Nieuwe reeks bij Play More: Siren

Donkere fantasyreeks over zeemeerminnen met Vlaamse in hoofdrol

Story image

In de fantasy-reeks ‘Siren’, een nieuwe prestigieuze Amerikaanse serie, neemt de Vlaamse actrice Eline Powell de rol van het mysterieuze hoofdpersonage voor haar rekening. Na kleine rollen in ‘King Arthur: Legend of the Sword’ en ‘Game of Thrones’ betekent deze serie, een soort kruising tussen ‘Splash’ en ‘Piranha’, haar grote doorbraak in Hollywood en de rest van de wereld. ‘Siren’ is de nieuwste must see voor alle fans van series met een bovennatuurlijk tintje. De reeks wordt gekenmerkt door een mysterieus en akelig sfeertje.

Story image

Het verhaal

Al eeuwenlang doen er in het pittoreske havenstadje Bristol Cove legendes de ronde over het bestaan van zeemeerminnen. De inwoners doen nogal lacherig over deze legendes, maar hun rustige leventje verandert in een ware nachtmerrie als een vreemde, mysterieuze vrouw in de straten van het dorp verschijnt. Ze vertoont vreemd gedrag, kan geen woord Engels en herbergt een beangstigend geheim.

Story image

Vlaamse in hoofdrol

Eline Powell, geboren als Eline Pauwels, staat op de rand van haar grote doorbraak in Hollywood. De Britse met Vlaamse roots studeerde aan de Royal Academy of Dramatic Arts, één van de meest prestigieuze toneelscholen in de wereld, en timmerde de afgelopen jaren gestaag aan haar weg naar de asbolute top. Voorlopig was Powell vooral op te merken in kleine rolletjes in ‘Quartet’, ‘Novitiate’ en ‘King Arthur: Legend of the Sword’. Haar meest opgemerkte verschijning maakte ze in twee afleveringen van het wereldwijde HBO-fenomeen ‘Game of Thrones’.

Story image

Over Freeform

In de Verenigde Staten wordt de serie uitgezonden op de zender Freeform. Het tv-netwerk Freeform, een subdivisie van de ABC-tak van The Walt Disney Company, bracht eerder al spraakmakende tv-series als ‘Pretty Little Liars’, ‘The Fosters’, ‘The Secret Life of the American Teenager’, ‘Shadowhunters: the Mortal Instruments’ en ‘Switched at Birth’ op het kleine scherm.

Nu te zien op Play More van Telenet.
Iedere zondag nieuwe aflevering om 3 uur op Play More Series en in de TV-theek.
Serie telt 10 afleveringen van 60 min.

Entertainment
Over Telenet Group NV

Als aanbieder van entertainment- en telecommunicatiediensten in België is Telenet Group steeds op zoek naar de perfecte beleving in de digitale wereld voor zijn klanten. Het bedrijf spitst zich onder de merknaam Telenet toe op het aanbieden van digitale televisie, hogesnelheidsinternet en vaste en mobiele telefoniediensten aan residentiële klanten in Vlaanderen en Brussel.

Onder de merknaam BASE levert het mobiele telefonie in België. De afdeling Telenet Business bedient de zakelijke markt in België en Luxemburg met connectiviteits-, hosting- en security oplossingen. Meer dan 3000 medewerkers hebben samen 1 doel voor ogen: leven en werken eenvoudiger en aangenamer maken.

Telenet Group is een onderdeel van Telenet Group Holding nv en is genoteerd op Euronext Brussel onder ticker symbool TNET. Voor meer informatie, surf naar www.telenet.be. Liberty Global - één van 's werelds grootste geconvergeerde video-, breedband- en communicatiebedrijven - innoveert en versterkt mensen in zes landen in Europa om optimaal gebruik te maken van de digitale revolutie. Liberty Global bezit een rechtstreeks belang van 57,9% in Telenet Group Holding SA/NV (exclusief eventuele eigen aandelen die deze laatste van tijd tot tijd in zijn bezit heeft).

Op deze overviewpagina op de Streamz pressroom delen we de Streamz premières, de Streamz+ premières en de beeldenbank waarop alle visuals van alle series beschikbaar zijn.

Telenet Group NV
Liersesteenweg 4
2800 Mechelen