Kijk samen met Soe Nsuki, DVTCH NORRIS & Sarah Dimani naar Insecure op Telenet Play

Kijk samen met Soe Nsuki, DVTCH NORRIS & Sarah Dimani naar Insecure op Telenet Play

Get down met DJ Black Mamba's Insecure-themed block(down)party.

Sinds 12 april neemt Issa Rae ons in de HBO reeks Insecure op Play (en dus ook Play More) van Telenet weer elke week mee naar haar leven in Los Angeles. En deze keer hoef je niet alleen te kijken: Telenet vroeg vier bekende fans van de serie om op Instagram live een Q&A te doen na elke nieuwe aflevering. Comédienne Soe Nsuki, rapper DVTCH NORRIS en styliste Sarah Dimani nemen elk een aflevering voor hun rekening, en StuBru huis-DJ Black Mamba verzorgt een block(down) party.

Rapper DVTCH NORRIS, styliste Sarah Dimani en comedian Soe Nsuki zullen de nieuwe Insecure afleveringen digitaal voorzien van commentaar. Op Instagram zal wekelijks één van hen live gaan om de recentste aflevering van Insecure met hun volgers te bespreken: Herkennen ze zich in de situaties die zich voordoen? En hoe belangrijk is het dat een serie zoals Insecure gemaakt wordt, die thema’s als racisme en seksisme aankaart in een context van relaties en carrière? Naast al die diepe conversatie zal er ook ruimte zijn voor een party: Noonah Eze (26) (aka Stubru huis-DJ Black Mamba) zal een Insecure inspired set spelen op haar programma Black Mamba op Studio Brussel. Een block(down)party waar je vanuit je eigen kot van kunt meegenieten. 

Story image

Empowerment via muziek

En dat is niet toevallig: het vierde seizoen focust op block parties die Issa wil organiseren om de lokale zwarte gemeenschap te ondersteunen. Ook de Antwerpse rapper DVTCH NORRIS (27) vindt dat zulke initiatieven van belang zijn: “Ik praat graag met beginnende artiesten over mijn ervaringen voor twee redenen: het doet me terugdenken aan hoe lang ik heb moeten knokken om te staan waar ik nu sta en ik krijg de kans om hen voor te bereiden op hoe moeilijk het kan zijn om gehoord te worden.” Dutch kiest make-up artiest en content creator Gladys Ferro (31) als gesprekspartner, die samen met DJ Lady S nieuw talent ondersteunt via hun iconische Homecoming parties. Ook DJ Noonah Eze (26) deelt de liefde voor de urban muziekscene met Issa Rae en besefte na haar acute tinnitus hoe belangrijk muziek voor haar is: "Ik bracht heel veel dagen in stilte door, en dat was voor mij een ontzettende aanpassing. Muziek neemt een zeer belangrijke plaats in in mijn leven: ik ben er elke minuut van de dag mee bezig. Als ik muziek draai, geniet ik ook van mijn connectie met het publiek, en hun reactie op wat ik speel."

Exit stereotypes

Comedian, breakdancer en DJ Soe Nsuki (31) kiest ervoor om Insecure te bespreken met Reine Nkiambote, podcast host van Yaya Talks en spokesperson. Issa Rae scoort met Insecure omdat ze cliché's over Afro-Amerikaanse vrouwen op hun kop zet, en maatschappelijke kritiek verzoent met komedie. Soe Nsuki kan zich vinden in deze aanpak: “Ik ben al jarenlang fan van Issa Rae. Het is verfrissend om een (awkward) zwarte vrouw in de hoofdrol te zien van een komische serie, die ver weg ligt van alle stereotypes. Je herkent je eigen leven erin omdat Insecure nooit terugvalt op clichés.” 

De kracht van mode

Sarah Dimani (26) is into modest fashion en als mode-influencer heeft ze een duidelijke visie op de kleding in Insecure: “Ik ben vooral fan van hoe Molly zich in Insecure kleedt: ze profileert zich met haar outfits en meet zich een eigen identiteit aan. Mode is heel verbindend: het is één van de weinige domeinen waar men verder kijkt dan religie of je etniciteit.” Sarah gaat het gesprek aan met Imane Benyecif (25), illustrator met Spaans-Marokkaanse roots. 

Praktisch

De live stories zullen telkens een 10-tal dagen na de release van de nieuwste aflevering van seizoen 4 plaatsvinden op Instagram, telkens rond 20u00. Hou de socials van de ambassadors in de gaten voor meer Insecure content!

  1. Donderdag 23 april om 20u00 / S04 afl. 01 “Lowkey Feelin Myself” met Soe Nsuki & Reine Nkiambote
  2. Donderdag 30 april om 20u00 / S04 afl. 02 “Lowkey Distant” met DVTCH NORRIS & Gladys Ferro
  3. Donderdag 7 mei om 19u00 / S04 afl. 03 “Lowkey Thankful” met Sarah Dimani & Imane Benyecif

Black Mamba speelt op zaterdag 25 april om 20u00 een setlist geïnspireerd op Insecure op haar vaste programma ‘Black Mamba’ op Studio Brussel. Hou ook zeker haar sociale media kanalen in 't oog.

Je kan Soe Nsuki, DVTCH NORRIS, Noonah Eze (Black Mamba) en Sarah Dimani volgen op hun Instagram kanalen: 

Seizoen 1, 2 en 3 van Insecure zijn beschikbaar via Telenet Play & Play More in de TV-theek.

Het vierde seizoen loopt vanaf 12 april in de Verenigde Staten en verschijnt gelijktijdig in Play (en dus ook Play More) van Telenet. Elke zondagnacht verschijnt om 04u00 een nieuwe aflevering in de TV-theek.

Eline Van Hooydonck
Eline Van Hooydonck Communication Advisor, oona agency

 

 

 

Entertainment
Over Telenet BV

Als aanbieder van entertainment- en telecommunicatiediensten in België is Telenet Group steeds op zoek naar de perfecte beleving in de digitale wereld voor zijn klanten. Het bedrijf spitst zich onder de merknaam Telenet toe op het aanbieden van digitale televisie, hogesnelheidsinternet en vaste en mobiele telefoniediensten aan residentiële klanten in Vlaanderen en Brussel.

Onder de merknaam BASE levert het mobiele telefonie in België. De afdeling Telenet Business bedient de zakelijke markt in België en Luxemburg met connectiviteits-, hosting- en security oplossingen. Meer dan 3000 medewerkers hebben samen 1 doel voor ogen: leven en werken eenvoudiger en aangenamer maken.

Telenet Group is een onderdeel van Telenet Group Holding nv en is genoteerd op Euronext Brussel onder ticker symbool TNET. Voor meer informatie, surf naar www.telenet.be. Liberty Global - één van 's werelds grootste geconvergeerde video-, breedband- en communicatiebedrijven - innoveert en versterkt mensen in zes landen in Europa om optimaal gebruik te maken van de digitale revolutie. Liberty Global bezit een rechtstreeks belang van 59,2% in Telenet Group Holding SA/NV (exclusief eventuele eigen aandelen die deze laatste van tijd tot tijd in zijn bezit heeft).

Op deze overviewpagina op de Streamz pressroom delen we de Streamz premières, de Streamz+ premières en de beeldenbank waarop alle visuals van alle series beschikbaar zijn.

Telenet BV
Liersesteenweg 4
2800 Mechelen
BTW BE 0473.416.418
RPR Antwerpen, afd. Mechelen