Deze week in Fanatico

Deze week in Fanatico

Jasper Stuyven, Voetbal in Oostende en bodybuildster Kylie Van Roeyen

Woensdag 9 september 2015 — Elke donderdag brengt een ploeg jonge reporters een frisse en eigenzinnige kijk op de sportactualiteit. Zondag kunnen ook alle digitale tv-klanten van Telenet genieten van Fanatico op het Play Time-kanaal om 13.55u en 16.50u. 

Wat kunnen sportfans zoal verwachten in de tweede aflevering van Fanatico?

  • Jasper Stuyven keerde met ritwinst én een gebroken handwortelbeentje terug uit de Vuelta. Bram zet Jasper op de rollen en blikt samen met hem terug op z’n eerste profzege en een wielerjaar met vallen en opstaan.
  • Het voetbal leeft weer in Oostende. De ploeg van Marc Coucke staat na zes speeldagen op een gedeelde eerste plaats. Jordan Lukaku maakt samen met Aster een ultieme montage van hun unieke seizoensstart.
  • Revaliderende Fanatico KennyThompson komt op de redactie zijn reportage over bodybuildster Kylie Van Roeyen tonen.
  • Alarmfase rood in plaats van Oranjegekte bij onze Noorderburen in de kwalificatievoorronde voor het EK voetbal. Onze T3 is niet blind voor hun gebreken, maar ziet toch nog enkele voordelen na hun recente nederlagen.
  • En de Nachtwaker brengt herinneringen op aan Ivo Van Damme.

Iedere donderdag is er een nieuwe aflevering van Fanatico op Play Sports HD1 om 19.30u en 22.30u. Op zondag 13 september kunnen alle digitale tv-klanten van Telenet genieten van de tweede aflevering op het Play Time-kanaal (standaard kanaalnummer 11) om 13.55u en 16.50u.

Jasper Stuyven
Jordan Lukaku
Fanatico
Nina Mallants Woordvoerster, Telenet