De Digitale Duik

’t Zijn geweldige tijden. De digitale wereld biedt onbeperkte mogelijkheden. Het maakt ons leven makkelijker, plezanter en interessanter. Bij Telenet willen we iedereen in staat stellen om hier volop van te genieten. Ieder op zijn tempo. Op een verantwoorde manier.

Daarom organiseert Telenet op 15, 16 en 17 september de Digitale Duik: een groots en gratis digitaal festival voor alle gezinnen. Met dit festival wil Telenet samen met partners,  kinderen en hun ouders van de onwaarschijnlijke technologische mogelijkheden laten proeven . Tegelijkertijd organiseren we er activiteiten die hen helpen om hier veilig en bewust mee om te gaan. Zo trekken oud(er) en jong samen vol vertrouwen verder de digitale toekomst in.

Volg alles van De Digitale Duik op onze Telenet Facebookpagina en op www.digitaleduik.be.

Isabelle Geeraerts Woordvoerster, Telenet
Over Telenet Group NV

Als aanbieder van entertainment- en telecommunicatiediensten in België is Telenet Group steeds op zoek naar de perfecte beleving in de digitale wereld voor zijn klanten. Het bedrijf spitst zich onder de merknaam Telenet toe op het aanbieden van digitale televisie, hogesnelheidsinternet en vaste en mobiele telefoniediensten aan residentiële klanten in Vlaanderen en Brussel.

Onder de merknaam BASE levert het mobiele telefonie in België. De afdeling Telenet Business bedient de zakelijke markt in België en Luxemburg met connectiviteits-, hosting- en security oplossingen. Meer dan 3000 medewerkers hebben samen 1 doel voor ogen: leven en werken eenvoudiger en aangenamer maken.

Telenet Group is een onderdeel van Telenet Group Holding nv en is genoteerd op Euronext Brussel onder ticker symbool TNET. Voor meer informatie, surf naar www.telenet.be. Liberty Global - 's werelds grootste internationale tv- en breedbandbedrijf, investeert, innoveert en versterkt mensen in meer dan 10 landen in Europa om optimaal gebruik te maken van de digitale revolutie - bezit een rechtstreeks belang van 57,3% in Telenet Group Holding SA / NV (exclusief eventuele eigen aandelen die deze laatste van tijd tot tijd in zijn bezit heeft).

De newsroom van BASE vind je via press.base.be

Telenet Group NV
Neerveldstraat 107
1200 Brussel