Play & Play More highlights oktober 2019

Play & Play More highlights oktober 2019

Alle titels uit Play zijn ook beschikbaar in Play More.

Story image

Watchmen S1
Première in de nacht van 20 op 21 oktober
Elke zondagnacht om 3u op Play More Cinema en in Play en Play More in de tv-theek
Gelijk met de VS

Op zoek naar een nieuwe blockbusterserie na acht seizoenen Game of Thrones? Enter Watchmen, een adaptatie van de gelijknamige cult graphic novel. De donkere en gewelddadige superheldenreeks wordt algemeen bestempeld als onverfilmbaar en volgens fans enkel realiseerbaar als een serie op… HBO. Het kwaliteitshuis nam de uitdaging aan. Verwacht geen zuivere verfilming van de graphic novel, maar eerder een ‘remix’. Het verhaal speelt zich natuurlijk af in de wereld die stripauteur Moore en tekenaar Gibbons creëerden, maar dan in een hedendaagse setting en voorzien van een frisse, originele blik.

Synopsis
Robert Redford is al 26 jaar de president van de VS. Gemaskerde helden zijn al jaren verboden. Maar toch zijn er een paar mysterieuze figuren die een revolutie willen starten. Who watches the Watchmen?

Trailer

On Becoming a God in Central Florida S1
Première in de nacht van 30 oktober op 1 oktober. 
Elke maandagnacht om 4u op Play More Cinema en in Play en Play More in de tv-theek

Deze donkerkomische, eigenzinnige en satirische dramaserie speelt zich af in de jaren 90 en duwt je kopje onder in een wereld van uitgekiende promopraatjes, de jacht op de American Dream, Sunshine State Florida en een piramidespel met grote gevolgen. Alleen al de moeite voor een uitmuntende Kirsten Dunst, maar zeker ook kijken omwille van de talrijke plotwendingen, het jaren 90-sfeertje en een opvallende bijrol van Alexander Skarsgård. Je herkent hem bijna niet in zijn veel te groot maatpak en bijzonder absurd kapsel.

Synopsis
Krystal Gill werkt in een waterpark en wil haar leven over een nieuwe boeg gooien. Ze bedenkt een frauduleus plan om zichzelf op te werken binnen Founders American Merchandise, met alle gevolgen van dien.

Trailer

War of the Worlds S1
Vanaf 30 oktober wekelijks een nieuwe aflevering beschikbaar in de TV-theek in Play en Play More.

Het wereldberoemde boek van H.G. Wells krijgt een nieuwe bewerking. Deze keer spelen de gebeurtenissen zich af in het hedendaagse Europa. Astronauten ontdekken een bericht uit een ander melkwegstelsel. Niet veel later is de mensheid bijna volledig uitgeroeid. De weinige overlevenden trachten uit te zoeken wie deze ‘aliens’ nu juist zijn en waarom ze het op ons gemunt hebben. Tijdens de eerste vier afleveringen zat de Belg Gilles Coulier (‘De Dag’, ‘Cargo’, ‘Bevergem’) in de regiestoel. Gabriel Byrne en Elizabeth McGovern spelen de hoofdrollen.

Synopsis
Het wereldberoemde boek van H.G. Wells krijgt een nieuwe bewerking. Deze keer spelen de gebeurtenissen zich af in het hedendaagse Europa.

Mr Robot S4
Première in de nacht van 6 op 7 oktober. 
Elke zondagnacht om 5u00 op Play More Cinema en in Play en Play More in de tv-theek
Gelijk met de VS

De tijd is weer aangebroken om met je hoodie en je laptop in de zetel plaats te nemen om een nieuw seizoen van ‘Mr. Robot’ te ontcijferen. Seizoen 3 liep twee jaar geleden af, maar  Elliot's werk is nog niet rond. De strijd tegen het machtige E Corp – en bij uitbreiding alle financiële en overheidsinstellingen – gaat zijn ultieme fase in. In dit vierde en laatste seizoen keert de originele cast terug met daarbij o.a. Rami Malek, Christian Slater, Portia Doubleday en Carly Chaikin.

Synopsis
Twee jaar is het geleden sinds de finale van seizoen 3, maar voor Elliot is het werk nog niet af. De strijd tegen het machtige E Corp – en bij uitbreiding alle financiële en overheidsinstellingen – gaat zijn ultieme fase in.

Trailer

 

Silicon Valley S6
Première in de nacht van 27 op 28 oktober. 
Elke zondagnacht om 4u00 op Play More Cinema en in Play en Play More in de tv-theek
Gelijk met de VS

De high-tech goudkoorts tiert opnieuw welig in het zesde en laatste seizoen van een van de beste komische series van het moment. Grote ideeën en nog grotere ego’s vechten het met elkaar uit in een nieuwe fase van de succesvolle start-up Pied Piper. Verwacht je opnieuw aan tech-drama, hilarische gags en absurde situaties. De HBO-hitkomedie zag zijn vorige vijf seizoenen telkens genomineerd voor de prestigieuze Emmy voor Beste Komische Serie.

Synopsis
Grote ideeën en nog grotere ego’s vechten het met elkaar uit in een nieuwe fase van de succesvolle start-up Pied Piper.

Trailer

Mrs. Fletcher S1
Première in de nacht van 27 op 28 oktober. 
Elke zondagnacht om 4u30 op Play More Cinema en in Play en Play More in de tv-theek
Gelijk met de VS

Sexy, komische HBO-serie met Kathryn Hahn (‘Transparent’, ‘Bad Moms’). ‘Mrs. Fletcher’ is een dubbel coming of age-verhaal dat de impact exploreert van internetporno en sociale media op het leven van Eve Fletcher, een alleenstaande moeder, en haar zoon Brendan die net naar de universiteit gaat. Gebaseerd op de gelijknamige bestseller van Tom Perrotta (‘The Leftovers’). De pilot werd ingeblikt door Nicole Holofcener (‘Sex and the City’, ‘Six Feet Under’).

Synopsis
Een alleenstaande moeder wiens zoon is gaan studeren wil haar leven over een nieuwe boeg gooien.

Trailer

 

Story image

Alle titels uit Play zijn ook beschikbaar in Play More.

Cold Pursuit
Vanaf 13 oktober
Première op 13 oktober om 21u op Play More Cinema. Doorlopend beschikbaar in de TV-theek.

Liam Neeson in ‘Taken’-mode. De steracteur uit ‘Schindler’s List’ heeft zich de laatste jaren omgevormd tot een waanzinnig potente actieheld. Ook in ‘Cold Pursuit’ heeft Neeson weer een eitje te pellen met een stelletje criminele schoften. Neeson kruipt in de huid van een sneeuwruimer die achter de moordenaars van zijn zoon aangaat. Doe je winterjas maar aan, want Neeson gaat uiterst koelbloedig te werk.

Synopsis
Een rouwende sneeuwruimer wil wraak op de drugsdealers die zijn zoon hebben vermoord.

Trailer

The Girl in the Spider's Web
Vanaf 5 oktober
Première op 5 oktober om 21u op Play More Cinema. Doorlopend beschikbaar in de TV-theek.

Nieuwe actiethriller in het Millennium-universum van Stieg Larsson. Lisbeth Salander, de grimmige cyberpunk uit de originele trilogie, maakt haar terugkeer in dit gloednieuwe vierde deel. Ditmaal neemt het meisje met de drakentattoo het op tegen spionnen, cybercriminelen en corrupte figuren in een waanzinnig spannende topthriller. Na Noomi Rapace en Rooney Mara mag deze keer Claire Foy, de ster van de dramaserie ‘The Crown’, transformeren tot de uitgekiende, meedogenloze en vleesgeworden vechtmachine die Lisbeth Salander heet.

Synopsis
De jonge hacker Lisbeth Salander werpt zich op als de wraakzuchtige vrouw die mannen hun misdaden betaald zet. Ze komt met de journalist Mikael Blomkvist in een web van spionnen, cybercriminelen en corrupte ambtsbekleders terecht.

Trailer

Creed II
Vanaf 19 oktober
Première op 19 oktober om 21u op Play More Cinema. Doorlopend beschikbaar in de TV-theek.

De bokshandschoenen liggen weer klaar! De ‘Rocky’-franchise leek ten einde, maar dan kwam daar plots Adonis Creed aan de horizon. Als zoon van Apollo en leerling van Rocky Balboa ontpopte hij zich met zijn eerste film tot een heuse sensatie. In part II komt de nieuwe bokssensatie oog in oog met zijn verleden. De terugkeer van het legendarische personage Ivan Drago gaat gepaard met de introductie van een nieuw boksfenomeen: Viktor Drago. Stap mee in de ring voor de zevende bokstopper in de Rocky-franchise en laat je KO slaan door dit overweldigende sportdrama.

Synopsis
Adonis Creed staat voor zijn grootste uitdaging ooit. Tegelijkertijd heeft hij persoonlijke verplichtingen en moet hij trainen voor zijn volgende grote wedstrijd. Zijn tegenstander Viktor Drago, zoon van Ivan Drago, is geen onbekende voor zijn familie.

Trailer

Aquaman
Vanaf 26 oktober
Première op 26 oktober om 21u op Play More Cinema. Doorlopend beschikbaar in de TV-theek.

Fantastisch wildwateravontuur. Critici bestempelden ‘Aquaman’ als ‘de beste DC-superheldenfilm sinds The Dark Knight’, een ‘onderwaterversie van Star Wars’ en ‘één groot wild leuk avontuur’. Wij bevestigen dat we nog nooit zoveel fun hebben gehad met een DC-prent. Jason Momoa, ook wel bekend als spierbundel Khal Drogo uit ‘Game of Thrones’, schittert als Arthur Curry aka Aquaman in een onderwateravontuur dat knalt van begin tot eind, ons onderdompelt in een fantastische nieuwe wereld en ongeziene special effects op je scherm tovert. De popcornfilm van de maand!

Synopsis
Arthur Curry, beter bekend als Aquaman, zal uit de schaduw moeten treden en zich een ware leider moeten tonen als Heerser van de 7 Zeeën.

Trailer

Eline Van Hooydonck
Eline Van Hooydonck oona
Riema Reybrouck oona

 

 

 

 

 

Entertainment
Over Telenet BV

Als aanbieder van entertainment- en telecommunicatiediensten in België is Telenet Group steeds op zoek naar de perfecte beleving in de digitale wereld voor zijn klanten. Het bedrijf spitst zich onder de merknaam Telenet toe op het aanbieden van digitale televisie, hogesnelheidsinternet en vaste en mobiele telefoniediensten aan residentiële klanten in Vlaanderen en Brussel.

Onder de merknaam BASE levert het mobiele telefonie in België. De afdeling Telenet Business bedient de zakelijke markt in België en Luxemburg met connectiviteits-, hosting- en security oplossingen. Meer dan 3000 medewerkers hebben samen 1 doel voor ogen: leven en werken eenvoudiger en aangenamer maken.

Telenet Group is een onderdeel van Telenet Group Holding nv en is genoteerd op Euronext Brussel onder ticker symbool TNET. Voor meer informatie, surf naar www.telenet.be. Liberty Global - één van 's werelds grootste geconvergeerde video-, breedband- en communicatiebedrijven - innoveert en versterkt mensen in zes landen in Europa om optimaal gebruik te maken van de digitale revolutie. Liberty Global bezit een rechtstreeks belang van 58,28% in Telenet Group Holding SA/NV (exclusief eventuele eigen aandelen die deze laatste van tijd tot tijd in zijn bezit heeft).

Op deze overviewpagina op de Streamz pressroom delen we de Streamz premières, de Streamz+ premières en de beeldenbank waarop alle visuals van alle series beschikbaar zijn.

Telenet BV
Liersesteenweg 4
2800 Mechelen
BTW BE 0473.416.418
RPR Antwerpen, afd. Mechelen