De raad van bestuur van Telenet stelt een bruto dividend van € 1,3750 per aandeel voor aan de Algemene Vergadering in april 2021

De bijgevoegde informatie betreft gereglementeerde informatie zoals gedefinieerd in het Koninklijk Besluit van 14 november 2007 betreffende de verplichtingen van emittenten van financiële instrumenten toegelaten tot de verhandeling op een gereglementeerde markt. Voorwetenschap.

Mechelen, 11 februari 2021 – Telenet Group Holding NV (“Telenet” of de “Vennootschap”) (Euronext Brussels: TNET) maakt bekend dat haar raad van bestuur een bruto dividend van € 1,3750 per aandeel, het equivalent van € 150,1 miljoen in totaal1, zal voorstellen aan haar aandeelhouders op de Algemene Vergadering van 28 april 2021. Deze bekendmaking is in lijn met het verstevigde beleid voor de aandeelhoudersvergoedingen zoals eind oktober 2020 gecommuniceerd. Het dividend zal worden uitbetaald uit beschikbare geldmiddelen en kasequivalenten.


[1] Op basis van 109.243.261 dividendgerechtigde aandelen op 11 februari 2021, met uitsluiting van 4.598.558 niet-dividendgerechtigde eigen aandelen.

Persbericht TNET_dividend 2020_vFINAL (NL).pdf - 229 KB

 

 

Financieel
Over Telenet BV

Als aanbieder van entertainment- en telecommunicatiediensten in België is Telenet Group steeds op zoek naar de perfecte beleving in de digitale wereld voor zijn klanten. Het bedrijf spitst zich onder de merknaam Telenet toe op het aanbieden van digitale televisie, hogesnelheidsinternet en vaste en mobiele telefoniediensten aan residentiële klanten in Vlaanderen en Brussel.

Onder de merknaam BASE levert het mobiele telefonie in België. De afdeling Telenet Business bedient de zakelijke markt in België en Luxemburg met connectiviteits-, hosting- en security oplossingen. Meer dan 3000 medewerkers hebben samen 1 doel voor ogen: leven en werken eenvoudiger en aangenamer maken.

Telenet Group is een onderdeel van Telenet Group Holding nv en is genoteerd op Euronext Brussel onder ticker symbool TNET. Voor meer informatie, surf naar www.telenet.be. Liberty Global - één van 's werelds grootste geconvergeerde video-, breedband- en communicatiebedrijven - innoveert en versterkt mensen in zes landen in Europa om optimaal gebruik te maken van de digitale revolutie. Liberty Global bezit een rechtstreeks belang van 59,2% in Telenet Group Holding SA/NV (exclusief eventuele eigen aandelen die deze laatste van tijd tot tijd in zijn bezit heeft).

Op deze overviewpagina op de Streamz pressroom delen we de Streamz premières, de Streamz+ premières en de beeldenbank waarop alle visuals van alle series beschikbaar zijn.

Telenet BV
Liersesteenweg 4
2800 Mechelen
BTW BE 0473.416.418
RPR Antwerpen, afd. Mechelen