OONA X TELENET: LET US ENTERTAIN YOU

OONA X TELENET: LET US ENTERTAIN YOU

Geel icoon, knipoog, smiley. Het Telenet-logo zet de toon wat dat betreft. En of er hier bij oona van oor tot oor geglimlacht wordt. De entertainment- en telecomspeler zet al jaar en dag de puntjes op de digitale i en staat in Vlaanderen aan de leiding op gebied van entertainment. Een nieuwe klant om ongegeneerd mee uit te pakken dus. Don’t mind if we do. Mogen we je voorstellen aan Telenet a.k.a. leverancier van ‘geweldige tijden‘.

oona x Telenet

Telenet: heeft de telecomprovider nog een introductie nodig? Misschien wel, want die term dekt de lading al even niet meer. Vaste en mobiele telefonie, digitale televisie en internet maakten al langer deel uit van ‘het strafste aanbod’, maar met de introductie van Play, Play More en Play Sports breidde het bedrijf een nieuw hoofdstuk aan zijn entertainmentverhaal. Een sterk aanbod dat vertrekt vanuit al even sterke content. Dat laatste is een begrip dat ook oona allesbehalve vreemd is. Storytelling ligt er aan de basis van het bureau. En dus bundelen we de krachten om het straffe aanbod van Telenet nog net iets straffer te maken.

Telenet entertaint

De meest recente films, het grootste sportaanbod en de strafste HBO-series. En dat vaak gelijktijdig met de VS. ‘Mee zijn’ vanuit je zetel, het was nog nooit zo makkelijk en ontspannend. Maar daar stopt het niet, Telenet investeert graag in content van eigen bodem. Denk maar aan ‘Chaussée d’Amour, de succesvolle reeks die een blikt werpt achter de schermen van de wereld van de betaalde liefde. Volgende straffe, eigen productie? ‘De Dag’, de langverwachte fictiereeks geschreven door Neveneffect Jonas Geirnaert en wederhelft Julie Mahieu over een gijzeling in een bank. Entertainment van de allerhoogste plank! Er rest dus nog maar één vraag: waar ligt de zapper? Of kijk je liever op je tablet of smartphone? Take your pick.

Volg Telenet hier

... op Facebook

... op Twitter

... op Instagram

En delen maar #telenetentertaint

Voor een overzicht van al het entertainment nieuws bij Telenet kan je terecht in de Telenet entertainment pressroom.

Voor een overzicht van al het corporate nieuws en met je corporate vragen rond Telenet kan je terecht in de Telenet corporate pressroom.