Play & Play More highlights februari 2020

Play & Play More highlights februari 2020

Alle titels uit Play zijn ook beschikbaar in Play More.

 

Story image

 

Deliver Us S1
Première op 9 februari.
Zondag 9 februari vanaf 12u40 op Play More Cinema en in Play en Play More in de tv-theek.

Er is een nieuwe Scandinavische crimiserie op til: Deliver Us (Fred til lands) gaat over een Deens dorpje dat geterroriseerd wordt door een jonge psychopaat. Mike pest kinderen, brengt jongeren in de problemen en heeft zelfs de lokale politie in zijn greep. De bewoners van Ebberup zijn bang en willen zichzelf en hun naasten beschermen, daarom beramen ze samen een plan om Mike te vermoorden. Voor één keer breek je als kijker je kop niet over een moordzaak, maar weet je al wie de daders zijn! Fans van het genre herkennen in Deliver Us waarschijnlijk enkele gezichten: dat van de plaatselijke huisarts (Claus Riis Østergaard uit Norskov) en de vrouw van de cafébaas (Lene Maria Christensen uit The Legacy).

Synopsis
Vijf mensen slaan de handen in elkaar om de perfecte moord te plannen. Hun slachtoffer: de plaatselijk psychopaat.

Trailer

McMillions S4
Première in de nacht van 3 op 4 februari.
Elke maandagnacht om 4u op Play More Cinema en in Play en Play More in de tv-theek, gelijk met de VS.

McMillions is een zesdelige documentairereeks van HBO over de beruchte McDonald's oplichtingszaak uit de jaren negentig met getuigenissen van iedereen die er nauw bij betrokken was. De serie vertelt hoe 24 miljoen dollar gestolen werd van de fastfoodketen en hoe één mastermind daarin slaagde terwijl de FBI hem op de hielen zat. McDonald's reikte tien jaar lang prijzen uit via het bordspel Monopoly: die prijzen werden vervolgens illegaal verkocht via een complex web samenzweerders van familie en vrienden.

Door een anonieme tip aan de FBI in 2001 start het onderzoek en krijgen we inzicht in de geheime operaties, malafide transacties en onorthodoxe onderzoeksmethodes van zowel de FBI als de oplichters. De documentaire is een samenwerking van producer Mark Wahlberg en regisseur-schrijvers James Lee Hernandez en Brian Lazarte.

Synopsis
Een gedetailleerd naslagwerk van de oplichtingszaak rond het McDonalds Monopoly-spel eind jaren '90, dat ieder jaar gewonnen werd door dezelfde persoon met getuigenissen van de personen die nauw betrokken waren.

Trailer

 

High Maintenance S4
Première in de nacht van 7 op 8 februari.
Elke vrijdagnacht om 5u op Play More Cinema en in Play en Play More in de tv-theek, gelijk met de VS

'The Guy' is een naamloze softdrug dealer in New York die terecht komt in grappige, bijzondere of ontroerende situaties door zijn werk als cannabis verkoper. High Maintenance toont herkenbare gebeurtenissen en kleurrijke individuen en daagt zijn kijkers keer op keer uit na te denken over verschillende ethische en maatschappelijke vraagstukken. High Maintenance begon acht jaar geleden als een internetserie op Vimeo en is zonder twijfel één van HBO's meest onderschatte series, intussen toe aan zijn vierde seizoen.

Synopsis
Een comedy serie die de privélevens van uiteenlopende inwoners van New York ontdekt via één rode draad: hun wietdealer.

Trailer

Babylon Berlin S3
Première in de nacht van 7 op 8 februari.
Elke vrijdagnacht om 4u op Play More Cinema en in Play en Play More in de tv-theek.

Babylon Berlin is de duurste serie die in Europa gemaakt werd en komt begin februari met een derde seizoen. Elk seizoen draait rond een nieuw moordmysterie gebaseerd op het literaire oeuvre van de Duitse crimi-auteur Volker Kutscher. Politie-inspecteur Greon Rath (Volker Bruch) en zijn secretaresse Charlotte Ritter (Liv Lisa Fries) onderzoeken in het derde seizoen de moord op een filmset. Het glamoureuze nachtleven van de woelige jaren '20 in Berlijn vormt de backdrop van deze serie, waarin de opkomst van het nazisme in de Duitse hoofdstad ook een groot aandeel heeft.

Synopsis
Derde seizoen van de duurste Duitse serie ooit. In dit nieuwe seizoen van de Duitse misdaadserie krijgt de detective Gereon Rath een nieuwe zaak voorgeschoteld.

Trailer

Britannia S1 & S2
S1 op zondag 16 februari vanaf 13u30 op Play More Cinema en op de Play More tv-theek.
S2 op zondag 23 februari vanaf 13u15 op Play More Cinema en op de Play More tv-theek.

In Britannia stuurt Keizer Claudius die in 43 voor Christus 400 schepen en 20,000 soldaten naar de Britse kust stuurt om daar de Kelten te verdrijven. Eens daar krijgen de Romeinen niet alleen te maken met de wraaklustige inheemse volkeren, maar ook met heldhaftige krijgsters en enigmatische druïdes. Deze entertainende Britse avonturenserie wordt vaak in één adem genoemd met Game of Thrones en is de meest succesvolle Sky serie ooit gemaakt. Seizoen 1 is vanaf zondag 16 februari beschikbaar in de Play More tv-theek, seizoen 2 vanaf zondag 23 februari. Bingeplezier verzekerd!

Synopsis
Het jaar is 43 voor Christus. Het Romeinse Rijk is vastberaden om de Kelten te vernietigen, maar de Kelten willen hun land niet zomaar uit handen geven.

Trailer

 

Story image

Alle titels uit Play zijn ook beschikbaar in Play More.

 

Rocketman
Vanaf 15 februari
Première op 15 februari om 21u op Play More Cinema. Doorlopend beschikbaar in de TV-theek.

Vorig jaar in mei ging Rocketman – die biopic over het extravagante leven van zanger Elton John – in première op het Filmfestival van Cannes. Een jaar later werd de film genomineerd voor drie Golden Globes, waarvan er twee verzilverd werden. Acteur Taron Egerton (Kingsman: The Golden Circle) verdiepte zich ter voorbereiding in Johns handgeschreven dagboeken uit de jaren ’70 en kroop vervolgens in de huid van Elton John onder regie van Dexter Fletcher (Bohemian Rhapsody, Eddie the Eagle). De film ontving overwegend positieve kritieken, die vooral lovend waren over Egerton’s acteerprestaties, het kostuumdesign en de prachtige musicalnummers, die doorheen de film verweven werden.

Synopsis
Reggie groeit uit van een kleine, schuchtere jongen met een liefde voor muziek tot de extravagante wereldster beter bekend als Elton John.

Trailer

How to Train Your Dragon: Homecoming
Vanaf 1 februari
Première op 1 februari om 21u op Play More Cinema. Doorlopend beschikbaar in de TV-theek.

De avonturen van Toothless (Jay Baruchel), Hiccup, Astrid (America Ferrera) en Night Fury krijgen in How to Train Your Dragon: Homecoming een winters jasje. In deze 22-minuten durende kerstspecial wil Hiccup de drakenpopulatie eren door een groot festival voor hen op poten te zetten. Dit mooie gebaar zorgt voor een aantal onverwachte uitdagingen, maar zorgt er vooral voor dat iedereen beseft hoe nauw mens en draak verbonden blijven. Een hartverwarmende familiefilm die de krokusvakantie van 2020 nét dat tikkeltje gezelliger maakt!

Synopsis
Hiccup en Toothless komen terug samen om hun soortgenoten bewust te maken van de onbreekbare band tussen mens en draak.

Trailer

Peterloo
Vanaf 11 februari
Première op 11 februari om 21u op Play More Cinema. Doorlopend beschikbaar in de TV-theek.

Peterloo is een absolute must voor history buffs: in dit historische drama van 2019 verfilmt Mike Leigh (Mr. Turner, Another Year) het verhaal achter de Peterloo Massacres in 1819, maar liefst 200 jaar na de feiten. Op 16 augustus 1819 wordt een demonstratie georganiseerd door de Manchester Patriotic Union Society, met als voornaamste doel de hervorming van het Britse kiesstelsel. De burgerprotesten verliepen rustig, maar bange magistraten werden bang dat de betoging uit de hand zouden lopen en dit leidde tot een repressief bloedbad. Regisseur Mike Leigh wil met deze film het bloedbad van Peterloo van de vergetelheid redden en heeft de smaak van kostuumdrama's te pakken na zijn succesvolle Mr. Turner.

Synopsis
Peterloo vertelt het waargebeurde verhaal van het beruchte Engelse bloedbad dat plaatsvond op 16 augustus 1819.

Trailer

The Intruder
Vanaf 22 februari
Première op 22 februari om 21u op Play More Cinema. Doorlopend beschikbaar in de TV-theek.

Nagelbijten van de spanning is verzekerd met The Intruder: in deze Amerikaanse thriller trekt een koppel weg uit de stad om op het platteland te gaan wonen. Ze kopen hun droomhuis bij Charlie, een vreemde man die duidelijk moeilijk afscheid kan nemen van zijn woonst. The Intruder is een horrorprent die niet per se vernieuwend is, maar wel ontzettend entertainment. Puike acteerprestaties van onder andere Dennis Quaid (The Parent Trap) als de asociale Charlie zorgen ervoor dat je anderhalf uur lang op het puntje van je stoel zit. Een absolute must see voor genrefans!

Synopsis
Het jonge echtpaar Annie en Scott koopt een prachtige landgoed in Napa Valley. Ze weten echter niet dat Charlie Peck, de vorige eigenaar, niet van plan is om zijn huis af te geven.

Trailer

All is True
Vanaf 16 februari
Première op 16 februari om 21u op Play More Cinema. Doorlopend beschikbaar in de TV-theek.

All Is True is een film van én met Kenneth Branagh, die je drie jaar geleden nog  zag schitteren als Hercule Poirot in Murder on the Orient Express (2017). Branagh begon zijn carrière in de Britse theaterwereld en dus mag zijn film over de laatste maanden van Shakespeare er best wezen. All is True volgt de Engelse auteur in zijn laatste levensfase, waarin hij getuige is van één van de grootste tragedies uit zijn leven. Duik in de 17de eeuwse wereld van de vermaarde toneelschrijver en laat je inpalmen door de schitterende acteerprestaties van Judi Dench, Ian McKellen en Branagh. Een ware aanrader voor iedereen die van biopics, het theater en/of van historische drama's houdt!

Synopsis
Een blik op de laatste jaren in het leven van William Shakespeare. In 1613 wordt zijn toneelstuk Henry VIII in het Globe Theatre opgevoerd. Gedurende deze opvoering brandt het theatergebouw af.

Trailer

GALLERIJ

Eline Van Hooydonck oona
Riema Reybrouck oona
Entertainment
Over Telenet Group NV

Als aanbieder van entertainment- en telecommunicatiediensten in België is Telenet Group steeds op zoek naar de perfecte beleving in de digitale wereld voor zijn klanten. Het bedrijf spitst zich onder de merknaam Telenet toe op het aanbieden van digitale televisie, hogesnelheidsinternet en vaste en mobiele telefoniediensten aan residentiële klanten in Vlaanderen en Brussel.

Onder de merknaam BASE levert het mobiele telefonie in België. De afdeling Telenet Business bedient de zakelijke markt in België en Luxemburg met connectiviteits-, hosting- en security oplossingen. Meer dan 3000 medewerkers hebben samen 1 doel voor ogen: leven en werken eenvoudiger en aangenamer maken.

Telenet Group is een onderdeel van Telenet Group Holding nv en is genoteerd op Euronext Brussel onder ticker symbool TNET. Voor meer informatie, surf naar www.telenet.be. Liberty Global - één van 's werelds grootste geconvergeerde video-, breedband- en communicatiebedrijven - innoveert en versterkt mensen in zes landen in Europa om optimaal gebruik te maken van de digitale revolutie. Liberty Global bezit een rechtstreeks belang van 57,3% in Telenet Group Holding SA/NV (exclusief eventuele eigen aandelen die deze laatste van tijd tot tijd in zijn bezit heeft).

De newsroom van BASE vind je via press.base.be

Telenet Group NV
Neerveldstraat 107
1200 Brussel