Skip to Content
Fans strijden voor hun favoriete veldrijder tijdens de Play Sports Trophy

Fans strijden voor hun favoriete veldrijder tijdens de Play Sports Trophy

Hansgrohe Superprestige parcours voor het eerst open voor crossfans dankzij Play Sports

Play Sports biedt veldritfans de unieke kans om voor het eerst op de parcours van de Hansgrohe Superprestige te rijden. Tijdens de Play Sports Trophy kunnen crossfans in naam van hun favoriete veldrijder strijden tegen elkaar. De renner met de sterkste fans wint de Play Sports Trophy. Dit unieke concept brengt de liefhebbers van het veldrijden nog dichter bij hun sporthelden en past dus volledig binnen de ‘Samen Straffer’-visie van Play Sports. 

Play Sports biedt veldritfans de kans op een unieke ervaring: op echte parcours door het zand klieven als een ware prof de dag na of voor de officiële wedstrijd. Het is de allereerste keer dat de parcours van de Hansgrohe Superprestige toegankelijk zijn voor het publiek. Tijdens de Play Sports Trophy rijden de fans in naam van hun favoriete renner. Twee rondetijden worden gemeten met een chip en bijgehouden in een klassement. De profrenner met de beste supporters wint de Trophy die op het einde van de Hansgrohe Superprestige wordt uitgereikt. De Play Sports Trophy gaat door op vierofficiële Hansgrohe Superprestige-parcours: Zonhoven (24/10), Ruddervoorde (11/11), Diegem (28/12) en Middelkerke (14/2).

Telenet roept alle wielerliefhebbers op om deel te nemen aan de Play Sports Trophy. De fans schrijven online in en kiezen op voorhand een prof voor wie ze willen rijden tijdens één of meerdere wedstrijden. Vervolgens worden ze in teams verdeeld. Na een verkenningsronde wordt de tijd van de crossers van twee rondes gemeten. Hoe sneller de veldritfans fietsen, hoe beter ze hun idool steunen. Deelnemers kunnen gratis meestrijden, alleen of in een groep van max 4 personen, aan één of meerdere wedstrijden. Inschrijven kan via playsports.be/samenstraffer.

Dit unieke concept kadert in de ‘Samen Straffer’-filosofie van Play Sports om supporters dichter bij hun sporthelden te brengen. Onder de noemer #samenstraffer onderneemt Telenet verschillende acties om dit waar te maken.

Contacteer ons
Nina Mallants Woordvoerster, Telenet
Nina Mallants Woordvoerster, Telenet
Over Telenet

Als aanbieder van entertainment- en telecommunicatiediensten in België is Telenet Group steeds op zoek naar de perfecte beleving in de digitale wereld voor zijn klanten. Het bedrijf spitst zich onder de merknaam Telenet toe op het aanbieden van digitale televisie, hogesnelheidsinternet en vaste en mobiele telefoniediensten aan residentiële klanten in Vlaanderen en Brussel.

Onder de merknaam BASE levert het mobiele telefonie in België. De afdeling Telenet Business bedient de zakelijke markt in België en Luxemburg met connectiviteits-, hosting- en security oplossingen. Meer dan 3000 medewerkers hebben samen 1 doel voor ogen: leven en werken eenvoudiger en aangenamer maken.

Telenet Group is een onderdeel van Telenet Group Holding nv en is genoteerd op Euronext Brussel onder ticker symbool TNET. Voor meer informatie, surf naar www.telenet.be. Liberty Global - 's werelds grootste internationale tv- en breedbandbedrijf, investeert, innoveert en versterkt mensen in meer dan 10 landen in Europa om optimaal gebruik te maken van de digitale revolutie - bezit een rechtstreeks belang van 56,36% in Telenet Group Holding SA / NV (exclusief eventuele eigen aandelen die deze laatste van tijd tot tijd in zijn bezit heeft).

De newsroom van BASE vind je via press.base.be

Telenet
Neerveldstraat 105
1200 Brussel