Play More highlights december 2017

Play More highlights december 2017

Split

Vanaf 2 december

Première op 2/12 om 21u op Play More Cinema. Doorlopend beschikbaar in de TV-theek.

De ultieme nagelbijter van 2017! M. Night Shyamalan is back! De regisseur van ‘The Sixth Sense’ en ‘Unbreakable’ moest de laatste 10 jaar enkele flops slikken, maar met ‘Split’ komt hij net zoals in zijn films, opnieuw zeer verrassend uit de hoek. ‘Split’ dompelt je helemaal kopje onder in een zenuwslopende psychologische thriller boordevol mysterieuze gebeurtenissen, krankzinnige momenten, gruwelijke taferelen, verrassende wendingen, een weergaloze James McAvoy en dé twist van het jaar! Must-see!

Synopsis

Drie tienermeisjes worden ontvoerd door een mysterieuze man die over 23 persoonlijkheden blijkt te beschikken. Hij staat op het punt om een nieuwe persoonlijkheid te ontwikkelen die alle andere zal overnemen.

Trailer: https://press.telenet.be/split

Assassin’s Creed

Vanaf 16 december

Première op 16/12 om 21u op Play More Cinema. Doorlopend beschikbaar in de TV-theek.

Een filmversie van één van de populairste en bekendste videospelletjes! Michael Fassbender als tijdreizende, kung fu-vechtende, hoodie-dragende vechtmachine! Samenzweringen, geheime organisaties, de Spaanse Inquisitie, een Matrix-achtige machine, de zoektocht naar een bijzonder artefact en salto’s à volonté! ‘Assassin’s Creed’ is een absoluut spektakelstuk. Een historisch vechtepos met duizelingwekkende actie en een machtige cast (Fassbender, Cotillard, Irons, Gleeson, Rampling)!

Synopsis

Dankzij een revolutionaire technologie die de sleutel vormt tot het oprakelen van iemands genetische herinneringen kan Callum Lynch de avonturen van zijn voorvader Aguilar in het 15e eeuwse Spanje herbeleven.

Trailer:  http://prez.ly/mY8

Home

Vanaf 5 december

Première op 5/12 om 21u op Play More Cinema. Doorlopend beschikbaar in de TV-theek.

De beste Vlaamse film van 2017! Regisseuse Fien Troch heeft al een aantal pareltjes op haar cv staan, maar ‘Home’ is voorlopig haar absolute meesterwerk. Geen ontspannend filmpje, bij momenten zelfs bikkelhard, maar wel een beklijvend portret van een stel jongeren die - mede door de gebroken relatie met hun ouders - de pedalen helemaal verliezen. Fantastische vertolkingen. Prachtige visuele look. Cinema die aan je lijf blijft plakken. Winnaar van de Ensors, de Vlaamse Oscars, voor o.a. Beste Film en Regie.

Synopsis

De 17-jarige Kevin, die worstelt met woedeproblemen, komt vrij uit een jeugdinstelling en gaat bij zijn tante wonen. Hij maakt kennis met John, die lijdt onder een ongezonde thuissituatie. Kevin voelt de nood om zijn nieuwe makker te helpen.

Trailer: https://youtu.be/quFeLxiEZk8

Ghost in the Shell

Vanaf 15 december

Première op 15/12 om 21u op Play More Cinema. Doorlopend beschikbaar in de TV-theek.

James Cameron, de Wachowski’s, zelfs Steven Spielberg. Allemaal haalden ze inspiratie voor hun SF-films bij de manga en anime ‘Ghost in the Shell’. De live-action versie van deze iconische SF-thriller bevat net als de anime baanbrekende concepten, waanzinnige actie, hypercoole personages en duizelingwekkende special effects. ‘Queen of SF’ Scarlett Johansson knokt, schiet en hackt zich een weg door futuristische cityscapes, gigantische hologrammen, oogverblindende neonverlichting en weergaloze robo-geisha’s.

Synopsis

Major is een cyborg die leiding geeft aan een politie-eenheid die als doel heeft de meest gevaarlijke criminelen en extremisten uit te schakelen. Ze worden geconfronteerd met een haast ongrijpbare vijand.

Trailer: https://press.telenet.be/ghost-in-the-shell

Monster

Vanaf 1 december

Vanaf 1 december, elke vrijdagnacht, om 4u op Play More Series en in Play More in de TV-theek.

Guur, donker en koud? Ideaal weer voor een crimineel verslavende, angstaanjagende en zenuwslopende nieuwe Scandinavische crimi-reeks. ‘Monster’ ademt alle kenmerken van de Nordic Noir: een stel mysterieuze moorden, eigenwijze agenten die gedoemd zijn om met elkaar samen te werken, doofpotoperaties, duistere geheimen, een uitgekookte seriemoordenaar en een sombere, donkere setting. Hijs je in die warme gebreide trui en open mee de klopjacht op het ‘Monster’.

Synopsis

Een jong meisje is vermist en haar vriend is dood. Politie-inspecteur Hedda vertoeft terug in haar geboortestad om een rustig leven te leiden, maar ze wordt gedwongen om een seriemoordenaar op te sporen.

Trailer + foto's : https://press.telenet.be/monster

Alex

Vanaf 9 december

Vanaf 9 december, elke zaterdagnacht, om 3u op Play More Series en in Play More in de TV-theek.

Een mix van ‘Breaking Bad’ en ‘The Shield’, maar dan in een Nordic Noir-setting. Dit is het explosieve recept van ‘Alex’. Een nieuwe Zweedse minireeks over een corrupte flik die afscheid wil nemen van het schimmige wereldje waarin hij verzeild is geraakt. ‘Alex’ is een zesdelige minireeks die uitpakt met een gebalde, soms wreed gewelddadige stijl, een stel hoofdpersonages die worstelen met hun eigen morele desintegratie en een protagonist die meer dan één keer de minst kwade uit twee keuzes moet maken.

Synopsis

Een corrupte flik beslist om terug het rechte pad te bewandelen nadat hij zijn partner per ongeluk neerschiet. Maar eerst moet hij afrekenen met de gangster waar hij mee heeft samengewerkt en zijn nieuwe collega.

Trailer + foto's : https://press.telenet.be/alex-sz-1

The Magicians

Vanaf 17 december

Première op 17/12 om 8u45 op Play More Series. Marathon van het volledige seizoen.

Ondoorgrondelijke creaturen, magische mysteries en gevaarlijke avonturen wachten je op in een hipster-versie van en kruising tussen Harry Potter en The Chronicles of Narnia. Gebaseerd op de populaire boekentrilogie van Lev Grossman tovert ‘The Magicians’ ons naar de wonderlijke wereld van Brakebills University waar een groepje tieners wordt opgeleid tot magiërs. In een parallelle wereld, Killory, woont hun aartsvijand: The Beast. Een sinistere schurk die het gemunt heeft op de studenten. Verkennen op eigen risico!

Synopsis

Een groep jongeren ontdekt nadat ze worden toegelaten tot een geheime school dat de magie waar ze als kinderen over lazen levensecht en gevaarlijk is. Het is de start van een wonderbaarlijk avontuur.

Trailer:  http://prez.ly/iY8

Once Upon a Time 7

Vanaf 24 december

Première op 24/12 om 8u55 op Play More Series. Marathon van het eerste deel van seizoen 7.

Na zes fantastische seizoenen boordevol sprookjesfiguren, duivelse vloeken, betoveringen, wonderlijke flashbacks en wereldschokkende onthullingen belooft het zevende seizoen nog magischer en mysterieuzer te worden. Seizoen zes eindigde met zo'n bloedstollende finale dat de actie in de zevende jaargang wordt verdergezet in een compleet nieuw decor: Hyperion Heights, een voorstadje van Seattle. Bye bye Storybrooke, maar een welkom weerzien met een aantal van Disneys bekendste sprookjesfiguren!

Synopsis

Een groep jongeren ontdekt nadat ze worden toegelaten tot een geheime school dat de magie waar ze als kinderen over lazen levensecht en gevaarlijk is. Het is de start van een wonderbaarlijk avontuur.

Trailer: https://youtu.be/yU4qoIa33iA

Entertainment
Over Telenet Group NV

Als aanbieder van entertainment- en telecommunicatiediensten in België is Telenet Group steeds op zoek naar de perfecte beleving in de digitale wereld voor zijn klanten. Het bedrijf spitst zich onder de merknaam Telenet toe op het aanbieden van digitale televisie, hogesnelheidsinternet en vaste en mobiele telefoniediensten aan residentiële klanten in Vlaanderen en Brussel.

Onder de merknaam BASE levert het mobiele telefonie in België. De afdeling Telenet Business bedient de zakelijke markt in België en Luxemburg met connectiviteits-, hosting- en security oplossingen. Meer dan 3000 medewerkers hebben samen 1 doel voor ogen: leven en werken eenvoudiger en aangenamer maken.

Telenet Group is een onderdeel van Telenet Group Holding nv en is genoteerd op Euronext Brussel onder ticker symbool TNET. Voor meer informatie, surf naar www.telenet.be. Liberty Global - één van 's werelds grootste geconvergeerde video-, breedband- en communicatiebedrijven - innoveert en versterkt mensen in zes landen in Europa om optimaal gebruik te maken van de digitale revolutie. Liberty Global bezit een rechtstreeks belang van 57,9% in Telenet Group Holding SA/NV (exclusief eventuele eigen aandelen die deze laatste van tijd tot tijd in zijn bezit heeft).

De newsroom van BASE vind je via press.base.be

Telenet Group NV
Neerveldstraat 107
1200 Brussel