Play More highlights januari 2018

Play More highlights januari 2018

The Bridge 4

Vanaf 2 januari, elke dinsdagnacht, om 4u op Play More Series en in Play More in de TV-theek.

Het einde van één van de beste series aller tijden! ‘The Bridge’ stopt ermee, maar niet zonder ons te trakteren op nog één bloedstollend, ultra-verslavend en ijzersterk laatste seizoen. In dit laatste seizoen gaan zowel Henrik als Saga gebukt onder persoonlijke problemen. Hun speciale vriendschap wordt ernstig op de proef gesteld. Gebeurtenissen uit het verleden laten zich opnieuw voelen. Oh ja, we zouden het nog vergeten: seizoen 4 confronteert ons met een lugubere moord op een afgelegen Deens eilandje.

Synopsis

De leidinggevende van het Deense migratiebureau is op wrede wijze vermoord. De moord lijkt gekoppeld aan een controversiële uitzettingszaak. Het is aan Henrik en Saga om de mysterieuze moord op te lossen.

Trailer

https://vimeo.com/247764785

Mosaic

Vanaf 23 januari, elke dinsdagnacht, om 2u op Play More Series en in Play More in de TV-theek.

Gelijk met de VS

Steven Soderbergh verlegt de grenzen van tv-series. De regisseur achter de immens populaire Ocean’s trilogie blikte met dit moordmysterie een revolutionaire serie in. Drie jaar lang werkte hij aan de serie. Het scenario bevatte liefst 500 pagina’s. Soderbergh strikte niemand minder dan Sharon Stone voor één van de hoofdrollen en HBO was zo onder de indruk van zijn idee dat ze liefst 20 miljoen dollar op tafel gooiden voor zes afleveringen. Ontrafel jij mee het mysterie?

Synopsis

De moord op een gevierde schrijfster is de aanzet voor een grootschalig onderzoek. Twee mannen komen uit de bus als de hoofdverdachten. Wie is de dader?

Trailer

https://youtu.be/fUdbzRifJ2E

Fast & the Furious 8

Vanaf 6 januari

Première op 6/01 om 21u op Play More Cinema. Doorlopend beschikbaar in de TV-theek.

Ook deze achtste aflevering van de immens populaire ‘Fast & the Furious’-filmreeks knalt van je scherm met spectaculaire achtervolgingen te land, ter zee en in de lucht, megacoole bolides, pompende beats, zotte explosies, rauwe knokpartijen, exotische locaties, de meest indrukwekkende kletskoppencollectie van Hollywood en Charlize Theron die al het testosterongeweld het nakijken geeft! Boxen volledig open, haar afscheren, marcelleke aan, veiligheidsriem goed vastklikken en de Play-knop volledig induwen!

Synopsis

Dom wordt gedwongen door de geniale hacker Cypher om zijn team te verraden. Hobbs en co. moeten alles op alles zetten om de maniakale schurk te stoppen en om hun vriend terug te winnen.

Trailer

https://vimeo.com/247764756

Counterpart

Vanaf 23 januari, elke dinsdagnacht, om 2u op Play More Series en in Play More in de TV-theek.

Spionage tot de tweede macht. ‘Counterpart’ is een originele, intense en mysterieuze thrillerserie met een fantastische dubbelrol van J.K. Simmons (‘Whiplash’). Hij kruipt in de huid van een op het eerste zicht kleine garnaal in een bureaucratisch spionage-bureau in Berlijn. Tot hij op een dag ontdekt dat de organisatie waarvoor hij werkt de toegang naar een parallel universum geheim houdt. De enige persoon die hij kan vertrouwen is zijn identieke tegenhanger uit de parallelle wereld. Verslavingsalarm!

Synopsis

Een VN-medewerker ontdekt dat zijn werkgever een toegangspoort tot een andere dimensie geheim houdt.

Trailer

https://youtu.be/c3Bu2DOM66g

Logan

Vanaf 13 januari

Première op 13/01 om 21u op Play More Cinema. Doorlopend beschikbaar in de TV-theek.

Het einde van Hugh Jackman als Wolverine, maar wat voor één! Hugh Jackman nam met ‘Logan’ afscheid van het filmpersonage dat hem groot maakte. Maar niet zonder nog éénmaal keihard, maar dan ook kei-hard uit te halen. ‘Logan’ is een hondsbrutale, beenharde superheldenfilm verpakt als een meedogenloze western met rauwe actie, stevig bloedvergieten, af en toe een wegpinkmomentje en een nieuwe verfrissende verschijning met klauwtjes. Maar je bent gewaarschuwd. ‘Logan’ slaat je helemaal wurm, zowel fysiek als mentaal.

Synopsis

Het is 2029. Een zelfdestructieve Wolverine moet zich ontfermen over een meisje dat sterk op hem lijkt. Ze worden op de hielen gezeten door een dubieuze organisatie die het kind wil afmaken. Enkel Logan kan haar beschermen.

Trailer

https://vimeo.com/247455175

Get Out

Vanaf 4 november

Première op 4/11 om 21u op Play More Cinema. Doorlopend beschikbaar in de TV-theek.

Dé sensatie van 2017! Deze horrorthriller werd totaal onverwacht een gigantische hit in de VS. Dik verdiend, want ‘Get Out’ is simpelweg een krankzinnig leuke kijkervaring. Niets kan je voorbereiden op deze machtige film van regisseur Jordan Peele: een fantastische cocktail van gruwelijke horror, zenuwslopende momenten, hilarische taferelen, maatschappijkritische steken, fenomenale vertolkingen en een waanzinnig creepy sfeertje. Wie durft er te kijken?

Synopsis

Rose nodigt haar vriend Chris uit voor een weekend bij haar ouders. Chris denkt dat het vreemde gedrag van de familie te maken heeft met pogingen om om te gaan met hun interraciale relatie, maar gedurende het weekend doet hij verontrustende ontdekkingen.

Trailer

https://youtu.be/_uFRP6ruMIA

Kong: Skull Island

Vanaf 27 januari

Première op 27/01 om 21u op Play More Cinema. Doorlopend beschikbaar in de TV-theek.

‘All Hail the King’. Zet je schrap voor de meest spectaculaire filmervaring van de maand. ‘Kong: Skull Island’ is de tweede film, na ‘Godzilla’, in het gloednieuwe MonsterVerse. Een epische ‘creature feature’-wereld van filmmaatschappij Warner Bros. waarin gigantische beesten, ruwe actie, duizelingwekkende visuals, machtige adrenalineshots, een vloekende Samuel L. Jackson en een loeiharde soundtrack de ingrediënten zijn van een bombastische filmtrip. ‘Kong: Skull Island’ is een superieure B-movie!

Synopsis

De jaren 70. Een groep ontdekkingsreizigers is bij elkaar gekomen om samen naar een nooit eerder ontdekt eiland te reizen. Wat ze niet weten is dat ze zich op het territorium van de mythische aap Kong bevinden.

Trailer

https://youtu.be/_oy1ugQj1uo

Hidden Figures

Vanaf 20 januari

Première op 20/01 om 21u op Play More Cinema. Doorlopend beschikbaar in de TV-theek.

‘Hidden Figures’ brengt een hommage aan de zwarte vrouwen die aan de basis stonden van de Amerikaanse ruimtevaart. Het is het soort film waar Hollywood in excelleert. Zware onderwerpen zoals seksisme en racisme worden op een lichte, humoristische wijze getackeld en leveren verschillende juich- en euforiemomenten op. De film werd genomineerd voor 3 Oscars (o.a. Beste Film) en heeft met Octavia Spencer, Taraji P. Henson en Janelle Monáe drie fantastische zwarte actrices in de hoofdrollen. Een absolute crowdpleaser!

Synopsis

Het verhaal van Katherine Johnson, Dorothy Vaughn en Mary Jackson. Drie briljante Afro-Amerikaanse vrouwen die werken bij NASA. Ze weten belangrijke wiskundige data te leveren om de eerste succesvolle ruimtemissie te realiseren.

Trailer

https://vimeo.com/247455147

Entertainment
Over Telenet Group NV

Als aanbieder van entertainment- en telecommunicatiediensten in België is Telenet Group steeds op zoek naar de perfecte beleving in de digitale wereld voor zijn klanten. Het bedrijf spitst zich onder de merknaam Telenet toe op het aanbieden van digitale televisie, hogesnelheidsinternet en vaste en mobiele telefoniediensten aan residentiële klanten in Vlaanderen en Brussel.

Onder de merknaam BASE levert het mobiele telefonie in België. De afdeling Telenet Business bedient de zakelijke markt in België en Luxemburg met connectiviteits-, hosting- en security oplossingen. Meer dan 3000 medewerkers hebben samen 1 doel voor ogen: leven en werken eenvoudiger en aangenamer maken.

Telenet Group is een onderdeel van Telenet Group Holding nv en is genoteerd op Euronext Brussel onder ticker symbool TNET. Voor meer informatie, surf naar www.telenet.be. Liberty Global - één van 's werelds grootste geconvergeerde video-, breedband- en communicatiebedrijven - innoveert en versterkt mensen in zes landen in Europa om optimaal gebruik te maken van de digitale revolutie. Liberty Global bezit een rechtstreeks belang van 57,9% in Telenet Group Holding SA/NV (exclusief eventuele eigen aandelen die deze laatste van tijd tot tijd in zijn bezit heeft).

De newsroom van BASE vind je via press.base.be

Telenet Group NV
Liersesteenweg 4
2800 Mechelen