Play & Play More highlights mei 2019

Play & Play More highlights mei 2019

Alle titels uit Play zijn ook beschikbaar in Play More.

Story image

The Name of the Rose

Vanaf 5 mei doorlopend beschikbaar in de TV-theek in Play en Play More

Na het wereldberoemde boek van Umberto Eco en de legendarische verfilming met Sean Connery en Christian Slater, is daar nu de prestigieuze internationale serie met John Turturro, Rupert Everett en Michael Emerson (‘Lost’) in de hoofdrollen. Italië, 1327. De Franciscaanse monnik William of Baskerville en zijn novice Adso von Melk arriveren in een afgelegen klooster in de Alpen. Hier zijn ze getuige van een aantal mysterieuze moorden. Terwijl Baskerville en Melk een onderzoek voeren en de moordenaar trachten te vatten, worden ze zelf streng in het oog gehouden door de nietsontziende inquisiteur Bernard Gui.

Synopsis
In een afgelegen klooster in de Alpen worden een aantal mysterieuze moorden gepleegd. De Franciscaanse monnik William of Baskerville en zijn novice Adso von Melk starten een onderzoek.

Trailer

Chernobyl

In de nacht van 5 op 6 mei
Elke maandagnacht om 3u op Play More Cinema en in Platy en Play More in de tv-theek
Gelijk met de VS

1986, de nucleaire ramp in Tsjernobyl, het nooit eerder vertelde waargebeurde verhaal. Tsjernobyl, 26 april 1986. Een explosie in een nucleaire installatie in Oekraïne, toen nog een onderdeel van de Sovjet-Unie, zorgt voor een gigantische nucleaire ramp met gevolgen tot in Scandinavië en West-Europa. HBO goot deze moeder der rampen in een beklijvend 5-delig thrillerdrama met een absolute topcast: Jared Harris (‘Mad Men’), Stellan Skarsgard (‘Good Will Hunting’) en Emily Watson (‘Breaking the Waves’).

Synopsis
26 april 1986. Er ontploft een kernreactor in Tsjernobyl. Heel Europa wordt bedreigd door een radioactieve wolk. De plaatselijke bevolking probeert de ramp binnen de perken te houden.

Trailer

The Magicians 4

Vanaf 12 mei doorlopend beschikbaar in de TV-theek in Play en Play More

De terugkeer van magie! Het derde seizoen van ‘The Magicians’ eindigde met een gigantische game-changer. Seizoen 4 van ‘The Magicians’ belooft ons opnieuw te overdonderen met magische mysteries en gevaarlijke avonturen in een hipster-versie van en kruising tussen Harry Potter en The Chronicles of Narnia. Gebaseerd op de populaire boekentrilogie van Lev Grossman tovert ‘The Magicians’ ons naar de wonderlijke wereld van een groepje tieners, opgeleid tot magiërs. In het vierde seizoen krijgen ze het niet alleen aan de stok met het gevreesde Monster, een sinistere schurk, maar proberen ze ook hun identiteit en krachten terug te krijgen die hen ontnomen werden door de Order of the Librarians.

Synopsis
Magie is terug, maar wel onder controle van de bibliotheek. Ondertussen herinneren The Magicians zich niets meer van hun verleden als magiërs.

Trailer


Story image

Alle titels uit Play zijn ook beschikbaar in Play More.

Hotel Artemis

Vanaf 4 mei
Première op 4/5 om 21u op Play More Cinema. Doorlopend beschikbaar in de TV-theek

Criminelen moeten zich ook ergens laten verzorgen. Scenarist Drew Pearce (‘Mission: Impossible – Rogue Nation’, ‘Iron Man 3’) strikte Jodie Foster voor zijn regiedebuut. Een dystopische actiethriller in een toekomstig Los Angeles dat zich het best omschrijft als John Wick meets Reservoir Dogs meets Blade Runner. Het levert een stijlvolle en brutale kijkbeurt op met een resem ultra-slechteriken gespeeld door de crème de la crème van Hollywood, zowel jonge honden als ervaren bad boys. Alleen al de moeite voor die ene machtige actiescène met Sofia Boutella in een rode jurk.

Synopsis
In de nabije toekomst worden in Los Angeles sinistere criminelen verzorgd in een ondergronds ziekenhuis dat zich bevindt in het hotel Artemis. We volgen de verpleegkundige Jean Thomas die aan het hoofd staat van het hospitaal.

Trailer

The Equalizer 2

Vanaf 18 mei
Première op 18/5 om 21u op Play More Cinema. Doorlopend beschikbaar in de TV-theek

Barmhartige Samaritaan meets ‘The Terminator’ in dit meedogenloze vervolg op de hitfilm ‘The Equalizer’ met een waanzinnig koelbloedige Denzel Washington. ‘The Equalizer 2’ gaat verder waar de eerste film stopte, of beter gezegd, hij gaat veel verder. Brutale afslachtingen, meedogenloze moorden, hondsbrutale gevechten. Denzel mept, knokt, schiet en snijdt er stevig op los.

Synopsis
Robert McCall dient een onwrikbare gerechtigheid voor de onderdrukten zodat zij hun stem kunnen laten horen. Maar de vraag is hoe ver hij zal gaan als het iemand betreft die hij liefheeft.

Trailer

Under the Silver Lake

Vanaf 11 mei
Première op 11/5 om 21u op Play More Cinema. Doorlopend beschikbaar in de TV-theek

Enigmatische filmtrip. ‘Under the Silver Lake’ is de ‘WTF-film’ van deze maand. Een geflipte mysterieuze detectivethriller met Andrew ‘Spider-Man’ Garfield in de hoofdrol. Hij schittert als een nerdy amateurdetective die op zoek gaat naar zijn verdwenen sexy overbuurmeisje. David Robert Mitchell, regisseur van horrorhit ‘It Follows’, doet je verdwalen in een popcultureel labyrint, boordevol cryptische boodschappen op ontbijtgranenverpakkingen en in popdeuntjes, referenties naar LA-noir thrillers. Niets kan je voorbereiden op deze spannende en sensuele wereld van mysteries, fantasie en onvoorspelbaarheid. 

Synopsis
Los Angeles. We volgen Sam, die in de ban raakt van de verdwijning van de mysterieuze Sarah en van de vreemde moord op een miljardair. Hij ontdekt een link tussen de misdaad en een serie gedode honden.

Trailer

BlacKkKlansman

Vanaf 25 mei
Première op 25/5 om 21u op Play More Cinema. Doorlopend beschikbaar in de TV-theek

Een van de beste films van Spike Lee. De Amerikaanse regisseur staat bekend voor zijn geëngageerde cinema, maar ‘BlacKkKlansman’ overtreft het allemaal. Je zou het nooit geloven, maar ‘this joint is based on some fo’ real, fo’ real shit’. De zoon van Denzel Washington schittert als infiltrant in de Ku Klux Klan in een seventieskomedie die zware thema’s op een frisse, grappige en inventieve wijze brengt. Maar laat er geen twijfel over bestaan, Lee steekt er ook serieus wat woede in. Vooral de laatste scènes hakken er stevig in.

Synopsis
Het waargebeurde verhaal van de Afro-Amerikaanse agent Ron Stallworth die succesvol de Ku Klux Klan-afdeling van Colorado infiltreerde in de jaren 70.

Trailer

 

 

Entertainment
Over Telenet Group NV

Als aanbieder van entertainment- en telecommunicatiediensten in België is Telenet Group steeds op zoek naar de perfecte beleving in de digitale wereld voor zijn klanten. Het bedrijf spitst zich onder de merknaam Telenet toe op het aanbieden van digitale televisie, hogesnelheidsinternet en vaste en mobiele telefoniediensten aan residentiële klanten in Vlaanderen en Brussel.

Onder de merknaam BASE levert het mobiele telefonie in België. De afdeling Telenet Business bedient de zakelijke markt in België en Luxemburg met connectiviteits-, hosting- en security oplossingen. Meer dan 3000 medewerkers hebben samen 1 doel voor ogen: leven en werken eenvoudiger en aangenamer maken.

Telenet Group is een onderdeel van Telenet Group Holding nv en is genoteerd op Euronext Brussel onder ticker symbool TNET. Voor meer informatie, surf naar www.telenet.be. Liberty Global - één van 's werelds grootste geconvergeerde video-, breedband- en communicatiebedrijven - innoveert en versterkt mensen in zes landen in Europa om optimaal gebruik te maken van de digitale revolutie. Liberty Global bezit een rechtstreeks belang van 57,9% in Telenet Group Holding SA/NV (exclusief eventuele eigen aandelen die deze laatste van tijd tot tijd in zijn bezit heeft).

Op deze overviewpagina op de Streamz pressroom delen we de Streamz premières, de Streamz+ premières en de beeldenbank waarop alle visuals van alle series beschikbaar zijn.

Telenet Group NV
Liersesteenweg 4
2800 Mechelen