Play & Play More highlights juni 2019

Play & Play More highlights juni 2019

Alle titels uit Play zijn ook beschikbaar in Play More.

Story image

Big Little Lies 2

Première in de nacht van 8 op 9 juni
Elke maandagnacht om 3u op Play More Cinema en in Play en Play More in de tv-theek
Gelijk met de VS

The ladies are back! Welkom terug in de zonovergoten wereld van Monterey, een plek van liefhebbende moeders, succesvolle mannen, schattige kinderen en prachtige huizen. Maar niets is wat het lijkt. Het tweede seizoen gaat meteen van start na de gebeurtenissen van seizoen 1 en voegt met Meryl Streep een van de grootste actrices uit de geschiedenis aan haar indrukwekkende vrouwelijke cast toe. Streep speelt de schoonmoeder van Nicole Kidmans personage Celeste en zit met een heleboel vragen over wat er nu juist gebeurde met haar zoon Perry. Seizoen 1 won 7 Emmy’s voor o.a. Beste Mini-serie, Actrice, Acteur en Regie.

Synopsis
Het tweede seizoen gaat meteen van start na de gebeurtenissen van seizoen 1 en voegt met Meryl Streep een van de grootste actrices uit de geschiedenis aan haar indrukwekkende vrouwelijke cast toe. Streep speelt de schoonmoeder van Nicole Kidmans personage Celeste en zit met een heleboel vragen over wat er nu juist gebeurde met haar zoon Perry.

Trailer

 

Euphoria

Première in de nacht van 15 op 16 juni
Elke maandagnacht om 4u op Play More Cinema en in Play en Play More in de tv-theek
Gelijk met de VS

Rauwe, realistische kijk op het leven van Gen Z. Deze eerste young adult-serie van HBO belicht de turbulente levens van enkele jongeren met als duidelijke boodschap: jong zijn is niet altijd rozengeur en maneschijn. ‘Euphoria’ is een rauwe mix van trauma’s, drugs, seksualiteit en sociale media die het leven van de jeugdige personages volledig op z'n kop zet. Niemand minder dan rapper Drake produceerde de serie en strikte het opkomende talent Zendaya (‘The Greatest Showman’) voor de hoofdrol.

Synopsis
Een groep studenten gaat op zoek naar liefde en vriendschap in een wereld die wordt gedicteerd door drugs, seks, trauma's en sociale media.

Trailer

Absentia 2

Vanaf 16 juni doorlopend beschikbaar in de TV-theek in Play en Play More

Nordic noir USA-stijl. Stana Katic, van de hitserie ‘Castle’, kruipt opnieuw in de huid van de vermiste FBI-agente die na zes jaar plots terug opdook. In deze spookachtige, intrigerende en bloedstollende thrillerreeks van de makers van de originele ‘Homeland’ zet special agent Emily Byrne haar zoektocht naar haar verleden verder. Maar de autoriteiten hebben haar nog niet losgelaten en bestempelen haar nog steeds als ‘gevaarlijk’ en ‘gewelddadig’.

Synopsis
Special agent Emily Byrne zet haar zoektocht naar haar verleden verder. Maar de autoriteiten hebben haar nog niet losgelaten en bestempelen haar nog steeds als ‘gevaarlijk’ en ‘gewelddadig’.

Trailer

Siren 2 - part 2

Première in de nacht van 27 op 28 juni
Elke donderdagnacht om 3u op Play More Cinema en in Play en Play More in de tv-theek.
Gelijk met de VS

Terug na een mid-season break.
Er was eens een Vlaamse zeemeermin. Sprookjes zijn de specialiteit van Disney en deze keer speelt een Vlaamse actrice er de hoofdrol in: Eline Powell. Onze landgenote schittert als de weinig spraakzame, maar ravissante Lynn, een zeemeerminnetje met scherpe tanden. Na een succesvol eerste seizoen keert Powell terug voor een gloednieuw seizoen waarin het dorpje Bristol Cove andere zeemeerminnen op bezoek krijgt en Lynn zich aanpast aan een leven uit het water.

Synopsis
Na een mid-season break keert Powell terug voor een gloednieuw seizoen waarin het dorpje Bristol Cove andere zeemeerminnen op bezoek krijgt en Lynn zich aanpast aan een leven uit het water.

Trailer

D5R 6

Vanaf 30 juni doorlopend beschikbaar in de TV-theek in Play en Play More

Na het uitzonderlijke succes van het vijfde seizoen keert ‘D5R’ terug met een gloednieuw seizoen. Amber, Kyra, Leyla, Vincent en Wout zetten hun hogere studies verder, met vallen en opstaan. Wout zegt zijn studies op en probeert het te maken in de horeca, Kyra gaat gebukt onder zware druk van haar volgers op sociale media, voor Leyla hangt er nieuwe liefde in de lucht, Vincent waagt heel onschuldig een eerste gokje en Amber heeft zich opgezadeld met een pillenverslaving. De vriendschap tussen de vijf komt onder druk te staan.

Synopsis
Amber, Kyra, Leyla, Vincent en Wout zetten hun hogere studies verder, met vallen en opstaan. De vriendschap tussen de vijf komt onder druk te staan.

Trailer

 


Story image

Alle titels uit Play zijn ook beschikbaar in Play More.

Deadwood

Vanaf 9 juni
Première op 9 juni om 21u op Play More Cinema. Doorlopend beschikbaar in de TV-theek

Terugkeer van een van de beste series ooit! Het Emmy-winnende ‘Deadwood’ keert terug naar het kleine scherm. Niet als een serie, maar als een heuse langspeelfilm. De originele cast en hun onvergetelijke personages – Al Swearengen! Seth Bullock! – halen hun vuile praat weer boven en smeren het geweld weer breeduit over je scherm. De cultserie krijgt tien jaar na seizoen 3 eindelijk haar welverdiende einde. De staatsgrenzen zijn ondertussen getrokken en dus moet Deadwood zich schikken naar de regels van South Dakota. Maar of dit zonder geweld gebeurt, daar moet je niet meteen van uit gaan.

Synopsis
South Dakota is soeverein verklaard. Hearst, die intussen de naam van senator draagt, keert net als Alma terug naar Deadwood. Hij wil telegraafmachines installeren in het stadje, maar deze nieuwe ontwikkeling komt maar niet van de grond.

Trailer

Girl

Vanaf 22 juni
Première op 22 juni om 21u op Play More Cinema. Doorlopend beschikbaar in de TV-theek

Het beste Belgische filmdebuut ooit! Sinds de wereldpremière van ‘Girl’ op het Filmfestival van Cannes, waar de film o.a. uitgeroepen werd tot het beste debuut, veroverde de eerste film van regisseur Lukas Dhont de wereld. De jonge filmmaker weet met zijn eerste worp meteen een onuitwisbare indruk na te laten in een aangrijpend drama rond een brandend actueel thema en met een verbluffende Victor Polster in de hoofdrol. Een absolute aanrader!

Synopsis
Het verhaal van Lara, een 15-jarig transseksueel meisje geboren in het lichaam van een jongen, klaar om alles te riskeren om haar droom na te streven: ballerina te worden. Belgische Oscarinzending 2018.

Trailer

Niet Schieten

Vanaf 15 juni
Première op 15 juni om 21u op Play More Cinema. Doorlopend beschikbaar in de TV-theek

De langverwachte nieuwe film van Stijn Coninx (‘Daens’). Viviane De Muynck, Jonas Van Geel en een uitmuntende Jan Decleir nemen de hoofdrollen voor hun rekening in een dramatische weergave van de laatste aanslag van de befaamde Bende van Nijvel en vooral de keiharde nasleep van deze gebeurtenissen voor de familie Van de Steen. Ruim 25 jaar na Daens betekent dit bovendien een nieuwe grote en intense samenwerking tussen Coninx en Decleir met een historisch verhaal en een lange en bij momenten hallucinante strijd.

Synopsis
De negenjarige David Van de Steen heeft zijn ouders en zusje verloren tijdens de laatste overval van de Bende van Nijvel. Zijn grootvader probeert hem een toekomst te bieden en gaat op zoek naar antwoorden.

Trailer

First Man

Vanaf 29 juni
Première op 29 juni om 21u op Play More Cinema. Doorlopend beschikbaar in de TV-theek

“One small step for man, one giant leap for mankind.” Damien Chazelle, het wonderkind achter de onvergetelijke musical ‘La La Land’, danst opnieuw tussen de sterren. Deze keer de echte sterren aan onze hemel, met een magistraal intense ruimtefilm. Gebaseerd op een van de meest tot de verbeelding sprekende gebeurtenissen uit de mensheid, nemen Chazelle en acteur Ryan Gosling ons mee voor de (ruimte)trip van je leven. Geen film voor mensen met vliegangst!

Synopsis
Een blik op het leven van de Amerikaanse astronaut Neil Armstrong en de legendarische ruimtemissie waardoor hij de eerste man werd die een voet op de maan zette op 20 juli 1969.

Trailer

Woensdag 29 mei 2019

Eline Van Hooydonck
Eline Van Hooydonck oona
Riema Reybrouck oona

 

 

 

Entertainment
Over Telenet Group NV

Als aanbieder van entertainment- en telecommunicatiediensten in België is Telenet Group steeds op zoek naar de perfecte beleving in de digitale wereld voor zijn klanten. Het bedrijf spitst zich onder de merknaam Telenet toe op het aanbieden van digitale televisie, hogesnelheidsinternet en vaste en mobiele telefoniediensten aan residentiële klanten in Vlaanderen en Brussel.

Onder de merknaam BASE levert het mobiele telefonie in België. De afdeling Telenet Business bedient de zakelijke markt in België en Luxemburg met connectiviteits-, hosting- en security oplossingen. Meer dan 3000 medewerkers hebben samen 1 doel voor ogen: leven en werken eenvoudiger en aangenamer maken.

Telenet Group is een onderdeel van Telenet Group Holding nv en is genoteerd op Euronext Brussel onder ticker symbool TNET. Voor meer informatie, surf naar www.telenet.be. Liberty Global - één van 's werelds grootste geconvergeerde video-, breedband- en communicatiebedrijven - innoveert en versterkt mensen in zes landen in Europa om optimaal gebruik te maken van de digitale revolutie. Liberty Global bezit een rechtstreeks belang van 57,9% in Telenet Group Holding SA/NV (exclusief eventuele eigen aandelen die deze laatste van tijd tot tijd in zijn bezit heeft).

Op deze overviewpagina op de Streamz pressroom delen we de Streamz premières, de Streamz+ premières en de beeldenbank waarop alle visuals van alle series beschikbaar zijn.

Telenet Group NV
Liersesteenweg 4
2800 Mechelen