Play & Play More highlights maart 2020

Play & Play More highlights maart 2020

Alle titels uit Play zijn ook beschikbaar in Play More.

 

Story image

 


​Westworld Sz. 3

​Vanaf 16 maart, elke maandag vanaf 2u een nieuwe aflevering in Play en Play More in de tv-theek. Gelijk met de VS.

Na bijna een jaar en een half keren we terug naar de wondere en intrigerende wereld van ‘Westworld’. Straffer nog, Westworld komt naar ons en de hosts zijn deze keer de gasten in onze wereld. Breaking Bad-ster Aaron Paul wordt een belangrijk personage in dit nieuwe seizoen, maar het is opnieuw Dolores die zich opwerpt als de absolute hoofdrolspeler. Voor Dolores doemt er een nieuwe wereld aan de horizon op, de mensenwereld. Een wereld die Dolores nooit mocht betreden, maar nu ze er eindelijk is, het strijdtoneel vormt voor een meedogenloze en allesbeslissende oorlog. Maar een onverwachte tegenstander wacht haar op. En de Man in Black is nog steeds niet uitgespeeld.

Synopsis
Een synopsis van seizoen 3 werd nog niet gelekt, maar seizoen 2 eindigde met Dolores en Bernard op weg naar een nieuw hoofdstuk ... buiten het park!

Trailer

The Plot Against America Sz. 1
​Vanaf 17 maart, elke dinsdag vanaf 3u een nieuwe aflevering in Play en Play More in de TV-theek. Gelijk met de VS.

In ‘The Plot Against America’ zijn we, door de ogen van een Joodse familie, getuige van een alternatieve Amerikaanse geschiedenis. We ontdekken samen met hen de politieke blitzcarrière van vliegheld en populist Charles Lindbergh, van presidentskandidaat tot de persoon die een natie de weg naar het fascisme wijst. ‘The Plot Against America’ is gebaseerd op het geprezen en gelijknamige boek van Philip Roth. Niemand minder dan David Simon en Ed Burns (‘The Wire’, ‘Generation Kill’) traden op als scenaristen en producenten. De cast bestaat uit Hollywoodknallers als Winona Ryder, Zoe Kazan en John Turturro. Een absolute must see met een laatste episode die behoort tot het allerbeste van de laatste decennia.

Synopsis
De jaren 40. Charles Lindbergh is president van de Verenigde Staten. Zijn presidentschap wakkert haat en antisemitisme aan, wat een jongen en zijn gezin uit Newark aan den lijve ervaren.

Trailer

Meisje van plezier Sz. 1
Vanaf 1 maart doorlopend beschikbaar in de TV-theek in Play en Play More.

Flikken Maastricht-ster Angela Schijf kruipt in de huid van huisvrouw Nadine en krijgt in ‘Meisje van Plezier’ de klap van haar leven te verduren. Haar man heeft een affaire. Niet zomaar een affaire, maar één met haar zus Xanna. Nu ze op haar eigen benen moet staan, komt ze in contact met een oude vriendin. Die doet haar een verrassend carrièrevoorstel: high class escort worden. ‘Meisje van Plezier’ bevat een stevig aantal ondeugende en stomende vrijscènes, maar vooral een ijzersterke vrouwenrol voor Angela Schijf. Naar een scenario van actrice/regisseur Halina Reijn (‘Zwartboek’, ‘Instinct’).

Synopsis
​Een huisvrouw komt er met haar twee kinderen alleen voor te staan nadat ze in de steek is gelaten door haar man. Die is er vandoor met haar halfzus. Ze gaat daarop aan de slag als luxe callgirl.

Trailer

Influencers Sz. 1
Vanaf 8 maart doorlopend beschikbaar in de TV-theek in Play en Play More.

Iedereen die thuis is op het WereldWijdeWeb kent ze wel, de #foodies, #vloggers, #followme en #instaTravellers, die maar al te krampachtig proberen om mensen naar hun kanalen te lokken. In ‘Influencers’ wordt – op humoristische wijze – de draak gestoken met mensen die zich via sociale media trachten te profileren als trendsetters. Daarmee doen ze een niet zo erg succesvolle gooi naar hun eigen eeuwige #InstaFame op het internet.

Synopsis
In ‘Influencers’ wordt – op humoristische wijze – de draak gestoken met mensen die zich via sociale media trachten te profileren als trendsetters.

Trailer: geen trailer beschikbaar

 

 

Story image

Alle titels uit Play zijn ook beschikbaar in Play More.

Men in Black: International
Vanaf 21 maart

Première op 21/03 om 21u op Play More Cinema. Doorlopend beschikbaar in de TV-theek.

Reboot van de immens populaire sciencefiction reeks. Deze keer niet met Will Smith en Tommy Lee Jones, maar wel met het uitstekende komische duo Chris Hemsworth en Tessa Thompson. Na hun wervelende samenspel in ‘Thor: Ragnarok’ knalt het duo ook deze keer van het scherm in een klopjacht die hen over heel de planeet brengt, confronteert met een aantal wansmakelijke aliens en in verschillende beschamende situaties verzeild raken. Gelukkig kan de ‘neurolyzer’ af en toe bovengehaald worden.

Synopsis
De Men in Black zijn terug om de Aarde te beschermen tegen buitenaardse gedrochten. Maar kunnen ze komaf maken met de mol in hun organisatie?

Trailer

Child's Play
Vanaf 20 maart

Première op 20/03 om 21u op Play More Cinema. Doorlopend beschikbaar in de TV-theek.

De gruwelijkste kinderpop van de jaren 80 is terug! Je moet geen horror fan zijn om te weten wie Chucky is. Talrijke angstaanjagende helletochten beleefde deze ‘good guy’, maar geen enkele wist het lekker wansmakelijke niveau van het origineel te evenaren. Met deze remake probeert Chucky een nieuwe generatie tieners de stuipen op het lijf te jagen en daarvoor maakt hij handig gebruikt van de digitale wereld. Het levert een bloedstollende old-school horror prent op met stevige gruwelscènes, bloederige momenten, grappige dialogen en Mark ‘Skywalker’ Hamill als de stem van Chucky.

Synopsis
Een moeder geeft haar kind een speelgoedpop cadeau. Wat blijkt: de pop leeft en is een psychopathische moordenaar.

Trailer

The Secret Life of Pets 2
Vanaf 14 maart

Première op 14/03 om 21u op Play More Cinema. Doorlopend beschikbaar in de TV-theek.

De makers van ‘Despicable Me’ en ‘Minions’ slaan weer toe! ‘The Secret Life of Pets 2’ is een vrolijke vervolgfilm en een kruising tussen ‘Zootropolis’ en ‘Toy Story’ waarin we de hilarische avonturen volgen van de trouwe terriër Max, de slome kat Chloë en het schattige maar gestoorde konijntje Snowball. Nestel je in de zetel voor een briljante opeenstapeling van visuele grappen, actiemomenten en fysieke humor. Dierenplezier voor jong en oud!

Synopsis
Een familiereisje naar een boerderij zet het leven van Max opnieuw op zijn kop. Ondertussen beleven Max' achtergebleven vrienden in New York hun eigen avonturen.

Trailer

Dragged Across Concrete
​Vanaf 22 maart

Première op 22/03 om 21u op Play More Cinema. Doorlopend beschikbaar in de TV-theek.

De regisseur van ‘Bone Tomahawk’ en ‘Brawl in Cell Block 99’ is terug met een rauwe politiek incorrecte politiethriller. Voor deze misdaadthriller wist S. Craig Zahler het formidabele duo Vince Vaughn en Mel Gibson te strikken. Beide heren blinken uit als ontspoorde detectives in deze bij momenten staalharde thriller boordevol bankovervallen, woeste criminelen en een explosieve finale. Geen film voor doetjes!

Synopsis
Wanneer er videobeelden van twee politiemannen opduiken waarop hun onconventionele werkwijze te zien is, worden ze geschorst. Krap bij kas en zonder opties ziet het tweetal geen andere uitweg dan zich in de criminele onderwereld te storten.

Trailer

Booksmart

Vanaf 18 maart

Première op 18/03 om 21u op Play More Cinema. Doorlopend beschikbaar in de TV-theek.

Deze film wordt steevast in één adem genoemd met ‘Superbad’, maar deze tienerkomedie van Olivia Wilde – jawel, de actrice van TRON: Legacy en Vinyl maakt hier haar regiedebuut – overtreft die tienerkomedie op alle vlakken. Centraal staat het duo Kaitlyn Dever en Beanie Feldstein – de zus van Jonah Hill – die op het einde van hun middelbare school ontdekken dat ondanks al het harde studeren en zich onthouden van alle geneugten van de jeugd, hun vrome leventjes niets extra’s heeft opgeleverd. Ook de fuifbeesten van de klas zijn immers toegelaten aan de Ivy League universiteiten. Het duo besluit de laatste nacht voor hun afstudeerceremonie eens stevig de bloemetjes buiten te zetten en al hun achterstand in één ruk goed te maken. Een trip die je niet snel vergeet!

Synopsis

Twee beste vriendinnen staan aan de vooravond van hun diploma uitreiking. Op dat moment beseffen ze dat ze minder hard hadden moeten werken en meer hadden moeten feesten.

Trailer

GALLERIJ

Story image

 

 

 

Eline Van Hooydonck
Eline Van Hooydonck Communication Advisor, oona agency
Entertainment
Over Telenet BV

Als aanbieder van entertainment- en telecommunicatiediensten in België is Telenet Group steeds op zoek naar de perfecte beleving in de digitale wereld voor zijn klanten. Het bedrijf spitst zich onder de merknaam Telenet toe op het aanbieden van digitale televisie, hogesnelheidsinternet en vaste en mobiele telefoniediensten aan residentiële klanten in Vlaanderen en Brussel.

Onder de merknaam BASE levert het mobiele telefonie in België. De afdeling Telenet Business bedient de zakelijke markt in België en Luxemburg met connectiviteits-, hosting- en security oplossingen. Meer dan 3000 medewerkers hebben samen 1 doel voor ogen: leven en werken eenvoudiger en aangenamer maken.

Telenet Group is een onderdeel van Telenet Group Holding nv en is genoteerd op Euronext Brussel onder ticker symbool TNET. Voor meer informatie, surf naar www.telenet.be. Liberty Global - één van 's werelds grootste geconvergeerde video-, breedband- en communicatiebedrijven - innoveert en versterkt mensen in zes landen in Europa om optimaal gebruik te maken van de digitale revolutie. Liberty Global bezit een rechtstreeks belang van 58,9% in Telenet Group Holding SA/NV (exclusief eventuele eigen aandelen die deze laatste van tijd tot tijd in zijn bezit heeft).

Op deze overviewpagina op de Streamz pressroom delen we de Streamz premières, de Streamz+ premières en de beeldenbank waarop alle visuals van alle series beschikbaar zijn.

Telenet BV
Liersesteenweg 4
2800 Mechelen
BTW BE 0473.416.418
RPR Antwerpen, afd. Mechelen