op de Streamz pressroom delen we de Streamz premières, de Streamz+ premières en de beeldenbank waarop alle visuals van alle series beschikbaar zijn.

Telenet Group NV
Liersesteenweg 4
2800 Mechelen