Play & Play More highlights augustus 2019

Play & Play More highlights augustus 2019

Alle titels uit Play zijn ook beschikbaar in Play More.

Story image

The Loudest Voice S1
Première op 1 augustus
Elke donderdag een nieuwe aflevering in Play en Play More en in de tv-theek.

Jawel, dat is echt Russell Crowe. De steracteur van ‘Gladiator’ en ‘A Beautiful Mind’ kreeg met veel hulp van de make-upafdeling het postuur en de looks aangemeten van Roger Ailes, de grondlegger van de Amerikaanse nieuwszender Fox News. Crowe mag zijn tanden zetten in een onvervalste ‘bad guy’. Ailes was immers een zeer controversieel figuur. Showtime wist voor de bijrollen nog een pak andere Hollywoodkleppers te versieren zoals Naomi Watts, Sienna Miller en Seth MacFarlane. Regisseur Tom McCarthy regisseerde dan weer het Oscarwinnende ‘Spotlight’.

Synopsis
Roger Ailes is de grondlegger van de Amerikaanse nieuwszender Fox News. Hij groeide uit tot een belangrijke figuur binnen de Republikeinse partij, maar werd ook beschuldigd van grensoverschrijdend gedrag.

Trailer

 

Succession S2
Première in de nacht van 11 op 12 augustus. 
Elke maandagnacht om 3u op Play More Cinema en in Play en Play More in de tv-theek
Gelijk met de VS

In dit Emmy-genomineerde HBO-drama draait alles rond Logan Roy, een uiterst succesvol zakenman, die op het punt staat om de macht van een van de grootste mediabedrijven over te dragen. Het is de start van een interne familiestrijd waarin macht, politiek en loyaliteit een doorslaggevende rol spelen. Denk aan een Wall Street-versie van ‘Game of Thrones’. Brian Cox neem de rol van pater familias voor zijn rekening in een begeesterend drama van Adam McKay (‘The Big Short’). Het eerste seizoen werd genomineerd voor o.a. Beste dramaserie, regie en scenario.

Synopsis
De Roys hebben het moeilijk om hun imperium onder controle te houden. De toekomst is daarom zeer onzeker en loopt zelfs gevaar wanneer er spoken uit het verleden terug opduiken.

Trailer

Marvel’s Agents of SHIELD S6
Volledige seizoen vanaf 11 augustus doorlopend beschikbaar in de TV-theek in Play en Play More

Het Marvel Cinematic Universe is een leuke plek om te vertoeven, en zeker de wereld van ‘Agents of S.H.I.E.L.D.’. Deze perfecte mix van spionnen, superhelden en sciencefiction krijgt in het zesde seizoen een nieuwe intergalactische stroomstoot. De strijd tussen de Agents en Agent Coulsons dubbelganger Sarge bereikt zijn hoogtepunt, onze helden bereiden zich voor op een nieuw ‘end-of-the-world’-eindspel als slechterik Izel tot actie overgaat en het team probeert een grote gebeurtenis uit seizoen 5 te verwerken.

Synopsis
De Agents hebben misschien wel de planeet gered door te spelen met de wetten der tijd en ruimte, maar Fitz en Coulson hebben ze niet kunnen redden. Dat brengt heel wat gevolgen met zich mee.

Trailer

Ballers S5
Première in de nacht van 25 op 26 augustus. 
Elke maandagnacht om 4u30 op Play More Cinema en in Play en Play More in de tv-theek
Gelijk met de VS

De grootste filmster van deze planeet in een van de populairste HBO-series van het moment. Dwayne ‘The Rock’ Johnson trakteert je met ‘Ballers’ op een half uurtje puur entertainment over het leven van een aantal voormalige American Footballhelden in het paradijselijke en zonovergoten Miami. Denk aan blinkende bolides, uitzinnige feestjes en mooie vrouwen. Work hard, play hard, maar dan vooral het laatste. Nieuwe superster John David Washington (‘BlacKkKlansman’) keert terug als NFL-topatleet Ricky.

Synopsis
Spencer voert een verbeten strijd met de NCAA, Joe probeert SportsX verder uit te bouwen en Ricky maakt zijn comeback.

Power S6
Première in de nacht van 27 op 28 augustus. 
Elke woensdagnacht om 1u30 op Play More Cinema en in Play en Play More in de tv-theek
Gelijk met de VS

Welkom in het blitse New Yorkse nachtleven, in de donkere en gewelddadige straten, waar achter elke hoek verraad, wraak en dood schuilt. Rapper 50 Cent stampte dit stijlvolle epos mee uit de grond, speelde mee tot seizoen 5 en regisseert een van de afleveringen van dit nieuwe en laatste seizoen. James ‘Ghost’ St. Patrick is uit op wraak. Zijn voormalige partner en strijdmakker moet boeten voor zijn ultiem verraad. Ondertussen probeert hij de criminele banden voor eens en altijd door te knippen. Maar dat is geen sinecure met de FBI op zijn hielen.

Synopsis
James ‘Ghost’ St. Patrick is uit op wraak. Zijn voormalige partner en strijdmakker moet boeten voor zijn ultieme verraad.

The Righteous Gemstones S1
Première in de nacht van 18 op 19 augustus. 
Elke maandagnacht om 2u00 op Play More Cinema en in Play en Play More in de tv-theek
Gelijk met de VS

De nieuwste hitkomedie van HBO! Danny McBride blijft wonderlijke stukjes tv uit zijn fantastisch komisch brein op ons afvuren. Deze keer dompelt hij ons onder in het wereldje van de televangelisten. McBride speelt Jesse Gemstone, een rijzende ster in de predikersgilde met een onconventionele aanpak. De cast bestaat uit een pak sterkomieken met o.a. John Goodman, Adam Devine en Walton Goggins.

Synopsis
McBride speelt Jesse Gemstone, een rijzende ster in de predikersgilde met een onconventionele aanpak.

 

Story image

Alle titels uit Play zijn ook beschikbaar in Play More.

A Star is Born
Vanaf 24 augustus
Première op 24 augustus om 21u op Play More Cinema. Doorlopend beschikbaar in de TV-theek

De emotionele uppercut van 2018! Wees gewaarschuwd, ‘A Star is Born’ laat je achter als een emotioneel wrak. Bradley Cooper slaagde in het onmogelijke. Hij blies een wereldberoemd verhaal nieuw leven in met een doorleefde vertolking, castte een verbluffende Lady Gaga in de hoofdrol, zingt de pannen van het dak en trakteert ons op een rollercoaster van emoties. De film werd dik verdiend genomineerd voor 8 Oscars – o.a. Beste Film – en won de Oscar voor Beste Song (‘Shallow’).

Synopsis
Jackson Maine is een countryzanger die op de rand van de afgrond staat wanneer hij een getalenteerde zangeres ontdekt, Ally. Als de twee een hartstochtelijke liefdesrelatie beginnen, zet Jackson Ally in de spotlights.

Trailer

Ralph Breaks the Internet
Vanaf 23 augustus
Première op 23 augustus om 21u op Play More Cinema. Doorlopend beschikbaar in de TV-theek

De waanzinnigste Disneyfilm van vorig jaar! ‘Wreck-It Ralph’ was al een hilarische trip door het Disney-universum. ‘Ralph Breaks the Internet’ doet er nog een stevig schepje bovenop. Deze animatiefilm raast als een machtige wervelwind door de dynamische wereld van het internet. Onderweg beleeft Ralph een duizelingwekkend avontuur boordevol pop-upadvertenties, risicovolle online veilingen, pyjamafeestjes van Disneyprinsessen en een dodelijk online racespel. Probeer zeker ook de talrijke ‘easter eggs’ te spotten!

Synopsis
Ralph en co. zetten hun avonturen voort en hoppen nog steeds van het ene naar het andere arcadespel. Ze ontdekken echter een nieuw fenomeen: het internet.

Trailer

The Predator
Vanaf 4 augustus
Première op 4 augustus om 21u op Play More Cinema. Doorlopend beschikbaar in de TV-theek

Comeback van een van de meest angstaanjagende monsters van het grote scherm. Arnold Schwarzenegger wist het beest te temmen in de klassieker uit 1987 en ook in deze versie neemt een meute gespierde en knettergekke actiehelden het op tegen de foeilelijke alien. Scenarist van het origineel Shane Black (‘Lethal Weapon’, ‘The Last Boyscout’) zit deze keer in de regiestoel en pakt uit met zijn gekende explosieve cocktail: vuilbekkerij, bloederige taferelen, gewelddadige actie, hilarische momenten en onvergetelijke one liners.

Synopsis
Quinn McKenna is een voormalige commando van de speciale eenheden die net het bestaan van de gewelddadige Predators heeft ontdekt. Niemand wil hem echter geloven.

Trailer

Cold War
Vanaf 31 augustus
Première op 31 augustus om 21u op Play More Cinema. Doorlopend beschikbaar in de TV-theek

De absolute parel van de maand. Laat je niet afschrikken door de woorden ‘zwart-wit’ en ‘Pools drama’. ‘Cold War’ is een fantastische oogverblindende film over twee geliefden die elkaar tijdens de Koude Oorlog maar niet kunnen vergeten. Een meesterwerk dat je zin geeft om verliefd te worden. De film werd helemaal terecht genomineerd voor de Oscars voor Beste Buitenlandse Film, Regie en Cinematografie. Pawel Pawlikowski werd op het Filmfestival van Cannes uitgeroepen tot Beste Regisseur.

Synopsis
Liefdesverhaal van twee mensen met verschillende achtergronden en temperamenten, die niet bij elkaar passen en toch tot elkaar worden veroordeeld. Tegen de achtergrond van de Koude Oorlog in de jaren 50 en 60.

Trailer

 

Eline Van Hooydonck
Eline Van Hooydonck oona
Riema Reybrouck oona

 

Entertainment
Over Telenet Group NV

Als aanbieder van entertainment- en telecommunicatiediensten in België is Telenet Group steeds op zoek naar de perfecte beleving in de digitale wereld voor zijn klanten. Het bedrijf spitst zich onder de merknaam Telenet toe op het aanbieden van digitale televisie, hogesnelheidsinternet en vaste en mobiele telefoniediensten aan residentiële klanten in Vlaanderen en Brussel.

Onder de merknaam BASE levert het mobiele telefonie in België. De afdeling Telenet Business bedient de zakelijke markt in België en Luxemburg met connectiviteits-, hosting- en security oplossingen. Meer dan 3000 medewerkers hebben samen 1 doel voor ogen: leven en werken eenvoudiger en aangenamer maken.

Telenet Group is een onderdeel van Telenet Group Holding nv en is genoteerd op Euronext Brussel onder ticker symbool TNET. Voor meer informatie, surf naar www.telenet.be. Liberty Global - één van 's werelds grootste geconvergeerde video-, breedband- en communicatiebedrijven - innoveert en versterkt mensen in zes landen in Europa om optimaal gebruik te maken van de digitale revolutie. Liberty Global bezit een rechtstreeks belang van 58,28% in Telenet Group Holding SA/NV (exclusief eventuele eigen aandelen die deze laatste van tijd tot tijd in zijn bezit heeft).

Op deze overviewpagina op de Streamz pressroom delen we de Streamz premières, de Streamz+ premières en de beeldenbank waarop alle visuals van alle series beschikbaar zijn.

Telenet Group NV
Liersesteenweg 4
2800 Mechelen