Skip to Content
Clip "samen straffer" brengt Nys’ rivalen en supporters samen.

Clip "samen straffer" brengt Nys’ rivalen en supporters samen.

Afgelopen weekend verrasten Play Sports, Sioen en een vol Sportpaleis Sven Nys met het speciaal voor hem geschreven supporterslied "samen straffer". Vandaag verschijnt de videoclip waarin Nys’ rivalen en fans het supporterslied als één brengen vanuit Oostmalle en het Sportpaleis. Woensdag kan de muziek van "samen straffer" ook gedownload worden.

De videoclip werd opgenomen tijdens de Sluitingsprijs Oostmalle en tijdens “Merci Sven!” in het Sportpaleis. De beste vrienden van Nys, zijn mechaniciens en zijn grootste fans komen aan bod, samen met bekende gezichten uit het veldrijden zoals Paul Herygers, Bart Wellens, Roland Liboton, Wout Van Aert, Matthieu van der Poel, en vele anderen. Commentator Michel Wuyts zorgt voor een passende inleiding. Allemaal samen bedanken ze Sven voor de strafste momenten van de afgelopen 18 jaar.

De clip is vanaf vandaag te bekijken op playsports.be/samenstraffer

Vanaf woensdag 9 maart is “samen straffer” ook beschikbaar op iTunes.

Over Telenet Group NV

Als aanbieder van entertainment- en telecommunicatiediensten in België is Telenet Group steeds op zoek naar de perfecte beleving in de digitale wereld voor zijn klanten. Het bedrijf spitst zich onder de merknaam Telenet toe op het aanbieden van digitale televisie, hogesnelheidsinternet en vaste en mobiele telefoniediensten aan residentiële klanten in Vlaanderen en Brussel.

Onder de merknaam BASE levert het mobiele telefonie in België. De afdeling Telenet Business bedient de zakelijke markt in België en Luxemburg met connectiviteits-, hosting- en security oplossingen. Meer dan 3000 medewerkers hebben samen 1 doel voor ogen: leven en werken eenvoudiger en aangenamer maken.

Telenet Group is een onderdeel van Telenet Group Holding nv en is genoteerd op Euronext Brussel onder ticker symbool TNET. Voor meer informatie, surf naar www.telenet.be. Liberty Global - 's werelds grootste internationale tv- en breedbandbedrijf, investeert, innoveert en versterkt mensen in meer dan 10 landen in Europa om optimaal gebruik te maken van de digitale revolutie - bezit een rechtstreeks belang van 57,3% in Telenet Group Holding SA / NV (exclusief eventuele eigen aandelen die deze laatste van tijd tot tijd in zijn bezit heeft).

De newsroom van BASE vind je via press.base.be

Telenet Group NV
Neerveldstraat 107
1200 Brussel