Skip to Content
IJslandse topthrillerreeks Trapped vanaf zondag exclusief bij Play More.

IJslandse topthrillerreeks Trapped vanaf zondag exclusief bij Play More.

Everest-regisseur Baltasar Kormakur veroverde met de tiendelige thrillerreeks Trapped al de Scandinavische als de Franse en Engelse televisiekijkers. Vanaf 6 maart brengt Play More Trapped hier exclusief tot bij de kijkers.

Wanneer een ferry uit Denemarken met 300 passagiers in een kleine IJslandse haven aanmeert, legt een hevige sneeuwstorm het openbare leven plat. Niemand kan het stadje nog in of uit. En dan spoelt er een verminkt lichaam aan van een nog maar pas vermoorde man. Zowel de passagiers als de inwoners van het stadje realiseren zich dat er een moordenaar klem zit in het stadje. Zal men hem vinden voor hij opnieuw toeslaat?

Met deze ingrediënten bouwt Baltasar Kormakur (regisseur van de internationale filmkaskraker Everest) een ijzingwekkende en donkere thriller in tien delen. Een kwaliteitsreeks met de beklijvende beelden van The Killing, maar dan nog claustrofobischer en intenser.

In eigen land haalde het meest ambitieuze en - met een budget van 6,5 miljoen euro – het duurste televisieproject van IJsland verbluffende resultaten: 87% van de IJslandse huishoudens heeft Trapped gezien, en is daarmee het meest bekeken televisieprogramma sinds ooit in IJsland.

Trapped is intussen zijn internationale uitrol bezig. Ook in Scandinavië, Ierland, het Verenigd Koninkrijk en Frankrijk werpt deze nieuwe crimi-reeks hoge ogen met uitmuntende kritieken en mooie kijkcijfers. Ook Duitsland en de Verenigde Staten zijn gauw aan de beurt.

Vanaf 6 maart is Trapped exclusief te volgen bij Play More van Telenet.

Fans kunnen meteen de hele reeks binge-kijken want ze wordt als een marathon uitgebracht: de eerste aflevering is beschikbaar vanaf 9u00 en elke uur wordt er een aflevering toegevoegd.

Vanaf 18u00 op zondag 6 maart is de reeks volledig beschikbaar bij Play More.

Over Telenet

Als aanbieder van entertainment- en telecommunicatiediensten in België is Telenet Group steeds op zoek naar de perfecte beleving in de digitale wereld voor zijn klanten. Het bedrijf spitst zich onder de merknaam Telenet toe op het aanbieden van digitale televisie, hogesnelheidsinternet en vaste en mobiele telefoniediensten aan residentiële klanten in Vlaanderen en Brussel.

Onder de merknaam BASE levert het mobiele telefonie in België. De afdeling Telenet Business bedient de zakelijke markt in België en Luxemburg met connectiviteits-, hosting- en security oplossingen. Meer dan 3000 medewerkers hebben samen 1 doel voor ogen: leven en werken eenvoudiger en aangenamer maken.

Telenet Group is een onderdeel van Telenet Group Holding nv en is genoteerd op Euronext Brussel onder ticker symbool TNET. Voor meer informatie, surf naar www.telenet.be. Liberty Global - 's werelds grootste internationale tv- en breedbandbedrijf, investeert, innoveert en versterkt mensen in meer dan 10 landen in Europa om optimaal gebruik te maken van de digitale revolutie - bezit een rechtstreeks belang van 56,36% in Telenet Group Holding SA / NV (exclusief eventuele eigen aandelen die deze laatste van tijd tot tijd in zijn bezit heeft).

De newsroom van BASE vind je via press.base.be

Telenet
Neerveldstraat 105
1200 Brussel