Eindelijk een tipje van de sluier: de trailer voor het laatste seizoen van Game of Thrones!

Eindelijk een tipje van de sluier: de trailer voor het laatste seizoen van Game of Thrones!

80 weken is toch écht te lang om in spanning te blijven zitten

Schal de trompetten en ontkurk de Arbor Gold: HBO lanceerde de allereerste beelden van het laatste seizoen van Game of Thrones. De eerste en enige trailer van seizoen 8 geeft ons een voorproefje van wat de miljoenen fans binnenkort voorgeschoteld krijgen in de conclusie van de saga. Denk aan epische veldslagen, afscheid van dierbare personages, draken-battles, onverwachte plotwendingen, machtige taferelen en enkele stevige WTF-momenten. Werken de rivaliserende partijen eindelijk samen om Westeros te redden van de dreiging van het leger White Walkers? Bekijk snel de trailer.

6 blockbuster-afleveringen

Na bijna tachtig weken (!) zonder, krijgen we vanaf 14 april eindelijk een nieuwe aflevering van Game of Thrones. Het achtste en laatste seizoen van GoT bestaat uit slechts zes afleveringen, maar volgens HBO zal elke aflevering aanvoelen als een Hollywoodblockbuster.

Wie zal op de troon belanden? Welke hoofdrolspelers overleven de op til staande oorlogen? En vooral: welke verrassingen heeft ‘GoT’ nog in petto voor ons? Vanaf 14 april, worden al deze vragen (hopelijk) beantwoord in seizoen acht van Game of Thrones.

Seizoen 1 tot en met 7 van Game of Thrones zijn momenteel integraal te bekijken via Play en Play More van Telenet. In de nacht van 14 op 15 april gaat seizoen 8 in première bij Telenet, en zal er wekelijks een gloednieuwe aflevering uitkomen, gelijk met de release in de VS. De afleveringen gaan telkens om 03u00 's nachts in première en zijn vanaf dan ook op te vragen via de tv-theek van Play en Play More.

Bekijk hier de trailer

 

 

 

 

Entertainment
Over Telenet Group NV

Als aanbieder van entertainment- en telecommunicatiediensten in België is Telenet Group steeds op zoek naar de perfecte beleving in de digitale wereld voor zijn klanten. Het bedrijf spitst zich onder de merknaam Telenet toe op het aanbieden van digitale televisie, hogesnelheidsinternet en vaste en mobiele telefoniediensten aan residentiële klanten in Vlaanderen en Brussel.

Onder de merknaam BASE levert het mobiele telefonie in België. De afdeling Telenet Business bedient de zakelijke markt in België en Luxemburg met connectiviteits-, hosting- en security oplossingen. Meer dan 3000 medewerkers hebben samen 1 doel voor ogen: leven en werken eenvoudiger en aangenamer maken.

Telenet Group is een onderdeel van Telenet Group Holding nv en is genoteerd op Euronext Brussel onder ticker symbool TNET. Voor meer informatie, surf naar www.telenet.be. Liberty Global - één van 's werelds grootste geconvergeerde video-, breedband- en communicatiebedrijven - innoveert en versterkt mensen in zes landen in Europa om optimaal gebruik te maken van de digitale revolutie. Liberty Global bezit een rechtstreeks belang van 57,9% in Telenet Group Holding SA/NV (exclusief eventuele eigen aandelen die deze laatste van tijd tot tijd in zijn bezit heeft).

Op deze overviewpagina op de Streamz pressroom delen we de Streamz premières, de Streamz+ premières en de beeldenbank waarop alle visuals van alle series beschikbaar zijn.

Telenet Group NV
Liersesteenweg 4
2800 Mechelen