Burgemeester Bart Somers opent nieuw Telenet-contactcenter in Mechelen Zuid

Burgemeester Bart Somers opent nieuw Telenet-contactcenter in Mechelen Zuid

Mechelen - In aanwezigheid van burgemeester Bart Somers en Benedikte Paulissen, verantwoordelijke klantenservice Telenet, werd deze middag het nieuwe contactcenter van Telenet in Mechelen officieel geopend. In het gebouw aan de bedrijvenlaan in Mechelen Zuid werken zo’n 350 medewerkers. Zij verhuisden dit najaar van de kantoren aan de Liersesteenweg naar hun nieuwe stek. De medewerkers staan klanten telefonisch te woord bij commerciële, administratieve of technische vragen. Het aantal gesprekken daalt echter elk jaar: meer dan 80% van alle interacties met klanten verloopt digitaal. 

Eerder dit jaar blies Telenet twintig kaarsjes uit. Het bedrijf is op twintig jaar sterk gegroeid en stelt momenteel meer dan 3000 mensen tewerk. 

Contacteer ons
Isabelle Geeraerts Woordvoerster, Telenet
Isabelle Geeraerts Woordvoerster, Telenet
Over Telenet Group NV

Als aanbieder van entertainment- en telecommunicatiediensten in België is Telenet Group steeds op zoek naar de perfecte beleving in de digitale wereld voor zijn klanten. Het bedrijf spitst zich onder de merknaam Telenet toe op het aanbieden van digitale televisie, hogesnelheidsinternet en vaste en mobiele telefoniediensten aan residentiële klanten in Vlaanderen en Brussel.

Onder de merknaam BASE levert het mobiele telefonie in België. De afdeling Telenet Business bedient de zakelijke markt in België en Luxemburg met connectiviteits-, hosting- en security oplossingen. Meer dan 3000 medewerkers hebben samen 1 doel voor ogen: leven en werken eenvoudiger en aangenamer maken.

Telenet Group is een onderdeel van Telenet Group Holding nv en is genoteerd op Euronext Brussel onder ticker symbool TNET. Voor meer informatie, surf naar www.telenet.be. Liberty Global - 's werelds grootste internationale tv- en breedbandbedrijf, investeert, innoveert en versterkt mensen in meer dan 10 landen in Europa om optimaal gebruik te maken van de digitale revolutie - bezit een rechtstreeks belang van 57,3% in Telenet Group Holding SA / NV (exclusief eventuele eigen aandelen die deze laatste van tijd tot tijd in zijn bezit heeft).

De newsroom van BASE vind je via press.base.be

Telenet Group NV
Neerveldstraat 107
1200 Brussel