Alles kan beter, dus Telenet verzamelt het beste van Woestijnvis. Hallo televisie?

Alles kan beter, dus Telenet verzamelt het beste van Woestijnvis. Hallo televisie?

Tussen 15 oktober en 15 november verzamelt Telenet een twintigtal legendarische reeksen van productiehuis Woestijnvis op zijn digitale televisieplatform. Klanten kunnen deze een maand lang gratis opvragen. In het aanbod zowel recente klassiekers als Topdokters, De Ideale Wereld en Hotel Römantiek, naast oude geliefden zoals In de Gloria, Alles kan beter, Het Eiland en Van Vlees en Bloed.

De reeksen van Woestijnvis behoren tot het collectieve geheugen van de Vlaming. ‘We zitten met nen bospoeper’, ‘zever, gezever’, ‘den draad’: uitspraken die bij vele kijkers herinneringen aan toffe televisiemomenten zullen doen bovenkomen. Bij Telenet willen we onze klanten telkens de beste TV ervaring geven door hen, naast een optimale kijkervaring, ook het allerbeste entertainment te bieden met sterke internationale en Vlaamse content. We zoeken dan ook steeds naar thema’s die meerwaarde hebben voor onze klanten. Zo hadden we al een samenwerking met VRT rond ’20 jaar Ketnet’ en met Studio Brussel voor hun 'Great Britain'- actie. Vanaf 15 oktober bieden we, dankzij een samenwerking met VRT en SBS, een maand lang het beste van Woestijnvis aan op Telenet TV: zowel iconische klassiekers als hun recente reeksen, zowel fictie als non-fictie. Ook in de toekomst zullen we blijven uitkijken naar dergelijke mogelijkheden om het televisieaanbod voor onze klanten zo rijk mogelijk te maken”, licht Ils Neuts, Entertainment Director bij Telenet, toe.

Van Alles kan Beter (1997) tot Hotel Römantiek (2018)

De volgende reeksen zullen van 15 oktober tot en met 15 november gratis beschikbaar zijn in Telenet TV.

Het Eiland
Het Eiland
Story image
De Mol
De Mol
Story image

 

Story image

Over Woestijnvis

Op 1 september 1997 wordt het eerste Woestijnvisprogramma uitgezonden, Man Bijt Hond. Het dagelijkse programma wordt een begrip in Vlaanderen en het symbool van de langetermijnvisie binnen Woestijnvis. Naast Man Bijt Hond produceert Woestijnvis in zijn eerste jaar ook Alles Kan Beter en De Commissie Wyndaele. Vanaf het begin van haar bestaan heeft Woestijnvis een brede waaier aan televisiegenres gemaakt. Laatavondprogramma’s zoals De Laatste Show, reality met De Mol, quizprogramma’s als De Slimste Mens Ter Wereld en De Pappenheimers, zondagavond-programma’s met De XII werken van Vanoudenhoven en De Jaren Stillekes, studio-programma’s als Scheire en de Schepping, maar net zo goed Canvasprogramma’s als Belga Sport en Nonkel Pater en documentaires als Geel, De Rechtbank en In Godsnaam. Na de start van VIER (2012) gaat Woestijnvis door op een vergelijkbaar elan. Met nieuwe, sterke human-interest-programma’s als De Recherche, Topdokters en Hotel Römantiek, en met studio-programma’s als De Kruitfabriek en De Ideale Wereld. Intussen werkt Woestijnvis ook opnieuw voor VRT, met programma’s als De Klas en Alles voor de Koers. Woestijnvis is ook producent van fictie-reeksen als De Parelvissers, Van Vlees en Bloed en Met Man en Macht. Jan Eelen tekende voor de fictie-reeks Callboys (genomineerd voor een international Emmy). De Dag is de nieuwe FBO/Woestijnvis-productie in coproductie met ZDF Neo en daar te zien sinds 5 oktober, begin 2019 op VIER en sinds het voorjaar op Play en Play More van Telenet.

www.woestijnvis.be

Story image

 

 

Entertainment
Over Telenet Group NV

Als aanbieder van entertainment- en telecommunicatiediensten in België is Telenet Group steeds op zoek naar de perfecte beleving in de digitale wereld voor zijn klanten. Het bedrijf spitst zich onder de merknaam Telenet toe op het aanbieden van digitale televisie, hogesnelheidsinternet en vaste en mobiele telefoniediensten aan residentiële klanten in Vlaanderen en Brussel.

Onder de merknaam BASE levert het mobiele telefonie in België. De afdeling Telenet Business bedient de zakelijke markt in België en Luxemburg met connectiviteits-, hosting- en security oplossingen. Meer dan 3000 medewerkers hebben samen 1 doel voor ogen: leven en werken eenvoudiger en aangenamer maken.

Telenet Group is een onderdeel van Telenet Group Holding nv en is genoteerd op Euronext Brussel onder ticker symbool TNET. Voor meer informatie, surf naar www.telenet.be. Liberty Global - één van 's werelds grootste geconvergeerde video-, breedband- en communicatiebedrijven - innoveert en versterkt mensen in zes landen in Europa om optimaal gebruik te maken van de digitale revolutie. Liberty Global bezit een rechtstreeks belang van 57,9% in Telenet Group Holding SA/NV (exclusief eventuele eigen aandelen die deze laatste van tijd tot tijd in zijn bezit heeft).

Op deze overviewpagina op de Streamz pressroom delen we de Streamz premières, de Streamz+ premières en de beeldenbank waarop alle visuals van alle series beschikbaar zijn.

Telenet Group NV
Liersesteenweg 4
2800 Mechelen