Play & Play More highlights juni 2020

Play & Play More highlights juni 2020

Alle titels uit Play zijn ook beschikbaar in Play More.

 

Story image


​Perry Mason

Vanaf 22 juni, elke maandag een nieuwe aflevering in Play en Play More in de TV-theek.

Gebaseerd op personages gemaakt door auteur Erle Stanley Gardner, volgt deze dramaserie de oorsprong van de meest legendarische strafrechtadvocaat van de Amerikaanse fictie, Perry Mason. De originele tv-serie was baanbrekend en immens succesvol. Dat kan je ook zeggen van de nieuwe Perry Mason, tv-ster Matthew Rhys. Hij verdiende zijn strepen al met ‘Brothers & Sisters’ en het fabelachtige ‘The Americans’. Tim Van Patten zit in de regiestoel, hij maakte eerder al HBO-klassiekers als ‘The Sopranos’, ‘Game of Thrones’, ‘The Wire’ en ‘The Pacific’.

Synopsis

In de nieuwe HBO-serie 'Perry Mason' volgen we de beroemde advocaat Perry Mason. Een kidnapping met afschuwelijke gevolgen in het florissante Los Angeles van 1932 wordt een zaak voor Mason.

Trailer

 

Trackers

Vanaf 6 juni, elke zaterdag een nieuwe aflevering in Play en Play More in de TV-theek.

Zuid-Afrikaanse HBO-misdaadreeks die al een tijdje voor serieus wat buzz zorgt. De trailer belooft alvast een wervelend kijkstuk met stevige actie, uitgekookte geheim agenten, diamantsmokkelaars en terrorisme. En dat allemaal tegen de achtergrond van Kaapstad. De cinematograaf van ‘Treme’ en ‘Generation Kill’ werd opgetrommeld het allemaal in mooie plaatjes te steken. Eéntje om naar uit te kijken!

Synopsis

Georganiseerde misdaad, diamantsmokkelaars, ivoorhandel en terrorisme teisteren de Zuid-Afrikaanse stad Kaapstad. Aan een team elite-agenten om de stad te beschermen tegen al dat onheil.

Trailer


Siren Sz. 3

Vanaf 11 juni doorlopend beschikbaar in de TV-theek in Play en Play More.

Er was eens een Vlaamse zeemeermin. Sprookjes zijn de specialiteit van Disney en deze keer speelt een Vlaamse actrice er de hoofdrol in: Eline Powell. Onze landgenote schittert als de ravissante Lynn, een zeemeerminnetje met scherpe tanden. Het dorpje Bristol Cove belooft weer het centrale punt te worden in een spannend, verrassend en dramatisch derde seizoen met de komst van een oude bekende en… een nieuwe zeemeermin.

Synopsis

Het derde seizoen van 'Siren' belooft weer veel spanning, verrassingen en drama. Zo krijgt Helen het bezoek van een oude bekende en arriveert er een nieuwe zeemeermin.

Trailer

 

I May Destroy You

Vanaf 8 juni, elke maandag een nieuwe aflevering in Play en Play More in de TV-theek.

‘I May Destroy You’ is een gloednieuwe dramareeks van HBO die aantoont dat daten vandaag niet altijd een lachertje is. ‘I May Destroy You’ wordt omschreven als een reeks die seksuele toestemming in het hedendaagse leven onder de loep neemt en hoe in het moderne datinglandschap de grens tussen vrijheid en misbruik soms flinterdun is. Stevige materie, maar deze HBO-klepper giet het in een meeslepend verhaal van een vrouw die probeert te ontdekken wat er met haar gebeurd is tijdens een noodlottige uitgaansavond.

Synopsis

Arabella is een zorgeloze inwoner van Londen die beschikt over geweldige vrienden,  een vriendje en goede carrière als schrijver. Maar op een avond wordt er iets in haar drankje gedaan, wat heel haar leven overhoop haalt.

Trailer

 

 

Story image

Alle titels uit Play zijn ook beschikbaar in Play More.

Gemini Man

Vanaf 20 juni
​Première op 20/06 om 21u op Play More Cinema. Doorlopend beschikbaar in de TV-theek.

De oude Will Smith vs. de jonge Will Smith. De carrière van Will Smith heeft de laatste tijd een tweede adem gekregen. Zijn recente samenwerking met Adil El Arbi en Bilall Fallah leverde een heuse blockbuster op met 'Bad Boys for Live' en in ‘Gemini Man’ kreeg hij niet één, maar twee hoofdrollen. De film maakte gebruikt van revolutionaire technologie om twee versies van Will Smith op het scherm te toveren. Twee versies die regelmatig met elkaar in de clinch gaan, verwikkeld raken in schietpartijen en spectaculaire achtervolgingen. Allemaal netjes geregisseerd door Ang Lee (‘Life of Pi’, ‘Hulk’).

 Synopsis

Henry Brogan is een moordenaar op leeftijd, werkzaam voor de NSA, die van plan is zijn carrière de rug toe te keren. Zijn opdrachtgevers willen hem echter niet laten gaan en maken een kloon van hem.

Trailer

 

Angel Has Fallen

Vanaf 13 juni
​Première op 13/06 om 21u op Play More Cinema. Doorlopend beschikbaar in de TV-theek.

007, Jason Bourne en Ethan Hunt, move over! Geheimagent Mike Banning heeft zich de laatste jaren een heuse weg geschoten, geknokt, gevloekt en gemept om de leider van de Verenigde Staten te verdedigen tegen nietsontziende terroristen. De Schotse acteur Gerard Butler heeft zich met deze ultra-fysieke rol een plaatsje verovert tussen de allergrootste knokkers uit de filmgeschiedenis. In deze ‘Angel Has Fallen’ wordt Banning evenwel zelf beschuldigd van een aanslag. Aan hem om in een explosief kat-en-muisspel kogelregens, halve legers en man-tegen-man gevechten zijn onschuld blood te leggen.

 Synopsis

Geheimagent Mike Banning wordt beschuldigd van poging tot moord op de president. Wat volgt is een ware klopjacht op hem door zijn eigen collega's en de FBI. Mike moet zich haasten om zijn naam te zuiveren.

Trailer

 

Alita: Battle Angel

Vanaf 14 juni
​Première op 14/06 om 21u op Play More Cinema. Doorlopend beschikbaar in de TV-theek.

Een samenwerking tussen regisseurs Robert Rodriguez en James Cameron. Een adaptatie van een manga-reeks over een post-apocalyptische wereld met brutaal geweld en een jonge vrouw in de hoofdrol. Een film twintig jaar in de maak omdat de CGI pas nu echt op punt staat. Alita: Battle Angel is een nieuwe SF-epic boordevol oogverblindende CGI, duizelingwekkende actiescènes en spectaculaire robo-mayhem.

 Synopsis

Een vrouwelijke cyborg wordt terug tot leven gewekt, maar herinnert zich niets meer over haar verleden. Ze gaat op zoek naar antwoorden.

Trailer

 

Midsommar

Vanaf 6 juni
​Première op 6/06 om 21u op Play More Cinema. Doorlopend beschikbaar in de TV-theek.

In 2018 leverde regisseur Ari Aster de horrorsensatie ‘Hereditary’ af en ook dit jaar jaagt hij ons de stuipen op het lijf met zijn nieuwste prent. ‘Midsommar’ dompelt je onder in een lekker onheilspellend en sinister sfeertje dat we maar al te goed kennen van ‘Hereditary’. Alleen gebeurt deze keer gebeurt alles wel op klaarlichte dag. Florence Pugh is weergaloos als hoofdrolspeelster Dani. Kijken op eigen risico.

Synopsis

Dani trekt met haar vriend Christian naar een afgelegen dorp in Zweden. Tijdens hun verblijf komen ze tot de ontdekking dat de bewoners deelnemen aan een reeks bizarre en seizoensgebonden tradities.

Trailer

 

Rambo: Last Blood

Vanaf 27 juni.
​Première op 27/06 om 21u op Play More Cinema. Doorlopend beschikbaar in de TV-theek.

Bompa Stallone slaat weer keihard toe. Sylvester Stallone heeft zo stilaan een leeftijd bereikt waarmee wij ons eerder in een schommelstoel met een goed boek en een frisse ijsthee voorstellen. Niet Sly. In dit – waarschijnlijk – laatste optreden van John Rambo krijgt de Vietnamveteraan het aan de stok met een leger Mexicaanse drugscriminelen. Niet zo slim van die Mexicanen, want in deze ‘Last Blood’ kruipt Rambo pas echt helemaal in de rol van snoeiharde beul. Opgelet voor rondvliegende bloedspetters!

Synopsis

Een tragische gebeurtenis zorgt ervoor dat John Rambo voor een laatste keer in actie moet schieten. 

Trailer

 

GALLERIJ

Meer foto's van recente series kan je vanaf nu ook vinden via de online beeldbank van Telenet Play: https://press.telenet.be/media

 

Eline Van Hooydonck
Eline Van Hooydonck Communication Advisor, oona agency
Entertainment
Over Telenet BV

Als aanbieder van entertainment- en telecommunicatiediensten in België is Telenet Group steeds op zoek naar de perfecte beleving in de digitale wereld voor zijn klanten. Het bedrijf spitst zich onder de merknaam Telenet toe op het aanbieden van digitale televisie, hogesnelheidsinternet en vaste en mobiele telefoniediensten aan residentiële klanten in Vlaanderen en Brussel.

Onder de merknaam BASE levert het mobiele telefonie in België. De afdeling Telenet Business bedient de zakelijke markt in België en Luxemburg met connectiviteits-, hosting- en security oplossingen. Meer dan 3000 medewerkers hebben samen 1 doel voor ogen: leven en werken eenvoudiger en aangenamer maken.

Telenet Group is een onderdeel van Telenet Group Holding nv en is genoteerd op Euronext Brussel onder ticker symbool TNET. Voor meer informatie, surf naar www.telenet.be. Liberty Global - één van 's werelds grootste geconvergeerde video-, breedband- en communicatiebedrijven - innoveert en versterkt mensen in zes landen in Europa om optimaal gebruik te maken van de digitale revolutie. Liberty Global bezit een rechtstreeks belang van 58,9% in Telenet Group Holding SA/NV (exclusief eventuele eigen aandelen die deze laatste van tijd tot tijd in zijn bezit heeft).

Op deze overviewpagina op de Streamz pressroom delen we de Streamz premières, de Streamz+ premières en de beeldenbank waarop alle visuals van alle series beschikbaar zijn.

Telenet BV
Liersesteenweg 4
2800 Mechelen
BTW BE 0473.416.418
RPR Antwerpen, afd. Mechelen