Fans strijden voor hun favoriete veldrijder tijdens de Play Sports Trophy

Fans strijden voor hun favoriete veldrijder tijdens de Play Sports Trophy

Hansgrohe Superprestige parcours voor het eerst open voor crossfans dankzij Play Sports

Zondag 11 oktober 2015 — Play Sports biedt veldritfans de unieke kans om voor het eerst op de parcours van de Hansgrohe Superprestige te rijden. Tijdens de Play Sports Trophy kunnen crossfans in naam van hun favoriete veldrijder strijden tegen elkaar. De renner met de sterkste fans wint de Play Sports Trophy. Dit unieke concept brengt de liefhebbers van het veldrijden nog dichter bij hun sporthelden en past dus volledig binnen de ‘Samen Straffer’-visie van Play Sports. 

Play Sports biedt veldritfans de kans op een unieke ervaring: op echte parcours door het zand klieven als een ware prof de dag na of voor de officiële wedstrijd. Het is de allereerste keer dat de parcours van de Hansgrohe Superprestige toegankelijk zijn voor het publiek. Tijdens de Play Sports Trophy rijden de fans in naam van hun favoriete renner. Twee rondetijden worden gemeten met een chip en bijgehouden in een klassement. De profrenner met de beste supporters wint de Trophy die op het einde van de Hansgrohe Superprestige wordt uitgereikt. De Play Sports Trophy gaat door op vierofficiële Hansgrohe Superprestige-parcours: Zonhoven (24/10), Ruddervoorde (11/11), Diegem (28/12) en Middelkerke (14/2).

Telenet roept alle wielerliefhebbers op om deel te nemen aan de Play Sports Trophy. De fans schrijven online in en kiezen op voorhand een prof voor wie ze willen rijden tijdens één of meerdere wedstrijden. Vervolgens worden ze in teams verdeeld. Na een verkenningsronde wordt de tijd van de crossers van twee rondes gemeten. Hoe sneller de veldritfans fietsen, hoe beter ze hun idool steunen. Deelnemers kunnen gratis meestrijden, alleen of in een groep van max 4 personen, aan één of meerdere wedstrijden. Inschrijven kan via playsports.be/samenstraffer.

Dit unieke concept kadert in de ‘Samen Straffer’-filosofie van Play Sports om supporters dichter bij hun sporthelden te brengen. Onder de noemer #samenstraffer onderneemt Telenet verschillende acties om dit waar te maken.

Play Sports Trophy.jpg