Play More highlights februari 2018

Play More highlights februari 2018

Story image

Gomorra 3

Vanaf 4 februari, marathon seizoen 3 vanaf 8u50 op Play More Series en in Play More in de TV-theek.

Het derde seizoen van de spannende Italiaanse maffiaserie belooft nog grauwer en rauwer te worden dan het tweede. De strijd om het drugsimperium van Napels gaat opnieuw gepaard met verraad, moord en gruwelijke afrekeningen. Seizoen 2 eindigde met een knoert van een cliffhanger. Het derde seizoen kondigt een drastische periode van grote veranderingen aan. De dood van de Godfather creëerde immers een machtsvacuüm in de Napolitaanse onderwereld. Geen serie voor gevoelige zieltjes, maar wel ultra-verslavend!

Synopsis

Genny is gepromoveerd tot kersverse maffiabaas en krijgt af te rekenen met heel wat nieuwe uitdagingen en opponenten.

Trailer vind je hier.

Story image

Beauty and the Beast

Vanaf 4 februari

Première op 4/02 om 11u11 op Play More Cinema. Doorlopend beschikbaar in de TV-theek.

Dé prinsessensensatie van Disney is terug en steekt in een nieuw kleedje. De animatieklassieker werd omgetoverd tot een sprookjesachtig live-action liefdesavontuur met Emma Watson, Hermione uit ‘Harry Potter’ als Belle. Laat je betoveren door een nieuwe wonderlijke instant Disneyklassieker met zijn wereldberoemde liedjes, waanzinnig prachtige decors en oogverblindende kostuums. Het verhaal, ook al ken je het al vanbuiten, zal je hart opnieuw veroveren. ‘Beauty and the Beast is genomineerd voor twee Oscars: Beste Kostuums en Decors.

Synopsis

Een prins wordt door een heks om zijn slechte gedrag in een beest veranderd. Om weer een mens te worden moet hij zorgen dat er iemand op hem verliefd wordt. Belle komt in de handen van het Beest en hij houdt haar gevangen.

Trailer vind je hier.

Story image

Taboo

Vanaf 11 februari, marathon seizoen 1 vanaf 8u50 op Play More Series en in Play More in de TV-theek.

De duisterste serie van het jaar! Net als zijn Hollywoodcollega’s schittert Hardy nu ook in een serie, bedacht door zichzelf, zijn eigen vader en Steven Knight (‘Peaky Blinders’) en met Ridley Scott als producer. Een gitzwarte, grimmige reeks die zich afspeelt in het Londen van 1814. Een plaats naar waar Hardy’s personage James Keziah Delaney na 10 jaar Afrika terugkeert, om de dood van zijn vader te onderzoeken en diens scheepsimperium op te eisen. Maar dat verloopt niet zonder slag of stoot.

Synopsis

1812. De avonturier James Delaney keert terug naar Londen om het imperium van zijn vader opnieuw op te bouwen. Zowel de overheid als zijn grootste concurrent stellen alles in het werk om hem tegen te werken.

Trailer vind je hier.

Story image

Absentia

Vanaf 18 februari, marathon vanaf 9u op Play More Series en in Play More in de TV-theek.

Nordic noir USA-stijl. Stana Katic, van de hitserie ‘Castle’, kruipt deze keer in de huid van een vermiste FBI-agente die na zes jaar plots terug opduikt. Tijdens haar afwezigheid werd ze doodverklaard en hertrouwde haar man. Toen ze verdween, zat ze een seriemoordenaar op de hielen. Terwijl ze zich langzaam probeert aan te passen aan de nieuwe realiteit, raakt ze opnieuw verwikkeld in een reeks van moorden. Een spookachtige, intrigerende en bloedstollende thrillerreeks van de makers van de originele ‘Homeland’.

Synopsis

Een FBI-agente moet haar leven, identiteit en familie terugwinnen nadat ze dood werd verklaard. Dat ze de hoofdverdachte is in een moordzaak maakt haar taak er niet gemakkelijker op.

Trailer vind je hier.

Story image

Life

Vanaf 10 februari

Première op 10/02 om 21u op Play More Cinema. Doorlopend beschikbaar in de TV-theek.

‘Alien’ meets ‘Gravity’. Schaf jezelf een zuurstofmasker aan voor je deze film bekijkt, want deze SF-prent is letterlijk en figuurlijk adembenemend. ‘Life’ is een visueel indrukwekkende film. Een ijzingwekkende thriller doorspekt met ‘zero-gravity’ actie, stijlvolle cinematografie, stevige horrormomenten, een trio Hollywoodtoppers – Jake Gyllenhaal, Rebecca Ferguson, Ryan Reynolds – en een waanzinnig einde. Ruimtehorror van de bovenste plank! Niet voor kijkers met claustrofobie.

Synopsis

Zes astronauten hebben buitenaards leven op Mars aangetroffen. Wanneer ze bezig zijn met het onderzoek blijken hun methoden onvoorziene consequenties te hebben. De levensvorm blijkt intelligenter te zijn dan iemand ooit voor mogelijk hield.

Trailer vind je hier.

Entertainment
Over Telenet Group NV

Als aanbieder van entertainment- en telecommunicatiediensten in België is Telenet Group steeds op zoek naar de perfecte beleving in de digitale wereld voor zijn klanten. Het bedrijf spitst zich onder de merknaam Telenet toe op het aanbieden van digitale televisie, hogesnelheidsinternet en vaste en mobiele telefoniediensten aan residentiële klanten in Vlaanderen en Brussel.

Onder de merknaam BASE levert het mobiele telefonie in België. De afdeling Telenet Business bedient de zakelijke markt in België en Luxemburg met connectiviteits-, hosting- en security oplossingen. Meer dan 3000 medewerkers hebben samen 1 doel voor ogen: leven en werken eenvoudiger en aangenamer maken.

Telenet Group is een onderdeel van Telenet Group Holding nv en is genoteerd op Euronext Brussel onder ticker symbool TNET. Voor meer informatie, surf naar www.telenet.be. Liberty Global - één van 's werelds grootste geconvergeerde video-, breedband- en communicatiebedrijven - innoveert en versterkt mensen in zes landen in Europa om optimaal gebruik te maken van de digitale revolutie. Liberty Global bezit een rechtstreeks belang van 57,3% in Telenet Group Holding SA/NV (exclusief eventuele eigen aandelen die deze laatste van tijd tot tijd in zijn bezit heeft).

De newsroom van BASE vind je via press.base.be

Telenet Group NV
Neerveldstraat 107
1200 Brussel