Nieuwe tv-zender VICELAND vanaf vandaag bij Telenet

Nieuwe tv-zender VICELAND vanaf vandaag bij Telenet

VICELAND, de lifestyle- en cultuurzender van VICE, lanceert vandaag in België op Telenet kanaal 21

Woensdag 1 maart 2017 — VICE Media, het grootste mediabedrijf ter wereld dat zich op millennials richt, lanceert de gloednieuwe 24-uurzender VICELAND vandaag in België op Telenet kanaal 21. De tv-zender is vanaf nu beschikbaar via het basispakket van Telenet.

Ter viering van de lancering van de tv-zender, lanceert VICELAND de in België geproduceerde documentaire Census België, een documentaire van 60 minuten waarin jongeren uit het hele land hun mening geven over zichzelf, politiek, drugs, seks, liefde, geld en klimaatverandering. De documentaire laat zien hoe het is om jong te zijn in België.

De programmering van VICELAND België bestaat op avond van lancering ook uit Ellen Page’s Emmy-genomineerde LGBT reis show Gaycation, Action Bronsons’ culinaire show F*ck That’s Delicious, Michael K. Willams’ Black Market, waarin hij de schaduw economieën van over de hele wereld verkent, en Hate Thy Neighbour, waarin Britse comedian Jamali Maddix onderzoek doet naar de staat van haat en extremisme in Europa en de Verenigde Staten.

VICELAND België zal internationale en lokale programma’s brengen, dit altijd met de voor VICE kenmerkende en unieke blik op jongerencultuur, over onder andere muziek, eten, identiteit, seks, mode en sport.

Isabelle Geeraerts Woordvoerster, Telenet