Game of Thrones pop-upbar opent morgen in Antwerpen

Game of Thrones pop-upbar opent morgen in Antwerpen

Telenet creëert unieke kijkervaring in ware Game of Thrones-stijl

Game of Thrones is terug. Als Home of HBO brengt Telenet daarom een stukje Westeros naar Antwerpen. Op 15 april konden de pers en een selecte groep GoT superfans de bar al beleven, én van de eerste aflevering genieten. Vanaf morgen 17 april tot en met 19 mei kunnen GoT-fans bij Black Smoke de Game of Thrones pop-upbar bezoeken. Vier bekende “Throneheads”, waaronder William Boeva en Compact Disk Dummies, hosten er naar eigen invulling een unieke Game of Thrones belevingsavond.

De wereld van Game of Thrones wordt vanaf morgen tastbaarder dan ooit voor Vlaamse fans. Dan opent bij Black Smoke in Antwerpen de Telenet pop-upbar helemaal in thema van Game of Thrones.

Story image

Vier unieke experience-nights

Vier woensdagen op rij vult een Vlaamse bekende superfan de avond in met een unieke showcase in thema van Game of Thrones. Drinks expert Matthias Soberon brengt de smaken van Game of Thrones tot leven tijdens een unieke cocktailavond. Met een demonstratie door make-up en hair stylist Sabine Peeters ontdekken fans het geheim achter de vlechten van onder andere Daenerys Targaryen en Sansa Stark. Het muzikale duo Compact Disk Dummies herwerkten dan weer de welbekende introsong van de serie. Als fan van het eerst uur kent stand-up comedian William Boeva de serie als geen ander. Hij creëerde een komische vertelling over de personages. 

Story image

Tijdens deze experience nights serveert Black Smoke een aangepast en op maat gemaakte driegangenmenu. De reserveringen voor deze deal liepen als een trein: in minder dan een uur tijd waren de 160 beschikbare plaatsen ingeboekt. Maar niet getreurd: GoT-liefhebbers kunnen tijdens de experience nights ook gewoon van een drankje genieten in de bar, waarvoor geen reservatie vereist is. Op tijd komen is de boodschap, want de plaatsen zijn beperkt.  

Elke aflevering van het laatste seizen van Game of Thrones is gelijktijdig met de VS beschikbaar via Telenet Play en Play More. De echte fans kunnen dus zondagnacht om 3u hun alarmklok instellen voor de komende 5 weken.

Compact Disk Dummies interpreteren de Game of Thrones soundtrack

Voor wie niet kan wachten tot hun showcase geïnspireerd door GoT in de pop-up bar op 8 mei, kan nu al de GoT-theme song door de Compact Disk Dummies beluisteren via Youtube. Ze weten als geen ander dat de opzwepende drums gevolgd door de trage, diepe cellomelodie alle fans kippenvel bezorgt. Via deze link kan je jezelf trakteren op een gratis download van hun nummer: https://fanlink.to/CDDxGOT. Zo kan je in alle spanning aftellen tot de volgende aflevering. 

Story image

Praktisch

Bezoek de Game of Thrones pop-upbar
De Game of Thrones pop-upbar is voor iedereen gratis en zonder reservering toegankelijk, en dat telkens van woensdag tot en met zondag, van 17 april tot en met 19 mei. 

Adres
Black Smoke BarBoomgaardstraat 12018 Antwerpen

Openingsuren
woensdag – zondag 17:00 – 00:00 (vrijdag & zaterdag tot 02:00)

Belevingsavonden met gratis showcase en screening:
Woensdag 17/04 vanaf 19u - Cocktails met Matthias Soberon
Woensdag 24/04 vanaf 19u - Hair styling met Sabine Peeters
Woensdag 08/05 om 21u - Muzikale sessie met Compact Disk Dummies
Woensdag 15/05 om 21u - Comedy set van William Boeva

Na de showcase start om 21u30 een screening van de meest recente aflevering van seizoen 8. 

 

 

 

 

Entertainment
Over Telenet Group NV

Als aanbieder van entertainment- en telecommunicatiediensten in België is Telenet Group steeds op zoek naar de perfecte beleving in de digitale wereld voor zijn klanten. Het bedrijf spitst zich onder de merknaam Telenet toe op het aanbieden van digitale televisie, hogesnelheidsinternet en vaste en mobiele telefoniediensten aan residentiële klanten in Vlaanderen en Brussel.

Onder de merknaam BASE levert het mobiele telefonie in België. De afdeling Telenet Business bedient de zakelijke markt in België en Luxemburg met connectiviteits-, hosting- en security oplossingen. Meer dan 3000 medewerkers hebben samen 1 doel voor ogen: leven en werken eenvoudiger en aangenamer maken.

Telenet Group is een onderdeel van Telenet Group Holding nv en is genoteerd op Euronext Brussel onder ticker symbool TNET. Voor meer informatie, surf naar www.telenet.be. Liberty Global - één van 's werelds grootste geconvergeerde video-, breedband- en communicatiebedrijven - innoveert en versterkt mensen in zes landen in Europa om optimaal gebruik te maken van de digitale revolutie. Liberty Global bezit een rechtstreeks belang van 57,9% in Telenet Group Holding SA/NV (exclusief eventuele eigen aandelen die deze laatste van tijd tot tijd in zijn bezit heeft).

Op deze overviewpagina op de Streamz pressroom delen we de Streamz premières, de Streamz+ premières en de beeldenbank waarop alle visuals van alle series beschikbaar zijn.

Telenet Group NV
Liersesteenweg 4
2800 Mechelen