Openbaarmaking van een transparantie­kennisgeving

De bijgevoegde informatie betreft gereglementeerde informatie zoals gedefinieerd in het Koninklijk Besluit van 14 november 2007 betreffende de verplichtingen van emittenten van financiële instrumenten toegelaten tot de verhandeling op een gereglementeerde markt.

Brussel, 26 september 2019 – Telenet Group Holding NV (“Telenet” of de “Vennootschap”) (Euronext Brussels: TNET) deelt hierbij, overeenkomstig artikel 14, eerste lid, van de Wet van 2 mei 2007, een transparantiekennisgeving mee, gedateerd op 25 september 2019 en uitgaande van Liberty Global plc (“Liberty Global”), Binan Investments BV (“Binan”) en Telenet overeenkomstig artikels 6 en 18 van de Wet van 2 mei 2007.

In haar kennisgeving met als datum 25 september 2019 melden Liberty Global, Binan en Telenet dat Telenet de drempel van 5% heeft onderschreden op 20 september 2019. De enige wijziging deed zich voor in de eigen aandelen van Telenet en de aandelen aangehouden door Liberty Global of haar dochterondernemingen blijven ongewijzigd.

De transparantiekennisgeving met als datum 25 september 2019 bevat de volgende informatie:

Persbericht LG - transparency notification - NL - press release 26 September 2019.pdf - 229 KB

 

 

Financieel
Over Telenet BV

Als aanbieder van entertainment- en telecommunicatiediensten in België is Telenet Group steeds op zoek naar de perfecte beleving in de digitale wereld voor zijn klanten. Het bedrijf spitst zich onder de merknaam Telenet toe op het aanbieden van digitale televisie, hogesnelheidsinternet en vaste en mobiele telefoniediensten aan residentiële klanten in Vlaanderen en Brussel.

Onder de merknaam BASE levert het mobiele telefonie in België. De afdeling Telenet Business bedient de zakelijke markt in België en Luxemburg met connectiviteits-, hosting- en security oplossingen. Meer dan 3000 medewerkers hebben samen 1 doel voor ogen: leven en werken eenvoudiger en aangenamer maken.

Telenet Group is een onderdeel van Telenet Group Holding nv en is genoteerd op Euronext Brussel onder ticker symbool TNET. Voor meer informatie, surf naar www.telenet.be. Liberty Global - één van 's werelds grootste geconvergeerde video-, breedband- en communicatiebedrijven - innoveert en versterkt mensen in zes landen in Europa om optimaal gebruik te maken van de digitale revolutie. Liberty Global bezit een rechtstreeks belang van 58,28% in Telenet Group Holding SA/NV (exclusief eventuele eigen aandelen die deze laatste van tijd tot tijd in zijn bezit heeft).

Op deze overviewpagina op de Streamz pressroom delen we de Streamz premières, de Streamz+ premières en de beeldenbank waarop alle visuals van alle series beschikbaar zijn.

Telenet BV
Liersesteenweg 4
2800 Mechelen
BTW BE 0473.416.418
RPR Antwerpen, afd. Mechelen