Nieuwe tv-zender VICELAND vanaf vandaag bij Telenet

Nieuwe tv-zender VICELAND vanaf vandaag bij Telenet

VICELAND, de lifestyle- en cultuurzender van VICE, lanceert vandaag in België op Telenet kanaal 21

VICE Media, het grootste mediabedrijf ter wereld dat zich op millennials richt, lanceert de gloednieuwe 24-uurzender VICELAND vandaag in België op Telenet kanaal 21. De tv-zender is vanaf nu beschikbaar via het basispakket van Telenet.

Ter viering van de lancering van de tv-zender, lanceert VICELAND de in België geproduceerde documentaire Census België, een documentaire van 60 minuten waarin jongeren uit het hele land hun mening geven over zichzelf, politiek, drugs, seks, liefde, geld en klimaatverandering. De documentaire laat zien hoe het is om jong te zijn in België.

De programmering van VICELAND België bestaat op avond van lancering ook uit Ellen Page’s Emmy-genomineerde LGBT reis show Gaycation, Action Bronsons’ culinaire show F*ck That’s Delicious, Michael K. Willams’ Black Market, waarin hij de schaduw economieën van over de hele wereld verkent, en Hate Thy Neighbour, waarin Britse comedian Jamali Maddix onderzoek doet naar de staat van haat en extremisme in Europa en de Verenigde Staten.

VICELAND België zal internationale en lokale programma’s brengen, dit altijd met de voor VICE kenmerkende en unieke blik op jongerencultuur, over onder andere muziek, eten, identiteit, seks, mode en sport.

Contacteer ons
Isabelle Geeraerts Woordvoerster, Telenet
Isabelle Geeraerts Woordvoerster, Telenet
Over Telenet BV

Als aanbieder van entertainment- en telecommunicatiediensten in België is Telenet Group steeds op zoek naar de perfecte beleving in de digitale wereld voor zijn klanten. Het bedrijf spitst zich onder de merknaam Telenet toe op het aanbieden van digitale televisie, hogesnelheidsinternet en vaste en mobiele telefoniediensten aan residentiële klanten in Vlaanderen en Brussel.

Onder de merknaam BASE levert het mobiele telefonie in België. De afdeling Telenet Business bedient de zakelijke markt in België en Luxemburg met connectiviteits-, hosting- en security oplossingen. Meer dan 3000 medewerkers hebben samen 1 doel voor ogen: leven en werken eenvoudiger en aangenamer maken.

Telenet Group is een onderdeel van Telenet Group Holding nv en is een 100%-dochtervennootschap van Liberty Global. Liberty Global is één van 's werelds grootste geconvergeerde video-, breedband- en communicatiebedrijven, innoveert en versterkt mensen in zes landen in Europa om optimaal gebruik te maken van de digitale revolutie. Voor meer informatie, surf naar www.telenet.be.

Op deze overviewpagina op de Streamz pressroom delen we de Streamz premières, de Streamz+ premières en de beeldenbank waarop alle visuals van alle series beschikbaar zijn.

Telenet newsroom: press.telenet.be

 

Telenet BV
Liersesteenweg 4
2800 Mechelen
BTW BE 0473.416.418
RPR Antwerpen, afd. Mechelen