And the Oscar goes to…

And the Oscar goes to…

Tijdens de nacht van zondag 24 op maandag 25 februari zetten filmliefhebbers wereldwijd zich weer klaar achter hun televisiescherm. Dan worden vanuit Los Angeles, de hoofdstad van de filmwereld, de 91e Academy Awards ofwel Oscars uitgereikt. Het grootste filmevent van het jaar is live te volgen via Play More van Telenet op Play More Cinema (kanaal 300).

Story image

Live vanuit Los Angeles én de studio
Vanaf 00u30 gaat Play More Cinema live naar de Red Carpet in LA voor de intrede van de grote sterren en korte interviews op de rode loper. Rond 01u50 gaat de Oscarceremonie van start en worden de gouden beeldjes in de verschillende categorieën overhandigd. Play More zorgt voor een deskundige omkadering met een heuse Oscarshow. Regisseur Jan Verheyen is presentator van dienst en zijn collega's Erik Van Looy en Sahim Omar Kalifa zijn de gasten. Tijdens de reclameblokken voorziet dat panel de kijkers van bedreven inzichten en vakkundige commentaar. Filmjournalist Lieven Trio is bovendien reporter ter plaatse en brengt live verslag uit van de reacties voor én achter de schermen. Play More-abonnees kunnen de Red Carpet en de Oscarshow zowel via de TV, yeloplay.be als de Yelo Play app bekijken.

Story image

Het beste van de Oscars
Zij die niet opblijven voor de Oscars kunnen vanaf 28 februari kijken naar een samenvatting die de hoogtepunten van de show samenvat, voorzien van ondertiteling. Daarin staan de tofste speeches, meest memorabele momenten, knapste jurken en natuurlijk de bloopers. De samenvatting is op te vragen in Play More via de TV-theek op TV, op yeloplay.be en in de Yelo Play app.

Story image

Oscarfilms in Play More
Wie niet kan wachten tot 24 februari kan nu al proeven van een Oscaravond dankzij de Play More Oscarspecial. Daar staan 18 van de 24 Oscarwinnaars uit 2018 verzameld voor urenlang filmgenot van de bovenste plank.

 

 

Entertainment
Over Telenet Group NV

Als aanbieder van entertainment- en telecommunicatiediensten in België is Telenet Group steeds op zoek naar de perfecte beleving in de digitale wereld voor zijn klanten. Het bedrijf spitst zich onder de merknaam Telenet toe op het aanbieden van digitale televisie, hogesnelheidsinternet en vaste en mobiele telefoniediensten aan residentiële klanten in Vlaanderen en Brussel.

Onder de merknaam BASE levert het mobiele telefonie in België. De afdeling Telenet Business bedient de zakelijke markt in België en Luxemburg met connectiviteits-, hosting- en security oplossingen. Meer dan 3000 medewerkers hebben samen 1 doel voor ogen: leven en werken eenvoudiger en aangenamer maken.

Telenet Group is een onderdeel van Telenet Group Holding nv en is genoteerd op Euronext Brussel onder ticker symbool TNET. Voor meer informatie, surf naar www.telenet.be. Liberty Global - één van 's werelds grootste geconvergeerde video-, breedband- en communicatiebedrijven - innoveert en versterkt mensen in zes landen in Europa om optimaal gebruik te maken van de digitale revolutie. Liberty Global bezit een rechtstreeks belang van 57,9% in Telenet Group Holding SA/NV (exclusief eventuele eigen aandelen die deze laatste van tijd tot tijd in zijn bezit heeft).

Op deze overviewpagina op de Streamz pressroom delen we de Streamz premières, de Streamz+ premières en de beeldenbank waarop alle visuals van alle series beschikbaar zijn.

Telenet Group NV
Liersesteenweg 4
2800 Mechelen