Six Nations Rugby: alle wedstrijden  LIVE op Play Sports

Six Nations Rugby: alle wedstrijden LIVE op Play Sports

Rugby is een bijzonder snelle sport en niet alleen op het veld. We zijn nog maar net bekomen van het WK of daar komen de Six Nations al aan. Geen enkel land uit het noordelijk halfrond haalde de WK finale, maar dat zorgt er ongetwijfeld voor dat iedereen zwaar op revanche is gebrand op het Zeslandentoernooi. Engeland, Wales, Frankrijk, Ierland, Schotland en Italië strijden ook nu weer voor de 141 jaar oude titel.

Hoe vergaat het Ierland na het afscheid van hun talisman Jonny Sexton? Wat kan Frankrijk onder leiding van nieuwe captain Gregory Alldritt? De Italianen hebben een nieuwe bondscoach, de Welsh en de Schotten loeren op een stunt en de Engelsen moeten dringend nog eens een prijs winnen om hun imago op te poetsen. Drama, power en spanning ten top, dat bieden de Six Nations!

Het LIVE commentaar bij de wedstrijden is van Thomas Liekens, Tim Wielandt & Floris Geerts

vrijdag 2 februari, 21u00: Frankrijk - Ierland

zaterdag 3 februari, 15u15: Italië - Engeland

zaterdag 3 februari, 17u45: Wales - Schotland

zaterdag 10 februari, 15u15: Schotland - Frankrijk

zaterdag 10 februari, 17u45: Engeland - Wales

zondag 11 februari, 16u00: Ierland - Italië

zaterdag 24 februari, 15u15: Ierland - Wales

zaterdag 24 februari, 17u45: Schotland - Engeland

zondag 25 februari, 16u00: Frankrijk - Italië

zaterdag 9 maart, 15u15: Italië - Schotland

zaterdag 9 maart, 17u45: Engeland - Ierland

zondag 10 maart, 16u00: Wales - Frankrijk

zaterdag 16 maart, 15u15: Wales - Italië

zaterdag 16 maart, 17u45: Ierland - Schotland

zaterdag 16 maart, 21u00: Frankrijk - Engeland

 

 

 

 

Over Telenet BV

Als aanbieder van entertainment- en telecommunicatiediensten in België is Telenet Group steeds op zoek naar de perfecte beleving in de digitale wereld voor zijn klanten. Het bedrijf spitst zich onder de merknaam Telenet toe op het aanbieden van digitale televisie, hogesnelheidsinternet en vaste en mobiele telefoniediensten aan residentiële klanten in Vlaanderen en Brussel.

Onder de merknaam BASE levert het mobiele telefonie in België. De afdeling Telenet Business bedient de zakelijke markt in België en Luxemburg met connectiviteits-, hosting- en security oplossingen. Meer dan 3000 medewerkers hebben samen 1 doel voor ogen: leven en werken eenvoudiger en aangenamer maken.

Telenet Group is een onderdeel van Telenet Group Holding nv en is een 100%-dochtervennootschap van Liberty Global. Liberty Global is één van 's werelds grootste geconvergeerde video-, breedband- en communicatiebedrijven, innoveert en versterkt mensen in zes landen in Europa om optimaal gebruik te maken van de digitale revolutie. Voor meer informatie, surf naar www.telenet.be.

Op deze overviewpagina op de Streamz pressroom delen we de Streamz premières, de Streamz+ premières en de beeldenbank waarop alle visuals van alle series beschikbaar zijn.

Telenet newsroom: press.telenet.be

 

Telenet BV
Liersesteenweg 4
2800 Mechelen
BTW BE 0473.416.418
RPR Antwerpen, afd. Mechelen