Nog 67 dagen: bereid jezelf voor op seizoen 8 van Game of Thrones

Nog 67 dagen: bereid jezelf voor op seizoen 8 van Game of Thrones

Kijk vanaf morgen elke dag één aflevering en je bent bij voor de start van het allerlaatste seizoen

Het lange wachten is bijna voorbij! Nog even en het achtste en laatste seizoen van Game of Thrones maakt zijn opwachting. Tot dusver zijn er de afgelopen jaren in totaal exact 67 afleveringen van het HBO-fenomeen verschenen. En vanaf morgen, 6 februari, duurt het nog exact 67 dagen vooraleer een nieuwe aflevering op de wereld wordt losgelaten. Kijk vanaf morgen elke dag één unieke, fantastische, shockerende en onthullende aflevering via Telenet Play of Play More en je bent helemaal mee, mooi op tijd om seizoen 8 te ontdekken!

Story image

67 afleveringen in evenveel dagen
Game of Thrones is de onbetwiste koning van de plottwist en onverwachte wendingen. Hoog tijd dus om de komende 67 dagen nog eens rustig te herbekijken hoe de vork juist in de steel zat. Anderzijds is het nù ook het moment om als complete beginner in te haken en net op tijd klaar te zijn. En om het helemaal stressvrij en comfortabel te houden gebruik je onze handige ‘Game of Thrones’ binge-kalender. Zo houd je je kijkschema nauwkeurig in de gaten te houden en mis je zeker geen aflevering!

Wie zal op de ‘Throne’ belanden? Welke hoofdrolspelers overleven de op til staande oorlogen? En vooral: welke verrassingen heeft ‘GoT’ nog in petto voor ons? Binnen goed 67 dagen, vanaf 14 april, worden al deze vragen (hopelijk) beantwoord in seizoen acht van Game of Thrones!

Story image

Seizoen 1 tot en met 7 van Game of Thrones zijn momenteel integraal te bekijken via Play en Play More van Telenet. Vanaf 14 april zal wekelijks een gloednieuwe aflevering te zien zijn van seizoen 8, gelijk met de release in de VS.

 

Entertainment
Over Telenet Group NV

Als aanbieder van entertainment- en telecommunicatiediensten in België is Telenet Group steeds op zoek naar de perfecte beleving in de digitale wereld voor zijn klanten. Het bedrijf spitst zich onder de merknaam Telenet toe op het aanbieden van digitale televisie, hogesnelheidsinternet en vaste en mobiele telefoniediensten aan residentiële klanten in Vlaanderen en Brussel.

Onder de merknaam BASE levert het mobiele telefonie in België. De afdeling Telenet Business bedient de zakelijke markt in België en Luxemburg met connectiviteits-, hosting- en security oplossingen. Meer dan 3000 medewerkers hebben samen 1 doel voor ogen: leven en werken eenvoudiger en aangenamer maken.

Telenet Group is een onderdeel van Telenet Group Holding nv en is genoteerd op Euronext Brussel onder ticker symbool TNET. Voor meer informatie, surf naar www.telenet.be. Liberty Global - één van 's werelds grootste geconvergeerde video-, breedband- en communicatiebedrijven - innoveert en versterkt mensen in zes landen in Europa om optimaal gebruik te maken van de digitale revolutie. Liberty Global bezit een rechtstreeks belang van 57,9% in Telenet Group Holding SA/NV (exclusief eventuele eigen aandelen die deze laatste van tijd tot tijd in zijn bezit heeft).

Op deze overviewpagina op de Streamz pressroom delen we de Streamz premières, de Streamz+ premières en de beeldenbank waarop alle visuals van alle series beschikbaar zijn.

Telenet Group NV
Liersesteenweg 4
2800 Mechelen