Mauve. is terug op Play Sports

Mauve. is terug op Play Sports

In de behind the scenes docu over RSC Anderlecht volgt onze ploeg spelers, coaches en bestuur op de voet voor een unieke kijk achter de schermen bij paars-wit. In de eerste van 7 afleveringen kijken we o.a. door de ogen van talent Théo Leoni naar de start in de Jupiler Pro League. Het 23-jarige jeugdproduct greep deze zomer zijn kans en verraste vriend en vijand met zijn lef en voetbalinzicht. ​

Terwijl Théo zijn dromen waarmaakt staat kersverse spits Kasper Dolberg voor het jaar van de sportieve wederopstanding. Maar ook extrasportief loert er een heuse uitdaging want Kasper en zijn vriendin verwachten binnenkort een tweeling. Hij moet zo snel mogelijk een gepaste woonst vinden in Brussel en trekt op huizenjacht.

In Oostenrijk wordt de fysieke basis gelegd voor het lange voetbalseizoen en dat loont, de ploeg staat voor het eerst sinds lang mee aan de leiding. Bovendien versterkt CEO Sports Jesper Fredberg de ploeg met klinkende namen als Thomas Delaney, Kasper Schmeichel en… Thorgan Hazard!

In Mauve. zie je de interne keuken van de Brusselse recordkampioen en dit vierde seizoen brengen de spelers het verhaal zélf tot de kijker, dankzij een uniek vormelement waarin zij zélf de voice-over inspreken.

Mauve., Aflevering 1: vrijdag 15 september om 20u00 op Play Sports 1

Mauve. vind je ook terug in de TV-Theek op je Telenet TV-box.

Story image

Mauve. is een productie van Woestijnvis voor Play Sports.

 

Over Telenet BV

Als aanbieder van entertainment- en telecommunicatiediensten in België is Telenet Group steeds op zoek naar de perfecte beleving in de digitale wereld voor zijn klanten. Het bedrijf spitst zich onder de merknaam Telenet toe op het aanbieden van digitale televisie, hogesnelheidsinternet en vaste en mobiele telefoniediensten aan residentiële klanten in Vlaanderen en Brussel.

Onder de merknaam BASE levert het mobiele telefonie in België. De afdeling Telenet Business bedient de zakelijke markt in België en Luxemburg met connectiviteits-, hosting- en security oplossingen. Meer dan 3000 medewerkers hebben samen 1 doel voor ogen: leven en werken eenvoudiger en aangenamer maken.

Telenet Group is een onderdeel van Telenet Group Holding nv en is een 100%-dochtervennootschap van Liberty Global. Liberty Global is één van 's werelds grootste geconvergeerde video-, breedband- en communicatiebedrijven, innoveert en versterkt mensen in zes landen in Europa om optimaal gebruik te maken van de digitale revolutie. Voor meer informatie, surf naar www.telenet.be.

Op deze overviewpagina op de Streamz pressroom delen we de Streamz premières, de Streamz+ premières en de beeldenbank waarop alle visuals van alle series beschikbaar zijn.

Telenet newsroom: press.telenet.be

 

Telenet BV
Liersesteenweg 4
2800 Mechelen
BTW BE 0473.416.418
RPR Antwerpen, afd. Mechelen