MAUVE.

MAUVE.

Een unieke blik achter de schermen van het nieuwe RSC Anderlecht

Nieuwe docuserie op Play Sports Open toont Anderlecht zoals je het nog nooit zag

Recordkampioen Anderlecht bouwt aan een nieuwe toekomst. Net in die boeiendste periode in de clubgeschiedenis gooit het de deuren open voor een cameraploeg van productiehuis Woestijnvis. Het resultaat? Een vierdelige docureeks die de kijker een unieke blik gunt achter de schermen van voetbalclub Anderlecht tijdens het seizoen 2020-2021.

MAUVE., ingelezen door Brusselaar Gorik Van Oudheusden, is een intens portret van een club in transitie, bekeken door de ogen van een aantal hoofdrolspelers. We volgen Vincent Kompany die vervelt van wereldspeler tot debuterende trainer en resoluut de kaart van de eigen jeugd trekt. Sportief directeur Peter Verbeke die met weinig financiële middelen de ploeg moet versterken. Voorzitter Wouter Vandenhaute die de tradities eert, maar de club tegelijk in rustiger als ambitieuze vaarwateren wil brengen. En tot slot talentvolle jonge spelers die midden dat gewoel hun plek zoeken en hun carrière trachten uit te bouwen.

Je club in onzekere tijden zo open stellen voor je supporter, het lijkt geen evidente keuze.
​En toch gaat Anderlecht hier voluit voor.

“Zeker in een jaar waar onze supporters verder dan ooit zijn, willen we ze dichter doen meeleven. We delen dagelijks verhalen vanuit het hart van de club, over kanalen heen. Met deze vierdelige documentaire willen we de vele paars-witte supporters in het hart raken. De club zet voor het eerst de deuren van Neerpede open voor de buitenwereld en wil supporters nu ook voeden met een aanbod dat verder reikt dan 90 minuten voetbal. Het resultaat is een unieke en intense blik achter de schermen van een vernieuwd Anderlecht.”, aldus Tim Borguet, Head of Communication & Marketing van de club.

Het resultaat mag inderdaad gezien worden. MAUVE. toont Anderlecht zoals je het nog nooit zag. Je kijkt niet alleen mee in de kleedkamer, maar beleeft transferonderhandelingen van op de eerste rij. Je volgt jonge talenten van de ontbijttafel tot de match en leert ook de oprecht menselijke kantjes kennen in een wereld die zo sterk op resultaat gericht is.

MAUVE. Vanaf donderdag 22 april 2021 op Play Sports Open gratis voor alle Telenet TV-klanten op kanaal 11

Niet voor publicatie:

MAUVE. volgt RSC Anderlecht doorheen het seizoen 2020-2021.

Elke aflevering zoomt in een reportage van 30 min. in op Anderlechts parcours dit seizoen.
​De eerste aflevering focust op de periode augustus-december 2020, in aflevering 2 volgen we het reilen en zeilen van de club tussen nieuwjaar en de start van de play offs.
​Maar de reeks is nog niet af. Want de laatste twee afleveringen zijn nog in productie aangezien de club eraan houdt straks ook de play offs in beeld te brengen.

De reeks zal ook vanaf donderdag 22 april 2021 te zien zijn op VOOSport World

 

 

Entertainment
Over Telenet BV

Als aanbieder van entertainment- en telecommunicatiediensten in België is Telenet Group steeds op zoek naar de perfecte beleving in de digitale wereld voor zijn klanten. Het bedrijf spitst zich onder de merknaam Telenet toe op het aanbieden van digitale televisie, hogesnelheidsinternet en vaste en mobiele telefoniediensten aan residentiële klanten in Vlaanderen en Brussel.

Onder de merknaam BASE levert het mobiele telefonie in België. De afdeling Telenet Business bedient de zakelijke markt in België en Luxemburg met connectiviteits-, hosting- en security oplossingen. Meer dan 3000 medewerkers hebben samen 1 doel voor ogen: leven en werken eenvoudiger en aangenamer maken.

Telenet Group is een onderdeel van Telenet Group Holding nv en is een 100%-dochtervennootschap van Liberty Global. Liberty Global is één van 's werelds grootste geconvergeerde video-, breedband- en communicatiebedrijven, innoveert en versterkt mensen in zes landen in Europa om optimaal gebruik te maken van de digitale revolutie. Voor meer informatie, surf naar www.telenet.be.

Op deze overviewpagina op de Streamz pressroom delen we de Streamz premières, de Streamz+ premières en de beeldenbank waarop alle visuals van alle series beschikbaar zijn.

Telenet newsroom: press.telenet.be

 

Telenet BV
Liersesteenweg 4
2800 Mechelen
BTW BE 0473.416.418
RPR Antwerpen, afd. Mechelen