Skip to Content

FlatNinja, Happs en Eightant aan de tand gevoeld

De finale komt met rasse schreden dichterbij. Binnenkort weten we welke 4 van de 8 start-ups doorstromen naar het groeiprogramma van Telenet Kickstart, powered by Idealabs. Net zoals de andere start-ups onderwierpen FlatNinja, Happs en Eightant hun 'Minimum Viable Product'  aan een laatste user test. 

De jonge ondernemers van Eightant hebben trouwens nog extra nieuws. Xior Student Housing, een vastgoedspeler gespecialiseerd in de sector van de studentenhuisvesting, stelt haar gebouw in Antwerpen open voor een uitvoerige pilot. Gedurende 3 maanden zal Eightant haar product verder kunnen ontwikkelen en meer functies toevoegen aan de hand van de feedback van zowel huurder als verhuurder. Lees er meer over in hun persbericht.

Contacteer ons
Isabelle Geeraerts Woordvoerster, Telenet
Isabelle Geeraerts Woordvoerster, Telenet
Over Telenet Group NV

Als aanbieder van entertainment- en telecommunicatiediensten in België is Telenet Group steeds op zoek naar de perfecte beleving in de digitale wereld voor zijn klanten. Het bedrijf spitst zich onder de merknaam Telenet toe op het aanbieden van digitale televisie, hogesnelheidsinternet en vaste en mobiele telefoniediensten aan residentiële klanten in Vlaanderen en Brussel.

Onder de merknaam BASE levert het mobiele telefonie in België. De afdeling Telenet Business bedient de zakelijke markt in België en Luxemburg met connectiviteits-, hosting- en security oplossingen. Meer dan 3000 medewerkers hebben samen 1 doel voor ogen: leven en werken eenvoudiger en aangenamer maken.

Telenet Group is een onderdeel van Telenet Group Holding nv en is genoteerd op Euronext Brussel onder ticker symbool TNET. Voor meer informatie, surf naar www.telenet.be. Liberty Global - 's werelds grootste internationale tv- en breedbandbedrijf, investeert, innoveert en versterkt mensen in meer dan 10 landen in Europa om optimaal gebruik te maken van de digitale revolutie - bezit een rechtstreeks belang van 57,3% in Telenet Group Holding SA / NV (exclusief eventuele eigen aandelen die deze laatste van tijd tot tijd in zijn bezit heeft).

De newsroom van BASE vind je via press.base.be

Telenet Group NV
Neerveldstraat 107
1200 Brussel