Het Europees Voetbal is terug. LIVE op Play 5 & Play Sports!

Het Europees Voetbal is terug. LIVE op Play 5 & Play Sports!

Deze week ontwaken de Europese competities uit hun winterslaap en KAA Gent strijdt in de play-offs van de Conference League voor een plekje in de achtste finales. De tegenstander is Maccabi Haifa, de leider in de Israëlische competitie. Met Lior Refaelov, Kenny Saief en Abdoulaye Seck spelen er enkele oude bekenden uit de Jupiler Pro League. Maccabi Haifa – KAA Gent is te volgen op Play 5 vanaf 20u40, met commentaar van Philippe Crols en Geert De Vlieger. In de Play-studio ontvangt Bart Raes twee gasten, Bob Peeters en Jacky Mathijssen.

Daarnaast komen er op Play Sports heel wat Belgen in actie in de Europa League: Romelu Lukaku gaat met AS Roma op bezoek bij Feyenoord (vanaf 18u40 op Play Sports 1), Dries Mertens en Galatasaray ontvangen Sparta Praag (vanaf 18u40 op Play Sports 2) en Arthur Theate hoopt met Stade Rennes te stunten in San Siro, tegen AC Milan (vanaf 20u55 op Play Sports 1).

We sluiten de avond af met alle hoogtepunten uit de Europa en Conference League in ons magazine: Dennis Xhaët loodst je erdoor om 23u10 op Play 5 & Play Sports.

 

donderdag 15 februari

18u40 Play Sports 1: Europa League, Feyenoord - Roma

18u40 Play Sports 2: Europa League, Galatasaray - Sparta Praag

20u40 Play 5: Studio LIVE, Conference League, Maccabi Haifa - KAA Gent

20u55 Play Sports 1: Europa League, Milan - Rennes

20u55 Play Sports 2: Conference League, Ajax - Bodo Glimt

23u10 Play 5 & Play Sports 1: Europa & Conference League Highlights

 

 

Over Telenet BV

Als aanbieder van entertainment- en telecommunicatiediensten in België is Telenet Group steeds op zoek naar de perfecte beleving in de digitale wereld voor zijn klanten. Het bedrijf spitst zich onder de merknaam Telenet toe op het aanbieden van digitale televisie, hogesnelheidsinternet en vaste en mobiele telefoniediensten aan residentiële klanten in Vlaanderen en Brussel.

Onder de merknaam BASE levert het mobiele telefonie in België. De afdeling Telenet Business bedient de zakelijke markt in België en Luxemburg met connectiviteits-, hosting- en security oplossingen. Meer dan 3000 medewerkers hebben samen 1 doel voor ogen: leven en werken eenvoudiger en aangenamer maken.

Telenet Group is een onderdeel van Telenet Group Holding nv en is een 100%-dochtervennootschap van Liberty Global. Liberty Global is één van 's werelds grootste geconvergeerde video-, breedband- en communicatiebedrijven, innoveert en versterkt mensen in zes landen in Europa om optimaal gebruik te maken van de digitale revolutie. Voor meer informatie, surf naar www.telenet.be.

Op deze overviewpagina op de Streamz pressroom delen we de Streamz premières, de Streamz+ premières en de beeldenbank waarop alle visuals van alle series beschikbaar zijn.

Telenet newsroom: press.telenet.be

 

Telenet BV
Liersesteenweg 4
2800 Mechelen
BTW BE 0473.416.418
RPR Antwerpen, afd. Mechelen