Crimiclowns S3 vanaf 1 maart bij Play en Play More

Crimiclowns S3 vanaf 1 maart bij Play en Play More

Seizoen 3 van Crimi Clowns begint waar seizoen 2 eindigde.  Ronny, Rachel, Wesley en Lou zijn opgepakt op verdenking van verschillende zware misdrijven en worden in voorlopige  hechtenis  geplaatst. Ronny  ’s  ex-­vriendin,  de  koopzieke Nederlandse  Katja Mermowitz vindt het geld van de roofmoord op de De Jonghs.   Ze is uiteraard niet van plan om het ooit terug te geven.  Ronny ’s dochter Amber stelt kordaat orde op zaken, waarna ze het reality-­project over het leven van de bende overneemt van haar broer. 

 

Alle seizoenen van Crimiclowns zijn vanaf 1 maart te bekijken bij Telenet via Play en Play More. Seizoen drie is later ook beschikbaar bij VTM.

Over Telenet Group NV

Als aanbieder van entertainment- en telecommunicatiediensten in België is Telenet Group steeds op zoek naar de perfecte beleving in de digitale wereld voor zijn klanten. Het bedrijf spitst zich onder de merknaam Telenet toe op het aanbieden van digitale televisie, hogesnelheidsinternet en vaste en mobiele telefoniediensten aan residentiële klanten in Vlaanderen en Brussel.

Onder de merknaam BASE levert het mobiele telefonie in België. De afdeling Telenet Business bedient de zakelijke markt in België en Luxemburg met connectiviteits-, hosting- en security oplossingen. Meer dan 3000 medewerkers hebben samen 1 doel voor ogen: leven en werken eenvoudiger en aangenamer maken.

Telenet Group is een onderdeel van Telenet Group Holding nv en is genoteerd op Euronext Brussel onder ticker symbool TNET. Voor meer informatie, surf naar www.telenet.be. Liberty Global - 's werelds grootste internationale tv- en breedbandbedrijf, investeert, innoveert en versterkt mensen in meer dan 10 landen in Europa om optimaal gebruik te maken van de digitale revolutie - bezit een rechtstreeks belang van 57,3% in Telenet Group Holding SA / NV (exclusief eventuele eigen aandelen die deze laatste van tijd tot tijd in zijn bezit heeft).

De newsroom van BASE vind je via press.base.be

Telenet Group NV
Neerveldstraat 107
1200 Brussel