Artiesten schrijven een poëtische oproep om thuis te supporteren

Artiesten schrijven een poëtische oproep om thuis te supporteren

We zitten op enkele matchen van de play-offs en nooit eerder maakten nog zo veel ploegen kans om deel uit te maken van de apotheose van de competitie. Dat staat garant voor enorm spannende wedstrijden, die helaas niet in het stadion kunnen bekeken worden. Daarom schakelt Play Sports de hulp in van bekende supporters om de clubliefde aan te wakkeren in een poëtische oproep om jouw ploeg naar de play- offs te supporteren van thuis uit.

Muzikanten Jan Paternoster, Guido Belcanto en Dikke, kunstenaar en performer Kamagurka en schrijver Bert Moerman. Het zijn stuk voor stuk gepassioneerde voetbalsupporters, die net zoals alle anderen hun ploeg heel lang niet meer in levenden lijve aan het werk hebben gezien. Ook zij mogen het stadion niet meer binnen, terwijl hun ploeg een ongezien spannende strijd voert voor een plaats in play-off 1. Maar supporteren blijven ze doen, door thuis naar elke match te kijken. Want genialiteit moet gezien worden.

Om alle andere supporters te overtuigen hetzelfde te doen, hebben ze hun clubliefde omgezet in een poëtische oproep, ieder in zijn eigen unieke stijl. Een ode aan hun club, de spelers, het stadion, de sfeer, het plezier, het verdriet, de vriendschap, de onvergetelijke momenten, en al het mooie dat bij voetbal komt kijken.

Een ode die ze brachten op een plaats waar ze ook lang niet waren geweest: het podium. Hun live opvoering werd vastgelegd terwijl iconische voetbalbeelden op hen en het podium werden geprojecteerd.

Bekijk hier het resultaat:

Over Telenet BV

Als aanbieder van entertainment- en telecommunicatiediensten in België is Telenet Group steeds op zoek naar de perfecte beleving in de digitale wereld voor zijn klanten. Het bedrijf spitst zich onder de merknaam Telenet toe op het aanbieden van digitale televisie, hogesnelheidsinternet en vaste en mobiele telefoniediensten aan residentiële klanten in Vlaanderen en Brussel.

Onder de merknaam BASE levert het mobiele telefonie in België. De afdeling Telenet Business bedient de zakelijke markt in België en Luxemburg met connectiviteits-, hosting- en security oplossingen. Meer dan 3000 medewerkers hebben samen 1 doel voor ogen: leven en werken eenvoudiger en aangenamer maken.

Telenet Group is een onderdeel van Telenet Group Holding nv en is een 100%-dochtervennootschap van Liberty Global. Liberty Global is één van 's werelds grootste geconvergeerde video-, breedband- en communicatiebedrijven, innoveert en versterkt mensen in zes landen in Europa om optimaal gebruik te maken van de digitale revolutie. Voor meer informatie, surf naar www.telenet.be.

Op deze overviewpagina op de Streamz pressroom delen we de Streamz premières, de Streamz+ premières en de beeldenbank waarop alle visuals van alle series beschikbaar zijn.

Telenet newsroom: press.telenet.be

 

Telenet BV
Liersesteenweg 4
2800 Mechelen
BTW BE 0473.416.418
RPR Antwerpen, afd. Mechelen