Fanatico aflevering 5

Fanatico aflevering 5

Bootcamp met Bart Wellens, Greg Van Avermaet blikt terug, Halle-Gooik op de EUFA Futsal Cup

Woensdag 14 oktober 2015 — Elke donderdag brengt een ploeg jonge reporters een frisse en eigenzinnige kijk op de sportactualiteit. Wat kunnen sportfans zoal verwachten in de vijfde aflevering van Fanatico?

  • De Fanatico’s hebben Bart Wellens ingeschakeld om hen de knepen van ’t veldritvak aan te leren. Bijgeschoold door Bart zijn ze zo klaar om zich aan de Play Sports Trophy te wagen. De Fanatico's zijn naar de bossen van Kasterlee getrokken en hebben daar de ziel uit hun lijf gefietst onder het goedkeurend oog van Bart Wellens.
  • Greg Van Avermaet blikt terug op zijn voorbije wielerseizoen en maakt samen met ons een montage met de fragmenten die hij mag uitkiezen.
  • De redactie volgde futsalploeg FP Halle-Gooik op hun Europese veroveringstocht in Riga. Halle-Gooik heeft zich in de UEFA Futsal Cup geplaatst bij de 16 beste ploegen van Europa. Een straffe stunt. Amar Zouggaghi, speler van Halle-Gooik, komt de Fanatico’s wat meer uitleg geven over het project Halle-Gooik en de prestatie van de ploeg in Riga.
  • Nachtwaker van dienst is radiopresentator Kris Baert. Hij blikt terug op het onverwachte overlijden van stervolleyballer Jo Baetens.
  • En de fifa-Boys spelen hun versie van de topper van de komende speeldag Club Brugge - KV Oostende

Iedere donderdag is er een nieuwe aflevering van Fanatico op Play Sports HD1 om 19.30u en 22.30u.