Play & Play More highlights maart 2019

Play & Play More highlights maart 2019

Alle titels uit Play zijn ook beschikbaar in Play More.

Story image

Veep 7

In de nacht van 31 maart op 1 april
Elke maandagnacht om 4u30 op Play More Cinema en in Play en Play More
Gelijk met de VS

Hilarische satirische kijk op het reilen en zeilen in het politieke universum van Washington. De HBO-serie is al zes jaar op rij één van de absolute hoogvliegers van het komische genre in de VS en heeft met ex-‘Seinfeld’ actrice én zesvoudig Emmy-winnares (!) Julia Louis-Dreyfus een absolute topper in de hoofdrol. De laatste drie seizoenen wonnen de prestigieuze Emmy Award voor Beste Comedy Serie. In dit zevende en laatste seizoen doet Selina Meyer misschien wel opnieuw een gooi naar het hoogste ambt met de hulp van een constitutioneel achterdeurtje. In de race naar het presidentschap wacht haar alvast de meest onverwachte tegenkandidaat.

Synopsis
In dit zevende en laatste seizoen doet Selina Meyer misschien wel opnieuw een gooi naar het hoogste ambt met de hulp van een constitutioneel achterdeurtje. In de race naar het presidentschap wacht haar alvast de meest onverwachte tegenkandidaat.

Trailer

Barry 2

In de nacht van 31 maart op 1 april
Elke maandagnacht om 5u op Play More Cinema en in Play en Play More
Gelijk met de VS.

Huurmoordenaar met acteerambities. De donkere komedie ‘Barry’ is een regelrechte voltreffer van HBO. Komiek Bill Hader haalde de mosterd voor deze serie uit één van zijn sketches voor ‘Saturday Night Live’ over een depressieve, slecht betaalde hitman. In plaats van zijn ‘mark’, een acteur, neer te leggen, sluit hij zich aan bij een toneelgezelschap – onder leiding van The Fonz! – en droomt hij van een Hollywoodcarrière. Bedolven onder de Emmy’s en Golden Globe-nominaties tracht Barry in dit tweede seizoen zijn eigen psyche te doorgronden. Is hij werkelijk door en door slecht?

Synopsis
In dit tweede seizoen tracht Barry zijn eigen psyche te doorgronden. Is hij werkelijk door en door slecht?

Trailer

Billions 4

Vanaf 21 maart
Elke donderdagnacht om 4u30 op Play More Cinema en in Play en Play More

‘Power is the ultimate currency.’ Emmy en Golden Globe-winnaars Paul Giamatti en Damian Lewis schitteren in dit complexe drama over de machtsstructuren en de politieke spelletjes van de high finance-wereld in New York. ‘Billions’ is een brandend actueel en provocatief kijkstuk waarin Giamatti als sluwe districtsrechter van New York de handen in elkaar slaat met de briljante, ambitieuze ‘hedge fund’-koning Bobby ‘Axe’ Axelrod. Hun brutale machtsstrijd heeft plaats gemaakt voor een confrontatie met hun gemeenschappelijke rivalen, o.a. Grigor Andolov (gespeeld door John Malkovich).

Synopsis
De brutale machtsstrijd tussen de districtsrechter van New York en ‘hedge fund’-koning Bobby ‘Axe’ Axelrod maakt plaats voor een confrontatie met hun gemeenschappelijke rivale, waaronder Grigor Andolov.

Trailer


Story image

Alle titels uit Play zijn ook beschikbaar in Play More.

Hereditary

Vanaf 2 maart
Première op 2/3 om 21u op Play More Cinema. Doorlopend beschikbaar in de TV-theek.

Niet voor gevoelige kijkers! ‘Hereditary’ valt nog het best te omschrijven als een pikzwart familiedrama dat helemaal ontspoort tot een paranormale horrortrip. Aangekondigd als de gruwelijkste horrorfilm van het jaar, bestempeld als ‘The Exorcist’ van 2018 en beschreven als de ‘engste horrorfilm van het jaar’. Regisseur Ari Aster knutselde met zijn debuutfilm een nagelbijtende horrorthriller in elkaar, die zich beetje bij beetje prijsgeeft en eenmaal de poorten naar de hel worden geopend, uitpakt met een waanzinnig gruwelijke finale. Bekijken op eigen risico!

Synopsis
Aan het vredige bestaan van de Grahams wordt abrupt een einde gemaakt wanneer een verschrikking hun thuis overneemt. Hierdoor wordt Annie, de moeder binnen het gezin, gedwongen om duistere paden te betreden.

Trailer

Deadpool 2

Vanaf 16 maart
Première op 16/3 om 21u op Play More Cinema. Doorlopend beschikbaar in de TV-theek.

De sexy ‘bad ass’ onder de superhelden! Deze spandex-figuur met superkrachten neemt zichzelf helemaal niet serieus en dat levert knettergekke cinema op. Thor, Hulk, Iron Man? Allemaal mietjes volgens Deadpool, die alle regels aan zijn laars lapt en je omverblaast met zotte actie, hilarische dialogen, aangebrande humor en posterboy Ryan Reynolds. In zijn tweede grofgebekte actie-avontuur krijgt Deadpool het aan de stok met Cable, een cyborgsoldaat uit de toekomst. Zet je schrap voor een perfecte mix van droge humor, popculturele verwijzingen en gore toestanden. Oh ja, Céline Dion zorgde voor de titelsong.

Synopsis
Wade Wilson werkt al twee jaar als de gemaskerde held Deadpool. Op een dag verliest hij echter alles waar hij van houdt. Hij geeft zichzelf hiervan de schuld. Maar wanneer Cable opduikt is hij genoodzaakt om in actie te schieten.

Trailer

Incredibles 2

Vanaf 9 maart
Première op 9/3 om 21u op Play More Cinema. Doorlopend beschikbaar in de TV-theek.

De leukste superheldenbende! Tegenwoordig is het drummen voor een plekje in de superheldenwereld met Marvel en DC die de meeste kostuums opeisen. De coolste, leukste en grappigste bende superhelden van allemaal zijn evenwel deze Incredibles, een familie boordevol figuren met elk hun eigen uitzonderlijke ‘set of skills’. Net als de eerste film tovert Pixar met dit tweede deel de perfecte mix van avonturenepos, SF-spektakel, familiefilm, comedy en natuurlijk superheldenactie op je scherm.

Synopsis
Bob Parr heeft samen met zijn vrouw Helen en hun drie kinderen een enigszins 'normaal' leven. Althans, voor een familie superhelden. De gezinssituatie komt echter onder druk te staan wanneer Bob in zijn eentje voor de kleine Jack Jack moet zorgen.

Trailer

Ant-Man and the Wasp

Vanaf 30 maart
Première op 30/3 om 21u op  Play More Cinema. Doorlopend beschikbaar in de TV-theek.

De kleinste superheld van Marvel. ‘Ant-Man’ is de meest onwaarschijnlijke superheld uit de gigantische Marvel-stal, maar hij levert wel de grappigste van alle Marvel-films op. De film overdondert ons met stevige actiescènes, coole gadgets, Michael Douglas én Michelle Pfeiffer (!), maar het is vooral de onweerstaanbare humor die aanstekelijk werkt en van deze prent een totaalspektakel maakt. Tel daar nog een perfect gecaste Paul Rudd en Evangeline Lilly bij en je hebt een van de betere Marvel-films.

Synopsis
Scott Lang worstelt met de gevolgen van zijn keuzes als een superheld en vader. Terwijl hij moeite heeft om zijn thuisleven met zijn verantwoordelijkheden als Ant-Man te herstellen, wordt hij geconfronteerd met een dringende nieuwe missie.

 

 

Entertainment
Over Telenet Group NV

Als aanbieder van entertainment- en telecommunicatiediensten in België is Telenet Group steeds op zoek naar de perfecte beleving in de digitale wereld voor zijn klanten. Het bedrijf spitst zich onder de merknaam Telenet toe op het aanbieden van digitale televisie, hogesnelheidsinternet en vaste en mobiele telefoniediensten aan residentiële klanten in Vlaanderen en Brussel.

Onder de merknaam BASE levert het mobiele telefonie in België. De afdeling Telenet Business bedient de zakelijke markt in België en Luxemburg met connectiviteits-, hosting- en security oplossingen. Meer dan 3000 medewerkers hebben samen 1 doel voor ogen: leven en werken eenvoudiger en aangenamer maken.

Telenet Group is een onderdeel van Telenet Group Holding nv en is genoteerd op Euronext Brussel onder ticker symbool TNET. Voor meer informatie, surf naar www.telenet.be. Liberty Global - één van 's werelds grootste geconvergeerde video-, breedband- en communicatiebedrijven - innoveert en versterkt mensen in zes landen in Europa om optimaal gebruik te maken van de digitale revolutie. Liberty Global bezit een rechtstreeks belang van 57,9% in Telenet Group Holding SA/NV (exclusief eventuele eigen aandelen die deze laatste van tijd tot tijd in zijn bezit heeft).

Op deze overviewpagina op de Streamz pressroom delen we de Streamz premières, de Streamz+ premières en de beeldenbank waarop alle visuals van alle series beschikbaar zijn.

Telenet Group NV
Liersesteenweg 4
2800 Mechelen