Skip to Content
Eerste beelden van Game of Thrones 6 gaan de wereld rond

Eerste beelden van Game of Thrones 6 gaan de wereld rond

Gisterenavond zette HBO de trailer van seizoen 6 van Game of Thrones online. Nu al telt de trailer miljoenen views op youtube en facebook. Game of Thrones 6 kent zijn wereldpremière op 24 april. Hier is hij exclusief mee te beleven op Play More van Telenet.

Dinsdagavond 22u onze tijd zette HBO onaangekondigd de trailer van het zesde seizoen van de epische TV-reeks Game of Thrones op Youtube. De reacties van de fans zijn massaal. 12 uur na de release werd de trailer al 6 miljoen keer bekeken.

De facebookpagina van Game of Thrones puilt uit met duizenden enthousiaste reacties van fans. Opvallend zijn de vele speculaties over mogelijke plotwendingen in de nieuwe reeks.

“The last bit of the trailer .. Jon dead on the table with Ghost by his side ! Davos picks up Longclaw .. What is he about to do ?!!”

“Did I just see Bran Stark standing on his feet? Wasn’t he supposed to fly?”

“Am I the only one who paused this trailer several times cause it gave literally nothing away but hyped me up 10 times more than what it was intending...”

“At 1:00 you can see Stark Armor. Stark men baby!! The north remembers!!!”

Game of Thrones 6 kent zijn wereldpremière op 24 april. Hier is hij exclusief mee te beleven op Play More van Telenet.

Over Telenet

Als aanbieder van entertainment- en telecommunicatiediensten in België is Telenet Group steeds op zoek naar de perfecte beleving in de digitale wereld voor zijn klanten. Het bedrijf spitst zich onder de merknaam Telenet toe op het aanbieden van digitale televisie, hogesnelheidsinternet en vaste en mobiele telefoniediensten aan residentiële klanten in Vlaanderen en Brussel.

Onder de merknaam BASE levert het mobiele telefonie in België. De afdeling Telenet Business bedient de zakelijke markt in België en Luxemburg met connectiviteits-, hosting- en security oplossingen. Meer dan 3000 medewerkers hebben samen 1 doel voor ogen: leven en werken eenvoudiger en aangenamer maken.

Telenet Group is een onderdeel van Telenet Group Holding nv en is genoteerd op Euronext Brussel onder ticker symbool TNET. Voor meer informatie, surf naar www.telenet.be. Liberty Global - 's werelds grootste internationale tv- en breedbandbedrijf, investeert, innoveert en versterkt mensen in meer dan 10 landen in Europa om optimaal gebruik te maken van de digitale revolutie - bezit een rechtstreeks belang van 56,36% in Telenet Group Holding SA / NV (exclusief eventuele eigen aandelen die deze laatste van tijd tot tijd in zijn bezit heeft).

De newsroom van BASE vind je via press.base.be

Telenet
Neerveldstraat 105
1200 Brussel