Openbaarmaking van een transparantiekennisgeving

De bijgevoegde informatie betreft gereglementeerde informatie zoals gedefinieerd in het Koninklijk Besluit van 14 november 2007 betreffende de verplichtingen van emittenten van financiële instrumenten toegelaten tot de verhandeling op een gereglementeerde markt.

Mechelen, 5 oktober 2021 – Telenet Group Holding NV (“Telenet” of de “Vennootschap”) (Euronext Brussels: TNET) maakt hierbij, overeenkomstig artikel 14, eerste lid, van de Wet van 2 mei 2007, bekend dat het op 4 oktober een transparantiekennisgeving met als datum 4 oktober 2021 heeft ontvangen van Liberty Global Plc, Liberty Global Broadband I Ltd, UnitedGlobalCom LLC, Liberty Global Holding BV, Binan Investments BV, Liberty Global Europe Holding II BV, Liberty Global Holdings Inc, LGI International LLC, Liberty Global Inc, Telenet Group Holding NV en Liberty Global Europe Holding BV overeenkomstig artikels 6 en 18 van de Wet van 2 mei 2007.

In haar kennisgeving met als datum 4 oktober 2021, ontvangen op 4 oktober 2021, meldt Liberty Global Plc wijzigingen in de controleketen over Telenet Group Holding NV binnen de Liberty Global groep ten gevolge van transacties tussen verbonden ondernemingen. De uiteindelijke controle over Telenet Group Holding NV wijzigt niet. Het gaat om een inbreng in natura waarbij UnitedGlobalCom LLC op 1 oktober 2021 haar aandelen in Liberty Global Holding BV inbracht in Liberty Global Broadband I Ltd. Als gevolg daarvan verdwijnt UnitedGlobalCom LLC uit de controleketen.

De transparantiekennisgeving ontvangen op 4 oktober 2021 bevat de volgende informatie:

Persbericht LG - transparency notification (NL) - press release (05.10.2021).pdf - 277 KB

 

 

Financieel
Over Telenet BV

Als aanbieder van entertainment- en telecommunicatiediensten in België is Telenet Group steeds op zoek naar de perfecte beleving in de digitale wereld voor zijn klanten. Het bedrijf spitst zich onder de merknaam Telenet toe op het aanbieden van digitale televisie, hogesnelheidsinternet en vaste en mobiele telefoniediensten aan residentiële klanten in Vlaanderen en Brussel.

Onder de merknaam BASE levert het mobiele telefonie in België. De afdeling Telenet Business bedient de zakelijke markt in België en Luxemburg met connectiviteits-, hosting- en security oplossingen. Meer dan 3000 medewerkers hebben samen 1 doel voor ogen: leven en werken eenvoudiger en aangenamer maken.

Telenet Group is een onderdeel van Telenet Group Holding nv en is een 100%-dochtervennootschap van Liberty Global. Liberty Global is één van 's werelds grootste geconvergeerde video-, breedband- en communicatiebedrijven, innoveert en versterkt mensen in zes landen in Europa om optimaal gebruik te maken van de digitale revolutie. Voor meer informatie, surf naar www.telenet.be.

Op deze overviewpagina op de Streamz pressroom delen we de Streamz premières, de Streamz+ premières en de beeldenbank waarop alle visuals van alle series beschikbaar zijn.

Telenet newsroom: press.telenet.be

 

Telenet BV
Liersesteenweg 4
2800 Mechelen
BTW BE 0473.416.418
RPR Antwerpen, afd. Mechelen