Skip to Content
Fanatico aflevering 5

Fanatico aflevering 5

Bootcamp met Bart Wellens, Greg Van Avermaet blikt terug, Halle-Gooik op de EUFA Futsal Cup

Elke donderdag brengt een ploeg jonge reporters een frisse en eigenzinnige kijk op de sportactualiteit. Wat kunnen sportfans zoal verwachten in de vijfde aflevering van Fanatico?

  • De Fanatico’s hebben Bart Wellens ingeschakeld om hen de knepen van ’t veldritvak aan te leren. Bijgeschoold door Bart zijn ze zo klaar om zich aan de Play Sports Trophy te wagen. De Fanatico's zijn naar de bossen van Kasterlee getrokken en hebben daar de ziel uit hun lijf gefietst onder het goedkeurend oog van Bart Wellens.
  • Greg Van Avermaet blikt terug op zijn voorbije wielerseizoen en maakt samen met ons een montage met de fragmenten die hij mag uitkiezen.
  • De redactie volgde futsalploeg FP Halle-Gooik op hun Europese veroveringstocht in Riga. Halle-Gooik heeft zich in de UEFA Futsal Cup geplaatst bij de 16 beste ploegen van Europa. Een straffe stunt. Amar Zouggaghi, speler van Halle-Gooik, komt de Fanatico’s wat meer uitleg geven over het project Halle-Gooik en de prestatie van de ploeg in Riga.
  • Nachtwaker van dienst is radiopresentator Kris Baert. Hij blikt terug op het onverwachte overlijden van stervolleyballer Jo Baetens.
  • En de fifa-Boys spelen hun versie van de topper van de komende speeldag Club Brugge - KV Oostende

Iedere donderdag is er een nieuwe aflevering van Fanatico op Play Sports HD1 om 19.30u en 22.30u.

Contacteer ons
Nina Mallants Woordvoerster, Telenet
Nina Mallants Woordvoerster, Telenet
Over Telenet

Als aanbieder van entertainment- en telecommunicatiediensten in België is Telenet Group steeds op zoek naar de perfecte beleving in de digitale wereld voor zijn klanten. Het bedrijf spitst zich onder de merknaam Telenet toe op het aanbieden van digitale televisie, hogesnelheidsinternet en vaste en mobiele telefoniediensten aan residentiële klanten in Vlaanderen en Brussel.

Onder de merknaam BASE levert het mobiele telefonie in België. De afdeling Telenet Business bedient de zakelijke markt in België en Luxemburg met connectiviteits-, hosting- en security oplossingen. Meer dan 3000 medewerkers hebben samen 1 doel voor ogen: leven en werken eenvoudiger en aangenamer maken.

Telenet Group is een onderdeel van Telenet Group Holding nv en is genoteerd op Euronext Brussel onder ticker symbool TNET. Voor meer informatie, surf naar www.telenet.be. Liberty Global - 's werelds grootste internationale tv- en breedbandbedrijf, investeert, innoveert en versterkt mensen in meer dan 10 landen in Europa om optimaal gebruik te maken van de digitale revolutie - bezit een rechtstreeks belang van 56,36% in Telenet Group Holding SA / NV (exclusief eventuele eigen aandelen die deze laatste van tijd tot tijd in zijn bezit heeft).

De newsroom van BASE vind je via press.base.be

Telenet
Neerveldstraat 105
1200 Brussel