Nieuwe teaser: kleine leugens worden groot in Big Little Lies seizoen 2

Nieuwe teaser: kleine leugens worden groot in Big Little Lies seizoen 2

Vanaf 9 juni op Play (en dus ook Play more) Telenet

Wat krijg je als je klinkende namen als Nicole Kidman en Reese Witherspoon combineert met een memorabele soundtrack, de adembenemende uitzichten van Big Sur en een scenario dat de balans weet te respecteren tussen (zwarte) humor en gevoelige thema’s zoals partnergeweld en seksueel misbruik? Een hele hoop prijzen, waaronder Emmy’s voor beste actrice (Kidman), acteur (Alexander Skarsgard), regisseur (Jean-Marc Vallée) en bijrol (Laura Dern). In het hevig geanticipeerde seizoen 2 doet Big Little Lies daar nog een schepje bovenop door meervoudig Oscarwinnares Meryl Streep toe te voegen aan de sterrencast. In deze eerste teaser krijgen we al een blik op wat ons te wachten staat.

Het tweede seizoen gaat van start onmiddellijk na de gebeurtenissen van seizoen 1. Streep speelt de schoonmoeder van Celeste (Nicole Kidman) en zit natuurlijk met een heleboel vragen over wat er nu precies gebeurd is met haar zoon Perry (rol van Alexander Skarsgard). 

Seizoen 1 van Big Little Lies is momenteel integraal te bekijken via Play (en dus ook Play More) van Telenet. In de nacht van 9 op 10 juni gaat seizoen 2 in première bij Telenet, gelijk met de release in de VS. Er zal wekelijks een gloednieuwe aflevering uitkomen.

Karen Moreaux oona

 

Entertainment
Over Telenet Group NV

Als aanbieder van entertainment- en telecommunicatiediensten in België is Telenet Group steeds op zoek naar de perfecte beleving in de digitale wereld voor zijn klanten. Het bedrijf spitst zich onder de merknaam Telenet toe op het aanbieden van digitale televisie, hogesnelheidsinternet en vaste en mobiele telefoniediensten aan residentiële klanten in Vlaanderen en Brussel.

Onder de merknaam BASE levert het mobiele telefonie in België. De afdeling Telenet Business bedient de zakelijke markt in België en Luxemburg met connectiviteits-, hosting- en security oplossingen. Meer dan 3000 medewerkers hebben samen 1 doel voor ogen: leven en werken eenvoudiger en aangenamer maken.

Telenet Group is een onderdeel van Telenet Group Holding nv en is genoteerd op Euronext Brussel onder ticker symbool TNET. Voor meer informatie, surf naar www.telenet.be. Liberty Global - één van 's werelds grootste geconvergeerde video-, breedband- en communicatiebedrijven - innoveert en versterkt mensen in zes landen in Europa om optimaal gebruik te maken van de digitale revolutie. Liberty Global bezit een rechtstreeks belang van 57,9% in Telenet Group Holding SA/NV (exclusief eventuele eigen aandelen die deze laatste van tijd tot tijd in zijn bezit heeft).

Op deze overviewpagina op de Streamz pressroom delen we de Streamz premières, de Streamz+ premières en de beeldenbank waarop alle visuals van alle series beschikbaar zijn.

Telenet Group NV
Liersesteenweg 4
2800 Mechelen