De raad van bestuur van Telenet versterkt haar bestaande aandeelhoudersvergoedingsbeleid en voert een bruto dividenddrempel van € 2,75 per aandeel in

De bijgevoegde informatie betreft gereglementeerde informatie zoals gedefinieerd in het Koninklijk Besluit van 14 november 2007 betreffende de verplichtingen van emittenten van financiële instrumenten toegelaten tot de verhandeling op een gereglementeerde markt. Voorwetenschap.

Brussel, 29 oktober 2020 – Telenet Group Holding NV (“Telenet” of de “Vennootschap”) (Euronext Brussels: TNET) maakt bekend dat haar raad van bestuur heeft beslist om haar bestaande aandeelhoudersvergoedingsbeleid te versterken in het licht van de robuuste aangepaste vrije kasstroomomzetting en de goede realisatie van het driejarenplan van de Vennootschap. Het aangepaste beleid strekt ertoe een evenwicht te vinden tussen enerzijds aantrekkelijke aandeelhoudersuitkeringen, terwijl anderzijds de mogelijkheid behouden blijft voor toekomstige waardetoevoegende fusies en overnames. Ervan uitgaande dat er geen significante wijzigingen zijn in onze activiteiten of regelgevend kader, heeft de raad van bestuur een dividenddrempel van € 2,75 per aandeel ingevoerd, ter vervanging van de eerder gecommuniceerde 50-70% uitbetalingsvork als percentage van onze aangepaste vrije kasstroom. Het voorgestelde bruto dividend van € 2,75 per aandeel bestaat uit een tussentijds bruto dividend van € 1,375 per aandeel (uit te betalen in december 2020 en onder voorbehoud van goedkeuring door de aandeelhouders) en een bruto dividend van € 1,375 per aandeel (uit te betalen in mei volgend jaar en onder voorbehoud van zowel goedkeuring door de raad van bestuur en de aandeelhouders, alsook ervan uitgaande dat er geen significante wijzigingen zijn in onze activiteiten of regelgevend kader).

Persbericht TNET_intermediate dividend 2020 (NL).pdf - 235 KB
Over Telenet BV

Als aanbieder van entertainment- en telecommunicatiediensten in België is Telenet Group steeds op zoek naar de perfecte beleving in de digitale wereld voor zijn klanten. Het bedrijf spitst zich onder de merknaam Telenet toe op het aanbieden van digitale televisie, hogesnelheidsinternet en vaste en mobiele telefoniediensten aan residentiële klanten in Vlaanderen en Brussel.

Onder de merknaam BASE levert het mobiele telefonie in België. De afdeling Telenet Business bedient de zakelijke markt in België en Luxemburg met connectiviteits-, hosting- en security oplossingen. Meer dan 3000 medewerkers hebben samen 1 doel voor ogen: leven en werken eenvoudiger en aangenamer maken.

Telenet Group is een onderdeel van Telenet Group Holding nv en is genoteerd op Euronext Brussel onder ticker symbool TNET. Voor meer informatie, surf naar www.telenet.be. Liberty Global - één van 's werelds grootste geconvergeerde video-, breedband- en communicatiebedrijven - innoveert en versterkt mensen in zes landen in Europa om optimaal gebruik te maken van de digitale revolutie. Liberty Global bezit een rechtstreeks belang van 59,2% in Telenet Group Holding SA/NV (exclusief eventuele eigen aandelen die deze laatste van tijd tot tijd in zijn bezit heeft).

Op deze overviewpagina op de Streamz pressroom delen we de Streamz premières, de Streamz+ premières en de beeldenbank waarop alle visuals van alle series beschikbaar zijn.

Telenet BV
Liersesteenweg 4
2800 Mechelen
BTW BE 0473.416.418
RPR Antwerpen, afd. Mechelen