Live televisiekijken via Yelo Play nu ook mogelijk via 3/4G en vanaf 1 april ook in het buitenland

Live televisiekijken via Yelo Play nu ook mogelijk via 3/4G en vanaf 1 april ook in het buitenland

Vanaf nu kunnen Telenet-klanten via Yelo Play in België live naar hun favoriete televisieprogramma’s kijken op laptop, tablet of smartphone, van op eender welke wifiverbinding of via 3G of 4G. Vanaf 1 april 2018 zal live televisiekijken via de app of website ook mogelijk zijn in de hele Europese Unie.

Yelo Play – de televisie-streamingdienst van Telenet – is bij zijn gebruikers erg populair als ‘tweede scherm’: vooral bij voetbal en programma’s zoals Temptation Island, De Mol of De Slimste Mens wordt er gebruik gemaakt van de app of website. Vanaf vandaag kunnen klanten programma’s, films of series, zowel van het basistelevisieaanbod* als van de pakketten Play en Play More, live bekijken in België van op eender welk wifi-netwerk of via 3/4G. Eerder was dit alleen mogelijk via een Telenet-internetverbinding.

Vanaf 1 april 2018 zal de mogelijkheid om live te kijken bovendien ook uitgebreid worden naar de hele Europese Unie*. Opnames bekijken blijft voorlopig alleen mogelijk via een Telenet-verbinding. ​ Abonnees van Play of Play More kunnen wel tot zeven dagen terug programma’s herbekijken via alle netwerken.

Jeroen Bronselaer, sr VP Residential Marketing: ‘We zijn blij dat we de app hebben kunnen uitbreiden met deze functionaliteit. Klanten zijn het steeds meer gewoon om hun favoriete content mee te nemen en overal beschikbaar te hebben. Nu kunnen de kinderen onder de vakantie bijvoorbeeld hun programma’s meenemen naar de grootouders, ook als die een andere operator hebben, of kan je tijdens een weekendje aan zee of Ardennen ’s avonds nog steeds je favoriete serie verder kijken. We zullen blijven inzetten om in onze producten aan dit steeds meer veranderend consumentengedrag tegemoet te komen”.

Yelo Play is beschikbaar voor gebruikers van digitale televisie en internet bij Telenet. Naast live programma’s kijken biedt de dienst verschillende functionaliteiten zoals de tv-gids raadplegen en opnames vanop afstand plannen. Eind 2017 telde de dienst zo’n half miljoen gebruikers. De nieuwe functionaliteiten worden automatisch beschikbaar in de Yelo Play app na een update.

*Alle details op https://www2.telenet.be/nl/klantenservice/kijk-overal-in-belgie-tv-met-yelo-play

Nieuws Entertainment
Isabelle Geeraerts woordvoerster, Telenet
Over Telenet BV

Als aanbieder van entertainment- en telecommunicatiediensten in België is Telenet Group steeds op zoek naar de perfecte beleving in de digitale wereld voor zijn klanten. Het bedrijf spitst zich onder de merknaam Telenet toe op het aanbieden van digitale televisie, hogesnelheidsinternet en vaste en mobiele telefoniediensten aan residentiële klanten in Vlaanderen en Brussel.

Onder de merknaam BASE levert het mobiele telefonie in België. De afdeling Telenet Business bedient de zakelijke markt in België en Luxemburg met connectiviteits-, hosting- en security oplossingen. Meer dan 3000 medewerkers hebben samen 1 doel voor ogen: leven en werken eenvoudiger en aangenamer maken.

Telenet Group is een onderdeel van Telenet Group Holding nv en is genoteerd op Euronext Brussel onder ticker symbool TNET. Voor meer informatie, surf naar www.telenet.be. Liberty Global - één van 's werelds grootste geconvergeerde video-, breedband- en communicatiebedrijven - innoveert en versterkt mensen in zes landen in Europa om optimaal gebruik te maken van de digitale revolutie. Liberty Global bezit een rechtstreeks belang van 58,9% in Telenet Group Holding SA/NV (exclusief eventuele eigen aandelen die deze laatste van tijd tot tijd in zijn bezit heeft).

Op deze overviewpagina op de Streamz pressroom delen we de Streamz premières, de Streamz+ premières en de beeldenbank waarop alle visuals van alle series beschikbaar zijn.

Telenet BV
Liersesteenweg 4
2800 Mechelen
BTW BE 0473.416.418
RPR Antwerpen, afd. Mechelen