Een nieuw seizoen van 'Trapped'!

Een nieuw seizoen van 'Trapped'!

'Trapped 2' is vanaf 24 februari beschikbaar op Play en Play More van Telenet en vanaf 5 maart op lumiereseries.com.

Er komt een nieuw seizoen aan van het kijkcijferkanon 'Trapped'! Deze keer zitten de personages niet fysiek, maar psychologisch vast. 'Trapped 2' zal opnieuw tien afleveringen tellen en politieagenten Andri Ólafsson, Hinrika en Ásgeir (Ólafur Darri, Ilmur Kristjánsdóttir en Ingvar Eggert Sigurðsson) zijn weer van de de partij. Regisseur Baltasar Kormákur ('Everest', 'Adrift') zal op maandag 11 februari aanwezig zijn in Brussel voor interviews. Gelieve naar riema@oona.be te mailen voor interview aanvragen en screeners.

Een verarmde schapenboer uit de IJslandse Hooglanden heeft zichzelf in brand gestoken voor het regeringsgebouw, in een poging de minister van economie  te doden. Het onderzoek leidt Andri naar een afgelegen vallei in het noorden van het eiland. Het pittoreske bergachtige landschap blijkt een plek vol bittere conflicten: de lokale boeren vechten tegen de belangen van internationale bedrijven en de uitbreiding van een ultramodern geothermisch centrum. 

Story image
Entertainment
Over Telenet Group NV

Als aanbieder van entertainment- en telecommunicatiediensten in België is Telenet Group steeds op zoek naar de perfecte beleving in de digitale wereld voor zijn klanten. Het bedrijf spitst zich onder de merknaam Telenet toe op het aanbieden van digitale televisie, hogesnelheidsinternet en vaste en mobiele telefoniediensten aan residentiële klanten in Vlaanderen en Brussel.

Onder de merknaam BASE levert het mobiele telefonie in België. De afdeling Telenet Business bedient de zakelijke markt in België en Luxemburg met connectiviteits-, hosting- en security oplossingen. Meer dan 3000 medewerkers hebben samen 1 doel voor ogen: leven en werken eenvoudiger en aangenamer maken.

Telenet Group is een onderdeel van Telenet Group Holding nv en is genoteerd op Euronext Brussel onder ticker symbool TNET. Voor meer informatie, surf naar www.telenet.be. Liberty Global - één van 's werelds grootste geconvergeerde video-, breedband- en communicatiebedrijven - innoveert en versterkt mensen in zes landen in Europa om optimaal gebruik te maken van de digitale revolutie. Liberty Global bezit een rechtstreeks belang van 57,9% in Telenet Group Holding SA/NV (exclusief eventuele eigen aandelen die deze laatste van tijd tot tijd in zijn bezit heeft).

Op deze overviewpagina op de Streamz pressroom delen we de Streamz premières, de Streamz+ premières en de beeldenbank waarop alle visuals van alle series beschikbaar zijn.

Telenet Group NV
Liersesteenweg 4
2800 Mechelen