Een nieuwe reeks van Belga Sport

PERSDOSSIER

Vorig jaar liet Play Sports door Woestijnvis een nieuwe reeks van Belga Sport maken. Na meer dan drie jaar keerden de topdocumentaires over sporters en sportgebeurtenissen die in het collectieve geheugen van de Belg gegrift staan, terug.

De acht afleveringen, recent nog te bekijken op Canvas, werden heel goed onthaald door de kijkers. En dus komt er een tweede seizoen. Vanaf 17 november tot eind december worden opnieuw acht afleveringen wekelijks uitgezonden op Play Sports.

Tom Gemoets, hoofdredacteur Telenet Play Sports: “De strategie van Play Sports is om de kijker niet alleen sportwedstrijden maar ook omkadering en alternatieve programma’s aan te bieden. Belga Sport is een iconisch programma dat een breed publiek weet te boeien. Tijdens de brainstorm vorig jaar kwamen er zo veel mogelijke onderwerpen naar boven dat de beslissing snel was gemaakt om dit jaar nog een tweede seizoen te brengen.”

Belga Sport 2017 werd gemaakt door onder andere Tim Wielandt, Bram Lambert, Niko Lainé, Dirk Van Nijverseel en Thomas Liekens. Commentaar wordt opnieuw voorzien door voormalig atletiekverslaggever Carlos De Veene.

Klik hier om het persdossier te downloaden.

Contacteer ons
Over Telenet Group NV

Als aanbieder van entertainment- en telecommunicatiediensten in België is Telenet Group steeds op zoek naar de perfecte beleving in de digitale wereld voor zijn klanten. Het bedrijf spitst zich onder de merknaam Telenet toe op het aanbieden van digitale televisie, hogesnelheidsinternet en vaste en mobiele telefoniediensten aan residentiële klanten in Vlaanderen en Brussel.

Onder de merknaam BASE levert het mobiele telefonie in België. De afdeling Telenet Business bedient de zakelijke markt in België en Luxemburg met connectiviteits-, hosting- en security oplossingen. Meer dan 3000 medewerkers hebben samen 1 doel voor ogen: leven en werken eenvoudiger en aangenamer maken.

Telenet Group is een onderdeel van Telenet Group Holding nv en is genoteerd op Euronext Brussel onder ticker symbool TNET. Voor meer informatie, surf naar www.telenet.be. Liberty Global - één van 's werelds grootste geconvergeerde video-, breedband- en communicatiebedrijven - innoveert en versterkt mensen in zes landen in Europa om optimaal gebruik te maken van de digitale revolutie. Liberty Global bezit een rechtstreeks belang van 57,9% in Telenet Group Holding SA/NV (exclusief eventuele eigen aandelen die deze laatste van tijd tot tijd in zijn bezit heeft).

De newsroom van BASE vind je via press.base.be

Telenet Group NV
Neerveldstraat 107
1200 Brussel