Play & Play More highlights april 2020

Play & Play More highlights april 2020

Alle titels uit Play zijn ook beschikbaar in Play More.

 

Story image

 


​Run

​Vanaf 13 april, elke maandag vanaf 4u30 een nieuwe aflevering in Play en Play More in de TV-theek. Gelijk met de VS.

Fantastisch nieuws voor de talrijke fans van ‘Fleabag’ makers Vicky Jones en Phoebe Waller-Bridge. Samen met HBO hebben ze een nieuwe serie ingeblikt en het belooft een verrassende mix te worden tussen hun vorige pareltjes ‘Killing Eve’ en ‘Fleabag’. ‘Run’ volgt een koppel dat elkaar terugziet na 17 jaar als gevolg van een simpel sms-bericht. Dat klinkt als een regelrechte romcom, maar het verhaal neemt een verrassende wending en transformeert voor je ogen in een regelrechte thriller. Vicky Jones schreef en produceerde opnieuw samen met Phoebe Waller Brigde voor deze serie en Brigde speelt zelf een klein rolletje naast hoofdrolspelers Domhnall Gleeson (‘About Time’) en Merritt Wever (‘Nurse Jackie’).

Synopsis
Twee ex-geliefden beginnen eindelijk aan hun plan om samen weg te lopen en een nieuw leven te beginnen.

Trailer

Insecure Sz. 4
Vanaf 13 april, elke maandag vanaf 4u een nieuwe aflevering in Play en Play More in de TV-theek. Gelijk met de VS.

In deze schitterende dramedy draait alles rond Issa en Molly, twee jonge vrouwen uit Los Angeles, die worstelen met hun leven, zowel privé als zakelijk, en uitzoeken wat het betekent om een Afrikaans-Amerikaanse vrouw te zijn. Hoofdrolspeelster Issa Rae groeide de laatste jaren uit tot een fenomeen in de VS. Ze schreef de bestseller ‘The Misadventures of Awkward Black Girl’, heeft een megasuccesvol YouTube-kanaal, haalde Forbes’ ‘30 under 30’ lijst en heeft met ‘Insecure’ drie Emmy- en twee Golden Globe-nominaties te pakken!

Synopsis
​Dit seizoen heeft Issa een project waar ze erg gepassioneerd over is, terwijl Molly voor het eerst een echte relatie aangaat. .

Trailer


We’re Here
​Vanaf 25 april, elke vrijdag vanaf 3u een nieuwe aflevering in Play en Play More in de TV-theek. Gelijk met de VS.

Zet je schrap voor een stevige dosis drag-eleganza! RuPaul's Drag Race-deelnemers Shangela, Eureka en Bob the Drag Queen vormen samen een trio drag-superheros in deze docu-serie van HBO. In elke aflevering neemt het trio enkele ‘drag daughters’ onder hun vleugels om ze uit hun comfort zone te halen en mee te doen aan een avondlijke drag-show in hun plaatselijke gemeenschap. Het levert krachtige, aangrijpende en emotionele televisie op waarbij kleine stadjes soms voor de eerste keer worden geconfronteerd met thema’s als homofobie, racisme, mannelijkheid en veel meer.

Synopsis
Zesdelige HBO-reeks waarin Bob the Drag Queen, Eureka O’Hara en Shangela Laquifa Wadley optreden als mentors voor mensen die zich willen manifesteren als drag queens.

Trailer


​Briarpatch
Vanaf 28 april doorlopend beschikbaar in de TV-theek in Play en Play More.

Nog op zoek naar een nieuw moordmysterie? ‘Briarpatch’ wordt dan jouw nieuwe serie-verslaving. De makers van ‘Mr. Robot’ hebben een broeierige thrillerserie voor jou in petto, waarin zelfs een stel losgebroken wilde dieren hun rolletje opeisen. Alles draait evenwel rond Allegra – een glansrol van Rosario Dawson – die terugkeert naar haar geboortestad San Bonifacio om de moord op haar zus te onderzoeken en zo een systeem van corruptie blootlegt. ‘Briarpatch’ bevat redelijk wat snuifjes ‘Twin Peaks’, ‘Fargo’ en ‘Top of the Lake’ en een fraaie eerste aflevering die ingeblikt werd door Ana Lily Amirpour van ‘A Girl Walks Home Alone at Night’.

Synopsis
Een onderzoekster keert terug naar haar ouderlijke huis om de dood van haar zus te onderzoeken. De zoektocht naar een moordenaar legt een web van corruptie bloot.

Trailer

 

Story image

Alle titels uit Play zijn ook beschikbaar in Play More.

Spider-Man: Far From Home
Vanaf 4 april
​Première op 4/04 om 21u op Play More Cinema. Doorlopend beschikbaar in de TV-theek.

Het populairste genre van het moment? Superheldenfilms natuurlijk. Veel van deze films lossen dezelfde verwachtingen in, maar af en toe probeert er ook eens ééntje buiten de lijntjes te kleuren. ‘Far From Home’ is een ingenieuze, wervelende en verrassende avonturenfilm met één van de betere slechterikken uit het Marvel-wereldje – een solide Jake Gyllenhaal als Mysterio – en opnieuw een formidabele Tom Holland die zichtbaar de tijd van zijn leven beleeft. Pure fun van begin tot eind!

Synopsis
Peter Parker gaat met zijn vrienden op zomervakantie door Europa. Maar tijdens de vakantie blijkt dat hij zijn vrienden moet redden van een nieuwe vijand

Trailer

vimeo.com/399919905

Fast & Furious Presents: Hobbs and Shaw
​Vanaf 11 april
​Première op 11/04 om 21u op Play More Cinema. Doorlopend beschikbaar in de TV-theek.

De ‘Fast & Furious’ heeft zo’n gigantische proporties aangenomen dat de reeks zelfs al een eigen spin-off voortbrengt. ‘Hobbs and Shaw’ is een zijtraject met misschien wel de twee interessante personages of toch acteurs uit de reeks: The Rock en The Stath. Beide knallende kletskoppen geven van jetje in deze spectaculaire actietrip met waanzinnige taferelen, knettergekke veldslagen en stevige scheldpartijen tussen de twee spierbundels.

Synopsis
Ondanks dat er nog altijd een gespannen sfeer heerst tussen Hobbs en Shaw, brengt het lot hen weer samen en moeten ze tegen hun zin in samenwerken. Het tweetal moet het opnemen tegen een ongeslagen opponent.

Trailer

vimeo.com/399919349

Dora and the Lost City of Gold
Vanaf 18 april
​Première op 18/04 om 21u op Play More Cinema. Doorlopend beschikbaar in de TV-theek.

Indiana Jones voor en met kids. Als zelfs bordspellen niet veilig blijken voor een big budget Hollywoodadaptatie, dan komt ook een educatieve kindercartoon als ‘Dora the Explorer’ in het vizier van Tinseltown. Het titelpersonage wordt in deze live-action avonturenfilm een heldin van vlees en bloed en ook haar ‘sidekicks’ – een pratende rugzak en landkaart, Diego en apenvriend Boots – zijn van de partij. 

Synopsis
Dora heeft samen met haar ouders het grootste deel van haar leven de wildernis verkend. Haar meest uitdagende avontuur staat haar echter nog op te wachten: de middelbare school.

Trailer


Dolor y Gloria
​Vanaf 25 april
​Première op 25/04 om 21u op Play More Cinema. Doorlopend beschikbaar in de TV-theek.

Een krachttoer van Antonio Banderas. Melancholie en mysterie troef in de nieuwste van Pedro Almodovar, die opnieuw uitblinkt met zijn eigen fabelachtige stijl. Ook zijn fetisj-acteur, Antonio Banderas, is weer van de partij en de Spaanse god tovert een van zijn allerbeste vertolkingen op het scherm als een getormenteerde filmregisseur die terugblikt op zijn keuze’s en verwezenlijkingen. De film werd genomineerd voor twee Oscars, Beste Acteur en Beste Internationale Film. Banderas werd op het Filmfestival van Cannes uitgeroepen tot Beste Acteur

Synopsis
Tijdens het filmen van zijn nieuwste project mijmert Salvador Mallo, filmregisseur, over de keuzes die hij in zijn leven heeft gemaakt. Hij wordt met zijn eigen sterfelijkheid geconfronteerd.

Trailer

 

GALLERIJ

 

Eline Van Hooydonck
Eline Van Hooydonck Communication Advisor, oona agency
Entertainment
Over Telenet BV

Als aanbieder van entertainment- en telecommunicatiediensten in België is Telenet Group steeds op zoek naar de perfecte beleving in de digitale wereld voor zijn klanten. Het bedrijf spitst zich onder de merknaam Telenet toe op het aanbieden van digitale televisie, hogesnelheidsinternet en vaste en mobiele telefoniediensten aan residentiële klanten in Vlaanderen en Brussel.

Onder de merknaam BASE levert het mobiele telefonie in België. De afdeling Telenet Business bedient de zakelijke markt in België en Luxemburg met connectiviteits-, hosting- en security oplossingen. Meer dan 3000 medewerkers hebben samen 1 doel voor ogen: leven en werken eenvoudiger en aangenamer maken.

Telenet Group is een onderdeel van Telenet Group Holding nv en is genoteerd op Euronext Brussel onder ticker symbool TNET. Voor meer informatie, surf naar www.telenet.be. Liberty Global - één van 's werelds grootste geconvergeerde video-, breedband- en communicatiebedrijven - innoveert en versterkt mensen in zes landen in Europa om optimaal gebruik te maken van de digitale revolutie. Liberty Global bezit een rechtstreeks belang van 58,9% in Telenet Group Holding SA/NV (exclusief eventuele eigen aandelen die deze laatste van tijd tot tijd in zijn bezit heeft).

Op deze overviewpagina op de Streamz pressroom delen we de Streamz premières, de Streamz+ premières en de beeldenbank waarop alle visuals van alle series beschikbaar zijn.

Telenet BV
Liersesteenweg 4
2800 Mechelen
BTW BE 0473.416.418
RPR Antwerpen, afd. Mechelen