IJslandse topthrillerreeks Trapped vanaf zondag exclusief bij Play More.

IJslandse topthrillerreeks Trapped vanaf zondag exclusief bij Play More.

Vrijdag 4 maart 2016 — Everest-regisseur Baltasar Kormakur veroverde met de tiendelige thrillerreeks Trapped al de Scandinavische als de Franse en Engelse televisiekijkers. Vanaf 6 maart brengt Play More Trapped hier exclusief tot bij de kijkers.

Wanneer een ferry uit Denemarken met 300 passagiers in een kleine IJslandse haven aanmeert, legt een hevige sneeuwstorm het openbare leven plat. Niemand kan het stadje nog in of uit. En dan spoelt er een verminkt lichaam aan van een nog maar pas vermoorde man. Zowel de passagiers als de inwoners van het stadje realiseren zich dat er een moordenaar klem zit in het stadje. Zal men hem vinden voor hij opnieuw toeslaat?

Met deze ingrediënten bouwt Baltasar Kormakur (regisseur van de internationale filmkaskraker Everest) een ijzingwekkende en donkere thriller in tien delen. Een kwaliteitsreeks met de beklijvende beelden van The Killing, maar dan nog claustrofobischer en intenser.

In eigen land haalde het meest ambitieuze en - met een budget van 6,5 miljoen euro – het duurste televisieproject van IJsland verbluffende resultaten: 87% van de IJslandse huishoudens heeft Trapped gezien, en is daarmee het meest bekeken televisieprogramma sinds ooit in IJsland.

Trapped is intussen zijn internationale uitrol bezig. Ook in Scandinavië, Ierland, het Verenigd Koninkrijk en Frankrijk werpt deze nieuwe crimi-reeks hoge ogen met uitmuntende kritieken en mooie kijkcijfers. Ook Duitsland en de Verenigde Staten zijn gauw aan de beurt.

Vanaf 6 maart is Trapped exclusief te volgen bij Play More van Telenet.

Fans kunnen meteen de hele reeks binge-kijken want ze wordt als een marathon uitgebracht: de eerste aflevering is beschikbaar vanaf 9u00 en elke uur wordt er een aflevering toegevoegd.

Vanaf 18u00 op zondag 6 maart is de reeks volledig beschikbaar bij Play More.