OONA X TELENET: LET US ENTERTAIN YOU

OONA X TELENET: LET US ENTERTAIN YOU

Geel icoon, knipoog, smiley. Het Telenet-logo zet de toon wat dat betreft. En of er hier bij oona van oor tot oor geglimlacht wordt. De entertainment- en telecomspeler zet al jaar en dag de puntjes op de digitale i en staat in Vlaanderen aan de leiding op gebied van entertainment. Een nieuwe klant om ongegeneerd mee uit te pakken dus. Don’t mind if we do. Mogen we je voorstellen aan Telenet a.k.a. leverancier van ‘geweldige tijden‘.

oona x Telenet

Telenet: heeft de telecomprovider nog een introductie nodig? Misschien wel, want die term dekt de lading al even niet meer. Vaste en mobiele telefonie, digitale televisie en internet maakten al langer deel uit van ‘het strafste aanbod’, maar met de introductie van Play, Play More en Play Sports breidde het bedrijf een nieuw hoofdstuk aan zijn entertainmentverhaal. Een sterk aanbod dat vertrekt vanuit al even sterke content. Dat laatste is een begrip dat ook oona allesbehalve vreemd is. Storytelling ligt er aan de basis van het bureau. En dus bundelen we de krachten om het straffe aanbod van Telenet nog net iets straffer te maken.

Telenet entertaint

De meest recente films, het grootste sportaanbod en de strafste HBO-series. En dat vaak gelijktijdig met de VS. ‘Mee zijn’ vanuit je zetel, het was nog nooit zo makkelijk en ontspannend. Maar daar stopt het niet, Telenet investeert graag in content van eigen bodem. Denk maar aan ‘Chaussée d’Amour, de succesvolle reeks die een blikt werpt achter de schermen van de wereld van de betaalde liefde. Volgende straffe, eigen productie? ‘De Dag’, de langverwachte fictiereeks geschreven door Neveneffect Jonas Geirnaert en wederhelft Julie Mahieu over een gijzeling in een bank. Entertainment van de allerhoogste plank! Er rest dus nog maar één vraag: waar ligt de zapper? Of kijk je liever op je tablet of smartphone? Take your pick.

Volg Telenet hier

... op Facebook

... op Twitter

... op Instagram

En delen maar #telenetentertaint

Voor een overzicht van al het entertainment nieuws bij Telenet kan je terecht in de Telenet entertainment pressroom.

Voor een overzicht van al het corporate nieuws en met je corporate vragen rond Telenet kan je terecht in de Telenet corporate pressroom.

Entertainment
Over Telenet Group NV

Als aanbieder van entertainment- en telecommunicatiediensten in België is Telenet Group steeds op zoek naar de perfecte beleving in de digitale wereld voor zijn klanten. Het bedrijf spitst zich onder de merknaam Telenet toe op het aanbieden van digitale televisie, hogesnelheidsinternet en vaste en mobiele telefoniediensten aan residentiële klanten in Vlaanderen en Brussel.

Onder de merknaam BASE levert het mobiele telefonie in België. De afdeling Telenet Business bedient de zakelijke markt in België en Luxemburg met connectiviteits-, hosting- en security oplossingen. Meer dan 3000 medewerkers hebben samen 1 doel voor ogen: leven en werken eenvoudiger en aangenamer maken.

Telenet Group is een onderdeel van Telenet Group Holding nv en is genoteerd op Euronext Brussel onder ticker symbool TNET. Voor meer informatie, surf naar www.telenet.be. Liberty Global - één van 's werelds grootste geconvergeerde video-, breedband- en communicatiebedrijven - innoveert en versterkt mensen in zes landen in Europa om optimaal gebruik te maken van de digitale revolutie. Liberty Global bezit een rechtstreeks belang van 57,9% in Telenet Group Holding SA/NV (exclusief eventuele eigen aandelen die deze laatste van tijd tot tijd in zijn bezit heeft).

De newsroom van BASE vind je via press.base.be

Telenet Group NV
Liersesteenweg 4
2800 Mechelen