CFO Erik Van den Enden verlaat Telenet.

CFO Erik Van den Enden verlaat Telenet.

Mechelen, 8 juli 2024. Telenet Group Holding NV maakt vandaag bekend dat Chief Financial Officer Erik Van den Enden op 31 augustus 2024 Telenet zal verlaten en zal een nieuwe uitdaging aangaan buiten het bedrijf.

Erik Van den Enden startte als CFO bij Telenet Group in juli 2018 en bouwde de financiële afdeling uit tot een belangrijke gesprekspartner voor de commerciële afdelingen van Telenet. Daarnaast speelde hij een cruciale rol bij top strategische verwezenlijkingen zoals het afsluiten van de wholesale contracten met Orange, de verkoop van de mobiele antenne-infrastructuur van Telenet Group aan DigitalBridge en bij de oprichting van het nieuwe infrastructuurbedrijf Wyre.

Story image

Erik Van den Enden blijft in tussentijd zijn verantwoordelijkheden invullen tot 31 augustus 2024.

John Porter, CEO van Telenet Group, zei in een reactie op het vertrek:

Erik heeft als CFO een belangrijke rol gespeeld bij de omvorming van Telenet naar een bedrijf dat inzet op strategische samenwerkingen. Ik wil Erik van harte bedanken voor zijn professionalisme, zijn onvermoeibare inzet en zijn waardevolle bijdragen aan Telenet Group. Samen met alle collega’s, wens ik hem veel succes bij zijn nieuwe uitdagingen.”
Bart Boone
Bart Boone Woordvoerder, Telenet

 

Over Telenet BV

Als aanbieder van entertainment- en telecommunicatiediensten in België is Telenet Group steeds op zoek naar de perfecte beleving in de digitale wereld voor zijn klanten. Het bedrijf spitst zich onder de merknaam Telenet toe op het aanbieden van digitale televisie, hogesnelheidsinternet en vaste en mobiele telefoniediensten aan residentiële klanten in Vlaanderen en Brussel.

Onder de merknaam BASE levert het mobiele telefonie in België. De afdeling Telenet Business bedient de zakelijke markt in België en Luxemburg met connectiviteits-, hosting- en security oplossingen. Meer dan 3000 medewerkers hebben samen 1 doel voor ogen: leven en werken eenvoudiger en aangenamer maken.

Telenet Group is een onderdeel van Telenet Group Holding nv en is een 100%-dochtervennootschap van Liberty Global. Liberty Global is één van 's werelds grootste geconvergeerde video-, breedband- en communicatiebedrijven, innoveert en versterkt mensen in zes landen in Europa om optimaal gebruik te maken van de digitale revolutie. Voor meer informatie, surf naar www.telenet.be.

Op deze overviewpagina op de Streamz pressroom delen we de Streamz premières, de Streamz+ premières en de beeldenbank waarop alle visuals van alle series beschikbaar zijn.

Telenet newsroom: press.telenet.be

 

Telenet BV
Liersesteenweg 4
2800 Mechelen
BTW BE 0473.416.418
RPR Antwerpen, afd. Mechelen