Play en Play More highlights januari 2019

Play en Play More highlights januari 2019

True Detective 3

Vanaf 14 januari, elke maandagnacht, om 3u op Play More Cinema en in Play en Play More in de TV-theek. Gelijk met de VS

De intrigerende verhaallijnen. De sfeervolle setting. De adembenemende cinematografie. De unieke look. HBO-topper ‘True Detective’ beschikt over een heleboel fantastische troefkaarten. En dan hebben we de grootste nog niet eens vermeld: de hoofdrolspelers. Het derde seizoen pakt uit met een machtige combo van Oscarwinnaar Ali Mahershala en ervaren rot Stephen Dorff. Mysterie is het handelsmerk van ‘True Detective’ en ook dit derde seizoen baadt in een poel van donkere geheimen en onoplosbare puzzels. Meer dan ‘een verhaal dat zich focust op een lugubere misdaad in het hart van de Ozarks – een bergachtig gebied in Arkansas – en een mysterie dat zich over decennia uitspreidt’, willen de makers niet lossen.

Synopsis
Ex-detective Wayne Hays wordt al 35 jaar achtervolgd door een zaak uit 1980. In dat jaar verdwenen namelijk 2 kinderen, een verdwijning die nooit werd opgelost. Via een gesprek met een documentairemaker herbeleeft Hays de zaak opnieuw.

Trailer

Deadly Class

Vanaf 19 januari, elke zaterdagnacht, om 2u op Play More Cinema en in Play en Play More in de TV-theek. Gelijk met de VS

 Welkom in de tienerschool voor huurmoordenaars. Maak plaats Hogwarts, want King’s Dominion eist zijn plaats op als de coolste middelbare school van entertainmentland. Neo-nazi’s, toekomstige Yakuza, kinderen van CIA/FBI-signatuur en een hele resem jonge etnische bendeleden leren hier de kneepjes van het vak om zich om te toveren tot brutale en nietsontziende tienerhuurmoordenaars. Gebaseerd op de gelijknamige ‘graphic novel’ serveren de Russo’s, de broertjes achter ‘Avengers: Infinity War’, een donker, grauw en vuilbekkend jaren 80-sfeertje waarin geweld, waanzinnige personages en Marvel-achtige gevechten je woonkamer op haar grondvesten doet daveren.

Synopsis
Een dakloze tiener belandt in een privéschool waar jongeren worden opgeleid tot huurmoordenaars. Hij wordt er geconfronteerd met meedogenloze lessen, brutale medestudenten en een heleboel jeugdige onzekerheden.

Trailer

High Maintenance 3

Vanaf 21 januari, elke maandagnacht, om 4u30 op Play More Cinema en in Play en Play More in de TV-theek. Gelijk met de VS

Deze hipster-reeks groeide eerst uit tot de populairste webserie op videodienst Vimeo, waarna HBO de creatieve breinen achter ‘High Maintenance’ carte blanche gaf om er een volwaardige tv-serie van te maken. Verwacht je aan een urban portret van New York, boordevol intrigerende en kleurrijke personages uit verschillende milieus. Elk worden ze op hun wenken bediend door The Guy, een zelfstandige wiethandelaar, die als een soort Deliveroo aan huis bezorgt. Geen ‘stoner’-komedie, maar een stukje tv waar je innerlijk high van wordt.

 Synopsis
Het derde seizoen van ‘High Maintenance’ schotelt ons opnieuw een heleboel intrigerende en kleurrijke personages voor. Elk worden ze op hun wenken bediend door The Guy, een zelfstandige wiethandelaar, die als een soort Deliveroo aan huis bezorgt.

Trailer

Crashing 3

Vanaf 21 januari, elke maandagnacht, om 4u op Play More Cinema en in Play en Play More in de TV-theek. Gelijk met de VS

Judd Apatow, de comedy-koning van Hollywood, slaat opnieuw toe met het derde seizoen van ‘Crashing’. Een grappige ‘behind-the-scenes’ serie over het onvoorspelbare leven van een stand-up comedian. Pete Holmes speelt de hoofdrol en kruidde de show met zijn eigen comedy-ervaringen. Zo speelt een nieuw G-Star jasje dat Pete kocht een belangrijke rol, passeren een heleboel andere comedians - John Mulaney, Amy Schumer, Jamie Lee, Colin Quinn, Ray Romano, Emo Philips – de revue en is er een heuse hoofdrol weggelegd voor de legendarische New Yorkse comedyclub The Comedy Cellar.

Synopsis
In het derde seizoen van ‘Crashing’ speelt een nieuw G-Star jasje dat Pete kocht een belangrijke rol, passeren een heleboel andere comedians - John Mulaney, Amy Schumer, Jamie Lee, Colin Quinn, Ray Romano, Emo Philips – de revue en is er een heuse hoofdrol weggelegd voor de legendarische New Yorkse comedyclub The Comedy Cellar.

Trailer

The Pier

Vanaf 26 januari, om 3u op Play More Cinema en in Play en Play More in de TV-theek. Gelijk met de VS.

De nieuwe serie van de makers van ‘La Casa de Papel’. ‘The Pier’, de Engelstalige titel voor ‘El embarcadero’, is een mix van een misdaadverhaal en sensueel drama met prachtige cinematografie, intrigerende verhaallijnen en ‘El Profesor’ in een van de hoofdrollen. Alexandra wordt geconfronteerd met haar grootste nachtmerrie als ze door de politie wordt opgebeld om het levenloze lichaam van haar man te identificeren. Zelfmoord lijkt het verdict, maar hoe kan dat als ze slechts enkele uren voordien grootse toekomstplannen maakten. Maar het wordt nog erger als ze ontdekt dat haar man een dubbelleven leidde met een andere vrouw. Met een valse identiteit besluit ze de vrouw op te zoeken en alle geheimen van haar man naar boven te brengen.

Synopsis
Alexandra wordt geconfronteerd met haar grootste nachtmerrie als ze door de politie wordt opgebeld om het levenloze lichaam van haar man te identificeren. Zelfmoord lijkt het verdict, maar hoe kan dat als ze slechts enkele uren voordien grootse toekomstplannen maakten. Maar het wordt nog erger als ze ontdekt dat haar man een dubbelleven leidde met een andere vrouw.

Trailer

A Quiet Place

Vanaf 26 januari
Première op 26/01 om 21u op Play More Cinema. Doorlopend beschikbaar in de TV-theek.

Een van de beste films en een van de grote verrassingen van het filmjaar 2018 was deze rasechte nagelbijter van acteur-regisseur John Krasinski. Samen met zijn wederhelft Emily Blunt dompelt hij je helemaal onder in een post-apocalyptische wereld waar het minste geluid je leven kan kosten. Het levert razend spannende en zenuwslopende cinema op die je op het puntje van je stoel brengt en je hart vele malen sneller doet kloppen. Kijken naar een film was nog nooit zo uitputtend. Tip: laat de chips en popcorn voor één keer in de kast staan, want het moet echt wel muisstil zijn.

Synopsis
Een familie moet noodgedwongen in stilte leven omdat de wereld rondom hen werd overspoeld door bloeddorstige wezens die jagen op geluid.

Trailer

Avengers: Infinity War

Vanaf 12 januari
Première op 12/01 om 21u op Play More Cinema. Doorlopend beschikbaar in de TV-theek.

Superhelden extravaganza! Een actie-avontuur maken met één superheld is al een kolossale opdracht – vraag maar aan DC – en Marvel heeft al wel wat ervaring met meerdere superhelden in één film, maar deze is toch wel een huzarenstuk. Liefst 36 helden – schurken inbegrepen – raken verwikkeld in epische gevechten, machtige veldslagen en intergalactische oorlogen. Op je scherm wordt een waanzinnig CGI-spektakel getoverd waarin wereldsterren en oogverblindende visuele effecten hun ‘moment de gloire’ opeisen. ‘Avengers: Infinity’ is een formidabele afsluiter van een waanzinnig decennium voor Marvel. En dan moet de echte afsluiter nog volgen!

Synopsis
Peter Quill en consorten slaan de handen in elkaar om samen met de Avengers een nieuw gevaar tegen te gaan. Een gevaar in de gedaante van de gestoorde titaan Thanos.

Trailer

Red Sparrow

Vanaf 19 januari
Première op 19/01 om 21u op Play More Cinema. Doorlopend beschikbaar in de TV-theek.

Kameraad Matthias Schoenaerts. ‘Red Sparrow’ is een intrigerende, mysterieuze en spannende spionagethriller die ons helemaal terug in dat Koude Oorlog-sfeertje werpt. Jennifer Lawrence excelleert als een ijskoude moordmachine in een grauwe thriller, waarin de grootste smeerlap van allemaal gespeeld wordt door een Belg: Matthias Schoenaerts. Ingeblikt door de regisseur van ‘The Hunger Games’ gaat ‘Red Sparrow’ veel verder dan die young adult-film met zeer expliciete seksscènes en martelpraktijken.

Synopsis
Dominika Egorova probeert te overleven in de bittere bureaucratische realiteit waaruit de hedendaagse Russische geheime diensten bestaan. Ze wordt tegen haar wil gerekruteerd om informatie over de Amerikaanse inlichtingendiensten in te winnen.

Trailer

 

Entertainment
Over Telenet Group NV

Als aanbieder van entertainment- en telecommunicatiediensten in België is Telenet Group steeds op zoek naar de perfecte beleving in de digitale wereld voor zijn klanten. Het bedrijf spitst zich onder de merknaam Telenet toe op het aanbieden van digitale televisie, hogesnelheidsinternet en vaste en mobiele telefoniediensten aan residentiële klanten in Vlaanderen en Brussel.

Onder de merknaam BASE levert het mobiele telefonie in België. De afdeling Telenet Business bedient de zakelijke markt in België en Luxemburg met connectiviteits-, hosting- en security oplossingen. Meer dan 3000 medewerkers hebben samen 1 doel voor ogen: leven en werken eenvoudiger en aangenamer maken.

Telenet Group is een onderdeel van Telenet Group Holding nv en is genoteerd op Euronext Brussel onder ticker symbool TNET. Voor meer informatie, surf naar www.telenet.be. Liberty Global - één van 's werelds grootste geconvergeerde video-, breedband- en communicatiebedrijven - innoveert en versterkt mensen in zes landen in Europa om optimaal gebruik te maken van de digitale revolutie. Liberty Global bezit een rechtstreeks belang van 57,9% in Telenet Group Holding SA/NV (exclusief eventuele eigen aandelen die deze laatste van tijd tot tijd in zijn bezit heeft).

Op deze overviewpagina op de Streamz pressroom delen we de Streamz premières, de Streamz+ premières en de beeldenbank waarop alle visuals van alle series beschikbaar zijn.

Telenet Group NV
Liersesteenweg 4
2800 Mechelen