Play & Play More highlights februari 2020

Play & Play More highlights februari 2020

Alle titels uit Play zijn ook beschikbaar in Play More.

 

Story image

 


​Babylon Berlin Sz. 3

​Vanaf 8 februari, elke zaterdag vanaf 4u een nieuwe aflevering in Play en Play More in de TV-theek.

Wunderbar! Eén van de meest ambitieuze Europese tv-series ooit pakt uit met een derde seizoen. Verkocht aan meer dan 100 landen, de duurste Europese serie ooit en opgenomen in een ongeziene 120 draaidagen. ‘Babylon Berlin’ serveert je een stevige portie drugs, dansen, cabaret, nazi’s, misdaad en moord. Een waanzinnig ambitieus misdaadepos dat zich afspeelt in het Berlijn van het interbellum, net voor de Tweede Wereldoorlog. Aangrijpend, meesterlijk verteld, rijk aan historie, suspensvol en noirisch. Kortom, alle kenmerken van een zwaar verslavende serie! Seizoen 1 en 2 zijn ook beschikbaar in Play.

Synopsis
Ditmaal moet Rath een filmset onderzoeken waarop een bekende actrice werd gedood, getroffen door een schijnwerper. Was het een ongeluk? Of een moord?

Trailer

High Maintenance Sz. 4
​Vanaf 8 februari, elke zaterdag vanaf 5u een nieuwe aflevering in Play en Play More in de TV-theek, gelijk met de VS

Deze hipster-reeks groeide eerst uit tot de populairste webserie op videodienst Vimeo, waarna HBO de creatieve breinen achter ‘High Maintenance’ carte blanche gaf om er een volwaardige tv-serie van te maken. Verwacht je aan een urban portret van New York, boordevol intrigerende en kleurrijke personages. Elk worden ze op hun wenken bediend door The Guy, een zelfstandige wiethandelaar, die als een soort Deliveroo aan huis bezorgt. Geen ‘stoner’-komedie, maar een stukje tv waar je innerlijk high van wordt.

Synopsis
The Guy loopt weer heel wat excentrieke figuren tegen het lijf in New York. Figuren die proberen te overleven en zichzelf trachten te zijn in de Amerikaanse grootstad.

Trailer

Britannia Sz. 1-2
Seizoen 1 vanaf 16 februari doorlopend beschikbaar in de TV-theek in Play en Play More.
​Seizoen 2 vanaf 23 februari doorlopend beschikbaar in de TV-theek in Play en Play More.

Zotter dan ‘Game of Thrones’. Losjes gebaseerd op historische feiten, dompelt ‘Britannia’ je onder in een ‘Game of Thrones’-achtig universum, boordevol mystieke krachten, heftige familietwisten en wankele allianties. ‘Britannia’ gaat zelfs nog een stap verder dan ‘GoT’ en gooit daar nog een psychedelische mix van brutaliteit, ‘gory stuff’, hekserij en gewiekste strijders bovenop. In het eerste seizoen maakt het Romeinse Rijk zich op voor een aanval op het Keltische hart van Brittannië, een mysterieus land bevolkt door strijdvaardige vrouwen en machtige druïdes. Een derde seizoen staat al in de steigers.

Synopsis
​Het jaar is 43 voor Christus. Het Romeinse Rijk is vastberaden om de Kelten te vernietigen. Maar de Kelten willen hun land niet zomaar uit handen geven.

Trailer

Deliver Us
Vanaf 9 februari doorlopend beschikbaar in de TV-theek in Play en Play More.

Donker, duister en duivels. De Scandinavische crimi slaat opnieuw toe. De psychologische thrillerserie ‘Deliver Us’ gooit het deze keer wel over een andere boeg: een klein Deens provinciestadje wordt geterroriseerd door een jonge psychopaat. Eentje die niet alleen kleine criminele feiten pleegt, maar ook met moord wegkwam. Tot een stel doodgewone mensen, wiens levens vernietigd werden door de psychopaat, op het idee komen om de perfecte moord te beramen.

Synopsis
Vijf mensen slaan de handen in elkaar om de perfecte moord te plannen. Hun slachtoffer: de plaatselijk psychopaat.

Trailer: geen trailer beschikbaar

McMillions
Vanaf 4 februari, elke dinsdag vanaf 4u een nieuwe aflevering in Play en Play More in de TV-theek.

HBO pakt uit met een zinderende 6-delige documentaire-reeks, geproduceerd door Mark Wahlberg, over de ophefmakende en beruchte McDonald’s-oplichtingszaak. Meer dan een decennium geleden deelde McDonald’s prijzen uit via hun Monopoly-promotiespel. Alleen wisten ze niet dat een ex-agent en zijn trawanten een uitgekiend plannetje hadden opgezet waarmee ze alle hoofdprijzen voor zichzelf hielden. Tot een tip bij de FBI leidde tot een grootschalig onderzoek met undercover-werk en schimmige deals met ex-gevangenen die banden hadden met de maffia.

Synopsis
Een gedetailleerd naslagwerk over een beruchte Mcdonald's oplichtingszaak uit de jaren negentig met getuigenissen van mensen die erbij betrokken waren.

Trailer

 

Story image

Alle titels uit Play zijn ook beschikbaar in Play More.

 

Teen Spirit
Vanaf 14 februari
​Première op 14/02 om 21u op Play More Cinema. Doorlopend beschikbaar in de TV-theek.

Idool, the movie. De 17-jarige Violet droomt van een leven als popster. Als de zangwedstrijd ‘Teen Spirit’ haar dorpje passeert, lijkt haar droom misschien wel werkelijkheid te kunnen worden. Zeker als ze wordt bijgestaan door voormalig operazanger Vlad. Violet ontdekt wel snel dat het pad naar wereldroem bezaait ligt met vele obstakels. Elle Fanning schittert als popprinses in een ‘A Star is Born’-achtig muziekdrama: een modern sprookje verpakt als een heus popspektakel.

Synopsis
De verlegen Violet woont op het eiland Wight en droomt van een succesvolle carrière als popster. Met behulp van een mentor neemt ze deel aan een internationale zangwedstrijd.

Trailer

Rocketman
Vanaf 15 februari
​Première op 15/02 om 21u op Play More Cinema. Doorlopend beschikbaar in de TV-theek.

Biopics over muzikanten zijn hot. Na Freddie Mercury in ‘Bohemian Rhapsody’ is het deze keer de beurt aan een ander icoon, Elton John. Hoewel beide films dezelfde regisseur hebben (Dexter Fletcher) is het een totaal andere filmervaring. ‘Rocketman’ brengt het leven van Elton John in al zijn geuren en kleuren: zijn worstelingen met alcohol, drugs, pijnstillers, seks, impulsaankopen, woede-uitbarstingen en een sluimerende eetstoornis. Dit wordt op sublieme wijze doorspekt met zijn repertoire aan hits van de jaren 70 en 80, die op een musical-achtige wijze in de film worden verwerkt. Acteur Taron Egerton doet een heuse tour de force door alle zangpartijen zelf te doen en is voor zijn rol als Elton John genomineerd voor de Oscar Beste Acteur.

Synopsis
Reggie groeit uit van een kleine, schuchtere jongen met een liefde voor muziek tot de extravagante wereldster beter bekend als Elton John.

Trailer

T-34
​Vanaf 20 februari
​Première op 20/02 om 21u op Play More Cinema. Doorlopend beschikbaar in de TV-theek.

Fury, de Russische versie. 1944, het Oostfront. Een Russische tankcommandant belandt in een Duits concentratiekamp. Daar wacht niet zijn dood, maar een buitgemaakte half verwoeste T-34. De Duitsers eisen dat de Rus deze tank terug gebruiksklaar maakt voor de Duitse tankcadetten. De commandant weet het stalen monster gevechtsklaar te maken en plant een uitbraak. Het favoriete oorlogswapen van het Rode Leger staat centraal in een Hollywoodiaanse oorlogsknaller met bombastische taferelen, slo-mo shots en patriottische muziek.

Synopsis
Tweede luitenant Ivushkin is net afgestudeerd aan de Academie en wordt naar het front gestuurd. Met een T-34-tank en een kleine bemanning moet hij voorkomen dat een dozijn nieuwe Duitse Wehrmacht-tanks een nabijgelegen dorp aanvalt.

Trailer

Finding Steve McQueen
​Vanaf 21 februari
​Première op 21/02 om 21u op Play More Cinema. Doorlopend beschikbaar in de TV-theek.

Verwacht je niet aan een biopic over de legendarische acteur of de beroemde regisseur. ‘Finding Steve McQueen’ is een stijlvolle actiethriller over de grootste bankroof én klopjacht in de geschiedenis van de Verenigde Staten. De film barst van de mooie acteurs – met Travis Fimmel, de hoofdrolspeler van de populaire tv-serie ‘Vikings’, op kop – lekkere rockmuziek, zwarte humor, wilde achtervolgingen en… stoere blitse bolides.

Synopsis
In het verkiezingsjaar van 1972 steelt een bende dieven uit Youngstown, Ohio dertig miljoen dollar uit een kluis van de United California Bank in Laguna Niguel in Californië. De kluis blijkt geld te bevatten uit een geheim fonds van president Richard Nixon.

Trailer

GALLERIJ

Eline Van Hooydonck
Eline Van Hooydonck Communication Advisor, oona agency
Entertainment
Over Telenet BV

Als aanbieder van entertainment- en telecommunicatiediensten in België is Telenet Group steeds op zoek naar de perfecte beleving in de digitale wereld voor zijn klanten. Het bedrijf spitst zich onder de merknaam Telenet toe op het aanbieden van digitale televisie, hogesnelheidsinternet en vaste en mobiele telefoniediensten aan residentiële klanten in Vlaanderen en Brussel.

Onder de merknaam BASE levert het mobiele telefonie in België. De afdeling Telenet Business bedient de zakelijke markt in België en Luxemburg met connectiviteits-, hosting- en security oplossingen. Meer dan 3000 medewerkers hebben samen 1 doel voor ogen: leven en werken eenvoudiger en aangenamer maken.

Telenet Group is een onderdeel van Telenet Group Holding nv en is genoteerd op Euronext Brussel onder ticker symbool TNET. Voor meer informatie, surf naar www.telenet.be. Liberty Global - één van 's werelds grootste geconvergeerde video-, breedband- en communicatiebedrijven - innoveert en versterkt mensen in zes landen in Europa om optimaal gebruik te maken van de digitale revolutie. Liberty Global bezit een rechtstreeks belang van 58,9% in Telenet Group Holding SA/NV (exclusief eventuele eigen aandelen die deze laatste van tijd tot tijd in zijn bezit heeft).

Op deze overviewpagina op de Streamz pressroom delen we de Streamz premières, de Streamz+ premières en de beeldenbank waarop alle visuals van alle series beschikbaar zijn.

Telenet BV
Liersesteenweg 4
2800 Mechelen
BTW BE 0473.416.418
RPR Antwerpen, afd. Mechelen