Here and Now

Here and Now

‘Six Feet Under’, ‘True Blood’ en ‘American Beauty’-bedenker Alan Ball is terug met een nieuwe tv-reeks! ‘Here and Now’ is een provocerende en donkerkomische meditatie over de polariserende krachten die de dienst uitmaken in de hedendaagse Verenigde Staten, ervaren door een progressieve multi-etnische en een moslimfamilie. In de hoofdrollen schitteren Oscar- en Golden Globe-winnaars Tim Robbins en Holly Hunter.

In ‘Here and Now’ volgen we het multi-raciale gezin van Greg, een professor filosofie, en Audrey, een advocate, hun dochter en hun drie geadopteerde kinderen uit Vietnam, Liberia en Colombia. Dit lijkt op het eerste zicht een perfect gezinnetje. Maar onderhuids borrelen er een heleboel frustraties en problemen. Op een dag neemt plots één van de kinderen dingen waar die niemand anders ziet. Is het een mentale ziekte? Of iets helemaal anders?


​Over Alan Ball

Alan Ball is één van de succesvolste Amerikaanse schrijvers, producers en regisseurs van het moment. Hij won een Oscar en Golden Globe voor ‘American Beauty’, een Emmy voor ‘Six Feet Under’ en hij is het meesterbrein achter de hitserie ‘True Blood’. Ball is ook één van de producers van de actieserie ‘Banshee’.


Over Holly Hunter

De Amerikaanse actrice Holly Hunter verwierf in 1993 wereldfaam met haar rol van Ada in de filmklassieker ‘The Piano’. Hunter won voor haar verbluffende vertolking alle belangrijke filmprijzen: Oscar, Golden Globe, BAFTA en ze werd op het Filmfestival van Cannes uitgeroepen tot Beste Actrice. In hetzelfde jaar werd ze bovendien genomineerd voor nog een tweede Oscar, voor haar prestatie in ‘The Firm’. Hunter schitterde onlangs nog in de superheldenboksmatch ‘Batman v Superman: Dawn of Justice’ en de Oscargenomineerde komedie ‘The Big Sick’.

 

Over Tim Robbins

Tim Robbins is een Amerikaanse acteur die zijn grote doorbraak maakte in de Kevin Costner-klassieker ‘Bill Durham’. Daarna bouwde hij een indrukwekkende carrière uit met Oscartriomf voor zijn rol in ‘Mystic River’, Golden Globe-genomineerde vertolkingen in ‘The Player’ en ‘Bob Roberts’ en dé publiekslieveling nummer 1 ‘The Shawshank Redemption’. Ook achter de camera wist Robbins zich al te onderscheiden met o.a. het Oscargenomineerde ‘Dead Man Walking’.


Over HBO & Play More

Play More is ‘Home of HBO’ in Vlaanderen. Hofleverancier van alle nieuwe HBO-series, zeg maar. Je ziet de allernieuwste HBO-toppers en volledige seizoenen alleen maar op en in Play More. HBO is een van de succesvolste Amerikaanse televisienetwerken met prestigieuze en megapopulaire tv-series als ‘Game of Thrones’, ‘Big Little Lies’ en ‘Westworld’. Natuurlijk vind je Play More in je tv-theek. Maar voor al die straffe films en beklijvende series kan je ook terecht op 6 Play More tv-kanalen.


Te zien op Play More vanaf maandag 12 februari

Iedere maandag nieuwe aflevering om 03 uur op Play More Series en in de TV-theek.

Deze serie telt 10 afleveringen van 60 min.

Entertainment
Over Telenet BV

Als aanbieder van entertainment- en telecommunicatiediensten in België is Telenet Group steeds op zoek naar de perfecte beleving in de digitale wereld voor zijn klanten. Het bedrijf spitst zich onder de merknaam Telenet toe op het aanbieden van digitale televisie, hogesnelheidsinternet en vaste en mobiele telefoniediensten aan residentiële klanten in Vlaanderen en Brussel.

Onder de merknaam BASE levert het mobiele telefonie in België. De afdeling Telenet Business bedient de zakelijke markt in België en Luxemburg met connectiviteits-, hosting- en security oplossingen. Meer dan 3000 medewerkers hebben samen 1 doel voor ogen: leven en werken eenvoudiger en aangenamer maken.

Telenet Group is een onderdeel van Telenet Group Holding nv en is een 100%-dochtervennootschap van Liberty Global. Liberty Global is één van 's werelds grootste geconvergeerde video-, breedband- en communicatiebedrijven, innoveert en versterkt mensen in zes landen in Europa om optimaal gebruik te maken van de digitale revolutie. Voor meer informatie, surf naar www.telenet.be.

Op deze overviewpagina op de Streamz pressroom delen we de Streamz premières, de Streamz+ premières en de beeldenbank waarop alle visuals van alle series beschikbaar zijn.

Telenet newsroom: press.telenet.be

 

Telenet BV
Liersesteenweg 4
2800 Mechelen
BTW BE 0473.416.418
RPR Antwerpen, afd. Mechelen