Nieuw op Play Sports Open: President

Nieuw op Play Sports Open: President

Een programma van Woestijnvis, vanaf 12 maart om 22u50 op Play Sports Open en op Play Sports 1

 

Woensdag 10 maart 2021 - In ‘President’ vertellen voetbalvoorzitters Roland Duchatelêt, Ivan De Witte, Mehdi Bayat, Peter Croonen, Joseph Allijns, Vincent Goemaere en Michel D’Hooghe over de finesses van hun vak, hun komaf, hun drive en de passie voor het voetbal. Geen enkel onderwerp is taboe. Waardoor de kijker in 6 thematische afleveringen een uniek inzicht krijgt in de vele niet belichte aspecten van het leven van een president van een voetbalclub.


​In navolging van T1, waarin Bart Raes voetbaltrainers interviewde, praat hij ditmaal ​ met 7 voetbalvoorzitters. ​ Hoe ver reikt de macht van een voorzitter? Wanneer ontsla je een trainer, hoe ga je om met malafide makelaars. Overwint de passie voor het voetbal alles? Ook de opofferingen privé?


​Een moderne voorzitter leidt zijn een club niet meer vanuit een ivoren toren of vanop zijn troon in de eretribune. Voorzitters zijn het kloppend hart van een club. Een President vervult zijn rol van de bestuurskamer langs de kleedkamer tot in de perszaal. Hij staat langs de lijn, is organisator, negotiator, psycholoog, mediafiguur en schietschijf. En doet dit allemaal vaak gratis en voor niks.

 

President is een programma van Woestijnvis, vanaf 12 maart om 22u50 te zien op Play Sports Open en op Play Sports 1

  • Aflevering 1: De Bestuurskamer. Vrijdag 12 maart 22u50.

 

Voor meer informatie:

[email protected] of 0475/80 36 16

[email protected] of 0475/43 5940

 

 

 

Entertainment
Over Telenet BV

Als aanbieder van entertainment- en telecommunicatiediensten in België is Telenet Group steeds op zoek naar de perfecte beleving in de digitale wereld voor zijn klanten. Het bedrijf spitst zich onder de merknaam Telenet toe op het aanbieden van digitale televisie, hogesnelheidsinternet en vaste en mobiele telefoniediensten aan residentiële klanten in Vlaanderen en Brussel.

Onder de merknaam BASE levert het mobiele telefonie in België. De afdeling Telenet Business bedient de zakelijke markt in België en Luxemburg met connectiviteits-, hosting- en security oplossingen. Meer dan 3000 medewerkers hebben samen 1 doel voor ogen: leven en werken eenvoudiger en aangenamer maken.

Telenet Group is een onderdeel van Telenet Group Holding nv en is een 100%-dochtervennootschap van Liberty Global. Liberty Global is één van 's werelds grootste geconvergeerde video-, breedband- en communicatiebedrijven, innoveert en versterkt mensen in zes landen in Europa om optimaal gebruik te maken van de digitale revolutie. Voor meer informatie, surf naar www.telenet.be.

Op deze overviewpagina op de Streamz pressroom delen we de Streamz premières, de Streamz+ premières en de beeldenbank waarop alle visuals van alle series beschikbaar zijn.

Telenet newsroom: press.telenet.be

 

Telenet BV
Liersesteenweg 4
2800 Mechelen
BTW BE 0473.416.418
RPR Antwerpen, afd. Mechelen