Freddy De Vadder wordt voetbalcommentator

Freddy De Vadder wordt voetbalcommentator

Play Sports geeft zender aan de fans tijdens Club-Brugge – Anderlecht

Donderdag 17 december 2015 — Straffe fans maken straffe sport. Play Sports geeft daarom zijn zenders aan enkele bekende fans die  commentaar zullen geven tijdens de topper Club Brugge - Anderlecht op 20 december. Naast de vertrouwde stem van Filip Joos zullen kijkers kunnen kiezen tussen het commentaar van Club Brugge-supporters Freddy De Vadder en Günther Lesage of van Anderlecht-fans Koen De Graeve en Bram Van Deputte. De match wordt opengesteld voor alle digitale TV-klanten van Telenet. In het sportmagazine Fanatico wordt er deze week alvast vooruitgeblikt op de match.


Play Sports wil sportfans zo dicht mogelijk bij hun sporthelden brengen, want straffe fans maken straffe sport. Daarom zullen enkele bekende supporters gepassioneerd commentaar geven tijdens de topmatch Club Brugge – Anderlecht. De match wordt op 20 december simultaan uitgezonden op 3 verschillende kanalen met telkens andere commentaarstemmen. Op Play Sports HD1 verzorgt Filip Joos het gebruikelijke commentaar. Op Play Sports HD2 zal dezelfde match becommentarieerd worden door de notoire Club-Brugge supporters Freddy De Vadder en Günther Lesage. Op Play Sports HD3 zitten Anderlecht-fans Koen De Graeve en Bram Van Deputte (Fanatico) achter de microfoon.

De wedstrijd wordt opengesteld voor alle digitale TV-klanten van Telenet zodat iedereen kan meegenieten van deze topmatch met unieke commentatoren. De Play Sports-kanalen zijn op zondag 20/12 om 14.30u te vinden vanaf kanaal 200.

In het sportmagazine Fanatico wordt er deze week alvast vooruitgeblikt op de match. Koen De Graeve en Günther Lesage worden er klaargestoomd voor hun nieuwe rol als commentator. Ook zullen enkele Anderlecht- en Club Brugge-spelers een voorbeschouwing geven. Fanatico is op donderdag te zien op Plays Sports HD1 om 19.50u.

Koen De Graeve en Günther Lesage worden in Fanatico klaagestoomd als commentator bij Play Sports

Freddy De Vadder
Nina Mallants Woordvoerster at Telenet